Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

My Mighty Princess

Държава: Южна Корея
Жанр: Комедия, Екшън, Романс
Година: 2007


Участват:

Choi Jae Sung

Lim Ye Jin

Lee Dae Kun

Oh Jeong Se

Lee Ji Su

Kim Kwang Kyu

Shin Min Ah

Сюжет: Канг Со Хи, красивото чудо на бойните изкуства, е на път да започне пътуването си към съзряването. Но нейното пътуване е като никое друго. Свръхчовешките ѝ сила и умения в бойните изкуства плашат съучениците ѝ и дори момчето, по което си пада. Съсипана, тя решава да изостави заниманието си и да поеме по друг път. Баща ѝ, самият той майстор в бойните изкуство, се страхува, че ще загуби наследницата си и възлага мисия на стария другар на Со Хи - Ил Йонг, да я убеди да остане в битките. Междувременно злият Хък Бонг предизвиква война, за да завладее света на бойните изкуства, като с легендарното "Изящно острие", което е откраднал преди време, убива един по един всеки боец с меч. Така и бащата на Со Хи се изправя срещу него и е фатално ранен. На прага на смъртта му Со Хи хваща меча отново, изгаряща от желание за мъст...

Лично: Ненатоварващо, много смешно на моменти и като цяло весело филмче. Не очаквайте нещо голямо, филмчето е за убиване на времето

Свали с български субтитри: тук и тук
Свали с руски субтитри

Свали с английски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Режисьора на филма е Kwak Jae-Yong. Ако не знаете какво е направил той, по-добре не проверявайте, защото очакванията ви за този филм ще скочат до небето. Това филмче, за разлика от повечето му творби, набляга повече на забавлението от колкото на чувствата. Някъде бях чел, че са го забавили две години, заради някакви проблеми. Главния актьор така се отчаял от мисълта че филма никога няма да излезе, че поискал от режисьора да му даде поне копие за домашно ползване. Сега поне всички имаме шанс да му се насладим. Дано се окаже добър!

 

Edit:Готин е филма, ей са го гледах. Трябва да имаш определена нагласа и ще му се зарадваш много. Даже ми се струва, че е хвърлен голям бюджет за корейски филм, от този сорт. Като цяло съм приятно изненадан. Не очаквах точно това, но пак ми хареса. Мацката е яка, добра загрявка се получи за A Love To Kill, следващия месец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, бива го филмчето. Накрая какъв драматизъм вкараха с тоя меч, пък той как звънтеше ли, звънтеше... Забавно беше. Веселко едно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тука се получи нещо, като пародия на всичките тия филми със специални движения и невъзможни удари. Всъщност не пародия, а по-скоро трибют Много яко беше, от Bichunmoo не съм се кефил така на летене, скачане през покриви и все от този сорт акробатики. Добре направено и забавно филмче.

 

Любимата ми сцена е когато, тя местеше някакви тежки камъни, да не пречат на пътя. Тогава мина някакъв мъж и казва - Да помогна ли? и тя - Не няма нужда! И докато мъкнеше единия камък, тоя реши да се пробва. Мъчеше се там и даже не можа да отлепи камъка от земята. Тогава се огледа, да не би някой да го е видял и се чупи набързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любимата ми сцена е когато, тя местеше някакви тежки камъни, да не пречат на пътя. Тогава мина някакъв мъж и казва - Да помогна ли? и тя - Не няма нужда! И докато мъкнеше единия камък, тоя реши да се пробва. Мъчеше се там и даже не можа да отлепи камъка от земята. :green: Тогава се огледа, да не би някой да го е видял и се чупи набързо. :D

Даааа, това беше най-голямата сцена! Хахаха

Филмът според мен е добър избор когато на човек му се гледа нещо весело и шантаво. :) На мен ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък много ми хареса филма. Не бях чела резюмето и от заглавието очаквах нещо по-скоро в стил My sassy girl и доста се чудех

на представлението как може да я млатят така

 

Всичките сцени с бойните изкуства не ме издразниха нито за секунда. Неочаквано ми дойде този момент в сюжетната линия,

където се оказа, че момчето е под хипноза

 

Май не очаквах кой знае какъв замисъл в комедийката, но определено се забавлявах.

