Jump to content

Recommended Posts

Beloved Loyal Wife

spacer.png

Заглавие: ปดิวรัดา/ Padivarada/ Beloved Loyal Wife

Държава: Тайланд

Година: 2016

Жанр: драма, романтичен, исторически, екшън

Период на излъчване: от 13.01.2016  до 25.02.2016

Канал: Channel 3

Епизоди: 14

Asian Fuse Wiki

 

Участват:

James Jirayu Tangsrisuk като  Saran
Bella Vanita като Rin Rapee  
Mint Natwara Wongwasana като Duangsawat / Duang
Ball Asanai Tientong като Arrunlerk
Pimthong Washirakom като Braralee Rapee  
Arada Arayawut като Bodranee Rapee  

Krit Amorncailerk като Chalat

Mam Jintara Sukapat

 

 

Резюме:

 

Богати приятелски семейства си обещават на времето да се сродят , като оженят  най-големите си децата. 

Минават години, едното семейство фалира.Премества се и изгубват връзка, а децата порастват. Синът на обеднялата фамилия , Saran, е  влюбен в Duang, произхождаща от богато семейство , но останала му приятелка , дори и след фалита. Тя, обаче отхвърля предложението му за брак, защото родителите й не го приемат като подходяща партия. От мъка Saran прави опит за самоубийство, като скача от мост в океана, но е спасен от приятеля си Chalat.

След този инцидент Saran приема работата на шериф в опасен район , където се води война с бандитска група.

В същото време , майка му , виждайки го емоционално сринат, се сеща за обещанието и издирва семейство Rapee.  Но най-голямата им дъщеря вече е сгодена. Малката е категорично против подобен брак . От това конфузно положение ги спасява Rin, която се съгласява да изпълни уговорката. Тя е прибрана като бебе и отгледана от семейството. С тази постъпка , иска да изплати дълга си към тях. Официално осиновена , тя е изпратена, в затънтения край , като обещаната бъдеща невеста, където спечелва сърцата на всички. Единствено бъдещият й съпруг е  ледено дистанциран към нея, защото преди време на парти в града е видял истинската първородна дъщеря. Той приема да си мълчи, за да види кое е това момиче и защо се е съгласило да дойде.

В деня на сватбата Duang се връща,  иска да отново да се съберат със Saran и започва да се бърка в живота на новото семейство.

 Нещата се усложняват, когато пристига Arrunlerk - съсед и приятел на сестрите Rapee, който е бил влюбен  тайно в Rin, но връщайки се от чужбина разбира за уговорения брак  и иска да си я върне.           

  В същото време Chalat, наследник на много богата фамилия, издирва изчезналата си по-малка сестра…

            Сред проблеми и бандити  двамата се опитват да намерят път един към друг.

-----

 

OST :

Off Topic

Едната песен е в изпълнение на Джеймс Джирай

 

 

 

Лично мнение:

Off Topic

Ами , ... с една дума хареса ми. Сериалът е различен. Абстрахирам се от клишираната основа за уговорен брак , за "подмяна на булките"  и т.н. Тук  всички герои някак са добронамерени и благоразположени един към друг.  Дори и "Лошата" получаваше дружен отпор. Сюжетната линия с бандитите няма да я коментирам - винаги е нужно едно Зло за контраст и раздвижване на действието. Та, кое му е по-различното на този сериал. Първо, главната Рин , нито веднъж не си остави "магарето в калта" и  при всеки конфликт с Дуан смело й се противопоставяше, като имаше пълната подкрепа на свекърва си. После, в един момент мъжО й реши да я учи на самоотбрана ; и тя доста задобря както в стрелбата така и в ръкопашния бой. Накрая се стигна до сцената , когато застана и се би с рамо до рамо с него срещу бандитите.  По отношение на осиновилите я почти нямам забележки - наистина се отнасяха много добре с нея, истинските дъщери я приемаха за сестра и много се радваха на официалното осиновяване.  Имаха я за реален член на семейството , подкрепяха я , съчувстваха й , помагаха й.  Вкараха  интересно сюжетно развитие накрая. В смисъл , че  от едно клише успяха да погледнат нещата от по-различен ъгъл. Хепи-ендът е ясен , това не го броим...  Всъщност,  гледайте , пък , ще коментираме.

 

Този сериал е втори общ за двамата главни . Играят двойка в третата част на пенталогията за  братята Suparburoot -  Khun Chai Puttipat

 

 

Онлайн на английски: тук, тук  и тук

Онлайн на руски : тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах ( задължително с превъртане на историята около онзи бандит Белия тигър + други някои неща), само последния еп. пропуснах, че много лигаво взе да става към края. Ами, не беше лош лакорна, абсолютен пътеводител за щастлив семеен живот, обаче много са свенливи от CH3 и ще се замисля дали да гледам друг техен проект. James ми е голям дечко в лице, както и преди сме коментирали, но с Бела добре изглеждаха като екранна двойка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...