theL0new0LLF Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 (edited) GUGUDAN 구구단 Дебют: 28.06.16 Компания: Jellyfish Entertainment Официален фенклуб: Danjjak(단짝)/ Dear Friend Официални сайтове: Homepage/ Cafe Daum/ Weibo/ Instagram/ YouTube/ Facebook/ Vapp Официален символ: Членове: Hana истинско име: 신보라/ Shin Bo Ra/ Шин Бо Ра сценично име: 하나/ Hana/ Ха На позиция: лидер, главен танцьор, вокал, вижуъл дата на раждане: 30.04.1995 националност: корейска зодия: телец кръвна група: A таблица: #1 символ: цвете - Мотото й е: "Бъди широкоскроен, имай смелостта да погледнеш към миналото". - Тя е със силен характер. - Може да говори малко английски и японски. - Хоби й е да браузва снимки на животни. - Идеалният й тип е с широки рамена и красиви ръце, но още не го е намерила. Soyee истинско име: 장소진/ Jang So Jin/ Чан Со Джин сценично име: 소이/ Soyee/ Со И позиция: водещ вокал дата на раждане: 21.11.1996 националност: корейска зодия: скорпион таблица: #2 символ: рязък - Стажант е повече от 5г. - Била е в компаниите CUBE и PlanA Ent. - Взима участие в МВ на Leo и Lyn. - Предполагало се е, че ще дебютира с Apink( момичешката група на A CUBE Ent.(PlanA Ent.), но този план се проваля и тя става мембър на Gugudan. - Харесва джаз. - Харесва Ki Hong Lee от Maze Runner. Sejeong истинско име: 김세정/ Kim Se Jeong/ Ким Се Джон сценично име: 세정/ Се Джон позиция: главен вокал, танцьор, лице на групата дата на раждане: 28.08.1996 място на раждане: гр. Гимче, пров. Северна Чолла националност: корейска зодия: дева височина: 164 тегло: 48 кръвна група: AB таблица: #3 символ: детелина - Мотото й е: "Дори и да е в последния момент се опитай отново, когато чувстваш, че това наистина е за последно, вложи усилие и го направи още два пъти!". - Хобитата й са да рисува и повторно да гледа филми. - Тя е мембър е от IOI (завършва на 2-ра позиция в Produce 101. - Стажант е от година и 11 месеца. - Участва в Kpop Star Season 2. - Взима участие в колаборацията с Taeil от Block B - She Loves Me, She Loves Me Not. - Идеалите й са Park Hyo Shin и Cho Jin Woong. Nayoung истинско име: 김나영/ Kim Na Young/ Ким На Йон сценично име: 나영/ На Йон позиция: водещ вокал, водещ танцьор дата на раждане: 23.11.1995 националност: корейска зодия: стрелец височина: 169 тегло: 50 кръвна група: O таблица: #4 символ: светлина - Мотото й е: "Бъди благодарен за всичко и давай всичко от себе си навсякъде. Бъди позитивен!". - Прякорът й е "Shining Nayoung". - Образование: Baeksok Arts University. - Хобита й са да гледа клипове в Youtube и да слуша музика. - Мембър е от IOI (завършва на 14-та позиция в Produce 101). - Била е стажант за повече от 2г. - Идеалът й Eric Nam. Hyeyeon истинско име: 초혜연, Cho Hye Yeon/ Чо Хье Йон сценично име: 혜연/ Хье Йон позиция: макне, водещ вокал, рап дата на раждане: 05.08.2000 националност: корейска зодия: лъв кръвна група: O таблица: #5 символ: сърце - Посещава училището Performing Arts Seoul. - Хоби й е печенето. - Може да говори малко английски. - Идеалът й е някой устремен с чувство за хумор. Харесва Seo In Guk. Haebin истинско име: 한해빈/ Han Hae Bin/ Хан Хе Бин сценично име: 해빈/ Хе Бин позиция: главен вокал дата на раждане: 16.08.1995 място на раждане: Пусан, Р. Корея зодия: лъв кръвна група: B таблица: #6 символ: равно - Добра е в готвенето. - Хобита й са разходките и търсенето на готварски блогове. - Тя е майката на групата. - Идеалът й е Yoo Yeon Seok. Mimi истинско име: 정미미/ Jung Mi Mi/ Чон Ми Ми сценично име: 미미/ Ми Ми позиция: вокал, рап дата на раждане: 01.01.1993 националност: корейска зодия: козирог височина: 163 кръвна група: B таблица: #7 символ: стрела - Била е стажант във FNC Entertainment. - Хоби й е да гледа сериали. Идеалът й е мъж със широки рамена. Sally истинско име: Liu Xie Ning/刘些宁/ Лиу Ши Нин корейско име: 류사저/ Ryu Sa Jao/ Ю Са Джо сценично име: 살리/ Sally/ Сали позиция: водещ рапър, водещ танцьор, вокал дата на раждане: 23.10.1993 място на раждане: Гуандон, Р. Китай зодия: скорпион таблица: #8 символ: осем - Мотото й е: "Животът ми е борба! Живей си живота с усмивка". - Обича да разсмива всички със шегите си. - Говори китайски и корейски. - Била е рекламен модел в Китай. - Обича да улавя хлебарки. - Хобита й са да готви, яде и да пазарува. - Идеалът й е рапър, някой, който да уважава като G-Dragon. Mina истинско име: 강미나/ Kang Mi Na/ Кан Ми На сценично име: 미나/ Ми На позиция: главен рапър, главен танцьор, вокал дата на раждане: 04.12.1999 място на раждане: о. Чеджу, Р. Корея зодия: стрелец височина: 162 тегло: 48 кръвна група: O таблица: #9 символ: колело със спици - Образование: Seoul School of Performing Arts. - Мотото й е: Независимо от ситуацията, яденето идва първо." - Специалният й талант е да заспива много бързо. - Хобита й са да гледа пиеси, сериали и да пътува сама. - Харесва "Harry Potter" филмите. - Мембър е от IOI (завършва на 9-та позиция на Produce 101). Идеалът й е някой със свежа усмивка, харесва Nam Joo Hyuk. Описание: Off Topic Gugudan, още изписано като gugudan, gu9udan или gx9 е южнокорейска к-поп, момичешка група, сформирана 2016г. от Jellyfish Entertainment. Правят дебюта си на 28.06.16 с миниалбума - Act. 1 The Little Marmaid. Групата е със седем момичета като след това към нея се присъединяват финалистките от "Produce 101" и мембъри на IOI - Sejeong и Mina. Дискография: Off Topic [1st Mini Album] Act.1 'The Little Marmaid' свали 01. Wonderland02. 