 

А и как само си комуникираха, това като идея май за първи път го срещам

 

За най-смешен момент: този дет демончето го спомена, но на мен фаворите ми е

като се напиха и седяха на спирката и тя ги пребираше 1 по 1 ... оня дет се катереше по дървото ми обра точките :lol!: и как само ги нареди в леглото кат сардинки :lol:

 

Финала малко го бяха претупали ... какво стана с хокейста? :scratch:

 

нали най-накрая я забеляза а-у иии героя му изчезна от сценария :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми хареса филмчето. Много весело и малко тъжно накрая разбира се. Никак не е за изпускане. Имах някакви съмнения в началото, но бързо се разсеяха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново странен и шантав филм точно в стила на Kwak Jae-yong - обичам го тоя човек :) Не стига, че го гледах около 5 часа с 3 прекъсвания на тока, но отново беше в някаква специална атмосфера, която има само в неговите филми. Красиво заснет, като в приказка, много се накефих на летенето и бойните сцени :) Ако ви се гледа нещо различно и откачено не му мислете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая си го изгледах :es: Лично на мен филма много ми хареса(на моменти се просълзявах от смях) бойните сцени си бяха на ниво,актьорския състав също беше очарователен :) много весело филмче :D любим момент когато

 

so hui и il yeong прилагат "камуфлажа" :D с тези муцунки бяха стршни :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен филмчето ми хареса.Хумора беше много добър.Помня,че преди негох изгледах един адски глупав американски филм и ми се гледаше нещо наистина смешно.Е,този беше такъв и въобще не съжалявам,че го гледах.Смях се с глас,а не го очаквах :lol: Втората част на филма също ми хареса,но ми беше малко несвързано цялото това арт чувство с комедията в първата част.Все пак,филма е много готин и въобще не ме разочарова...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май прекалено много ефекти за сметка на хилавия сюжет :rolleyes:

 

 

И наистина хокеиста къде го забравиха, толкова беше готин с тоя мотор! Също и как им се развиха нещата с полицайката... Доста нескопосано го оставиха това.

 

А любима сцена: определено, когато Шин Мин А сладко сладко се уригна след биричката, направо щях да падна от стола :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

А любима сцена: определено, когато Шин Мин А сладко сладко се уригна след биричката, направо щях да падна от стола :lol2:

Хаха :) и на мен това ми е любимата сцена,голям смях падна. А инак филмчето е прекрасното решение за забавление.Доста забавни моменти си имаше. А смелата принцеса Шин Мин А за пореден път ме очарова,няма друго такова сладурче :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино филмче! Shin Min A ми е любимка, а и двамата главни бяха страшни сладури. Бойните сцени( особено тези с меча) радваха. Дори летенето не ме издразни. Може би най- абсурдно, но все пак обяснено, беше влюбването на хокейста в мадамата. Като цяло филма е забавен и интересен!

А саундтрака е убийствен просто!!!

Тази песен е най- добрата:

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето беше леко и разпускащо , точно от каквото имах нужда. Имаше си смях , малко драма малко романтика :) Само тоя хокеист не ми се върза никъде във филма... беше толкова дървен , че въобще не се вписваше в цялата картина. Но като цяло филма си заслужава гледането , най-малкото да разпуснете след тежък ден :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво филмче, става за гледане. Доста китайско летене имаше. Мацката е симпатична както винаги. Стандартни майтапи за свръх силен човек.

Off Topic

Явно тя пак се ориентира към  приятелят си от детството. Хокеиста разбра ,че увлечението му към полицайката е доста силно и е по силно от чувствата му към главната.

Имаше изненадващи обрати. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...