Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

DEgJGT9UIAAiwcq.jpg

 

Име: Reunited Worlds

Хангъл: 다시 만난 세계

Излъчване: от 19 юли 2017 до 21 септември 2017

Дни: Сряда и Четвъртък /по 2 серии, всяка по 30 мин.

Канал: SBS
Епзоди: 40
 

Жанр: фантастика, драма, романс

Режисьор: Baek Soo Chan

Сценарист: Lee Hee Myung

Субтитри: Английски

 

Участват:
Yeo Jin Goo - Sung Hae Sung
Lee Yeon Hee - Jung Jung Won
Ahn Jae Hyeon - Cha Min Joon
Lee Si Un - Shin Ho Bang
Kim Jin Woo - Cha Tae Hoon
Kwak Dong Yeon - Sung Hae Cheol
Kim Ga Eun - Sung Young In
Park Jin Joo
Ahn Kil Kang
Jung Chae Yeon (DIA / IOI) - Jung Jung Won (young)

Ahn Sol Bin (LABOUM) - Nam Soon Ji

Описание: Сонг Хе Сонг (Yeo Jin Goo) изчезва при мистериозeн инцидент, за да се появи отново след 12 години. Сега е на 31, но изглежда и се чувства на 19. Влюбва се в приятелката си от детинство, която сега е на 31.

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

                          Свали с руски субтитри :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко по резюме ми прилича на The Best Hit  там един изчезваше през 1994 и се появяваше 2017 и си изглеждаше по същият начин, както си е изчезнал. Нещо това и нуните са на мода сигурно. Не знам дали Джин Гу ще е достатъчен за да се нахъсам за нещо от 40 епизода. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джин Гу все едно излязъл от Circle и влязъл в този сериал. Само дето този е фентъзи.

Все още ми е трудно да си ги представя с нуна му Йон Хи в романтична развръзка, но пък поотделно и двамата много радват! Само бретонът ми боде очите, но пак е по- добре от този на Ким Мин Джонг в ManxMan. 

Харесва ми засега. Вярно, че е леко мудничък, но се очертава приятен летен сериал. Режисурата е прекрасна, въобще цялостната атмосфера е грабваща. Много я обичам корейската провинция, каква красота е! Фентъзи нишката е интересна, да видим този път какво същество ще имаме. 

automatisch.Engel, сериите са 40, защото една едночасова е разделена на две, иначе са си обичайните 20 серии. Иначе се различава от The Best Hit, там е човек, който пътува във времето, а Джин Гу ще се окаже някакво свръхестествено същество тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах търпение да свърши... Толкова много ми досади :D Детинското поведение на зрели хора ми дойде прекалено. И макар че е често срещано явление в корейските сериали, друг път го понасям, но тук ми беше прекалено. Към това добавям и безкрайното повторение на разговори, в които единият казва едно, вторият го повтаря, третият го потретва, и така до безкрай. Дори в сапунките не е толкова дразнещ този елемент. Исках да гледам сериала заради И Йон Хи, която ми е сред любимките, обаче и тя беше една флегматична и статична... Чак не искам да си спомям. Главният определено продължавам да не го харесвам – за пореден път оставам с впечатлението, че е като хлапе, което адкски силно се напъва да се държи като зрял мъж. И сълзите му ми бяха изкуствени, и усмивките – фалшиви. Единствено гласа му харесвам. Да не говоря за химия между двамата, абсолютно липсваше! Други двама от мъжете актьори са ми сладури (полицаят и братът с детенцето), но дори и те бяха натикани в едни тъпи роли... Единственото, което ми беше що годе приятно, бяха някои много дребни, но мили моменти между братята и сестрите, но за 40 епизода това си беше направо трохичка. А саундтракът сякаш се състоеше само от една песен, която се въртеше епрекъснато...

 

Рядко пиша негативни коментари, защото може да откажат някой да гледа, ако си е набелязал съответния филм или сериал, но този ме изприщи, честно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...