구름 위로03. Good Boy04. 일기 (Diary)05. Maybe Tomorrow06. Wonderland (Inst.) [2nd Mini Album] Act.2 'Narcissus' свали 01. Rainbow02. 나 같은 애 (A Girl Like Me) *Title03. 미워지려 해04. 거리05. 소원 들어주기06. 나 같은 애 (A Girl Like Me) (Inst.) [1st Single] Act.3 'Chococo Factory' свали 01. Chococo 02. Lucky 03. 스노우 볼 04. Chococo (Inst.) [2nd Single] Act4. 'Cait Sith' свали 01. The Boots *Title02. Silly03. Lovesick04. The Boots (Inst.) Видеография: Off Topic Wonderland A Girl Like Me Rainbow Chococo The Boots Галерия: Off Topic Edited February 1, 2018 by theL0new0LLF 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 Честно да си кажа, си бях малко в потрес за дебюта им. Имах такива добри очаквания за групата и накрая с тази сладичка песен, не беше лоша, но по никакъв начин не отговаряше на възможностите им. С втория им албум и A Girl Like Me пооправдаха очакванията ми. Ще очаквам още добра музика от тях, защото момичетата определено са си талантливи, Sejeong и Mina са ми любимки още от Produce 101. Ще добавя някои изпълнения наживо: Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 Няма да чакаме дълго, на 10.08 двете най-малки мембъри от групата Hyeyeon и Mina ще дебютират като юнита Gugudan 5959 (Gugudan OguOgu). Като името на юнита е съвкупност от числата на мембърите. Hyeyeon отговаря за "5", а Mina за "9". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted July 30, 2017 Author Share Posted July 30, 2017 (edited) Излезе и график за дебюта на Gugudan 5959: Tийзъри: Off Topic Edited August 1, 2017 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted August 8, 2017 Author Share Posted August 8, 2017 Леле откъде го извадиха това звучене, песента ще оправдае всички очаквания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted August 13, 2017 Author Share Posted August 13, 2017 Напълно съм доволен от дебюта на юнита, много сладки, Minah направо се е стопила, а песента е точно това, което очаквах по тийзърите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 2, 2017 Author Share Posted October 2, 2017 Ще има колаборация на Sejeong с Doyoung от NCT за следващия проект на SM Station. цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Момичетата ще имат завръщане ноември Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 (edited) Чакаме колаборацията за SM STATION с Doyoung(NCT) "Star Blossom" на 13.10. Вече и с тийзъри: Edited October 12, 2017 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Песента излезе, нежните им гласове много си отиват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Имаме си вече и дата за завръщането на момичетата, тя ще бъде 08.11: цък Mina ще направи дебюта си като актриса в сериала "20th Century Boy and Girl" , който се излъчва всеки понеделник и вторник по MBC. В главните роли участват Хан Йе Съл, Ким Джи Сук и И Сан У. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 Не закъсняват и тийзърите: Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 Приятна песен Шоукейс: И линк за теглене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted January 19, 2018 Author Share Posted January 19, 2018 (edited) Gugudan ще се завърнат със сингъл на 31.01. Тийзъри: Sejeong Off Topic Hana Off Topic Hyeyeon Off Topic Nayoung Off Topic Soyee Off Topic Haebin Off Topic Mina Off Topic Sally Off Topic Mimi Off Topic Още тийзъри: Off Topic Edited January 26, 2018 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Време е да си дойдем на думата, ретро звучене, черни костюми, песен, с която могат да блеснат повече вокалите на момичетата, точно на това се надявах. Добавям и линк за сваляне на сингъла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 (edited) И завръщания: Mnet MCountDown[1/02] Off Topic Show Music Core[03/02] SBS Inkigayo[04/02] Edited February 5, 2018 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 MCountDown[08/03] Show Music Core[10/03] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Практики: Още изпълнения на живо: Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 SBS Inkigayo[11/03] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts