Jump to content

Ballroom e Youkoso (2017)


Recommended Posts

spacer.png

заглавие: Ballroom e Youkoso, Welcome to the Ballroom, ボールルームへようこそ

страна: Япония

година: 09.07.2017- 17.12.2017г

тип: ТВ (24 еп)

жанр: комедия, спорт, драма, училище, шонен, романс, по манга

продукция: Production I.G

инфо: тук, тук, тук

сюжет: "Виж ме!", "Гледай само мен!",  "Аз съм единствения!"

За Фуджита Татара, подобен начин на мислене и себеизявяване е равносилно на живот в друго време или дори на друга планета!

Притеснителният, интровертен, нерешителен тийнейджър Татара, попадайки в неприятна ситуация е спасен от професионалния танцьор Сенгоку и в последствие замъкнат в новооткритото му танцово студио, където за своя изненада попада на своя съученичка, за която доскоро е смятал, че е същата като него. Всичко, което вижда и преживява там го обърква и същевременно омагьосва. След автоматичното отхвърляне(скъпо, пък и танци-не е мъжествено) следва задължителното "ще хвърля само още един поглед" и докато се усети вече иска да е част от този кръг, иска да е забелязан! Така започва пътят му към състезателната сцена и най-вече към начина, по който възприема себе си и света.

 

 

Лично мнение:

Off Topic

Това беше едно от най-чаканите от мен заглавия от летния сезон. Харесвам мангата и се зарадвах когато разбрах, че ще я анимират, при това  Production I.G-това означаваше край на хиатуса на мангата и заглавие, което със сигурност ще гледам лятото. Определено се покри с очакванията ми: шоне, но добър, не протакат с развитието на историята и както гледам от трейлъра ще покрият излязлото преди почивката, разбира се поднесено  с разкошен арт, от който не мога да отлепя очи:D Единственото нещо, което не ми харесва е озвучаването когато танцуват, не знам защо, вероятно не се покри с очакванията ми, но това да му е кусура:P Заглавието достойно отсрамва аниметата(китайци и тем подобни много усърдно ги настигат) и показва на какво са способни когато искат:)

 

Снимки:

Off Topic

3a013d765316ec23.jpg

b30fe29df55ff07d.jpg

13d5ae88f2d81a24.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравила съм да пиша когато приключи.

Лошото е, че този път не получих това, което очаквах и неприятната част е, че не съм сигурна защо:huh: Анимацията си беше на ниво, следваха мангата доста плътно без някакви съществени размествания и промени, но не ме грабна по начина, по който го прави мангата. Там нямам търпение за всеки чап, тук чаках кога ще стигнат до конкретен момент, просто за да видя как са го направили. По десет степенната скала бих му дала 6-6.5 и част от проблема е оста. Свързан е с тематикта, но не завладяващ, а той  си е особено важна част при заглавия свързани с музика и не само. Не го слагам в графа "загубено време", но не е от аниметата, които бих гледала пак. Виж мангата ще си я следя, при това с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...