Jump to content

DAY6


Recommended Posts

Dowoon се готви да издаде първия си самостоятелен дигитален сингъл.

Dowoon пусна тийзър снимката за дигиталния сингъл „Suddenly“, дует с Song Heejin. Снимката в тийзър показва проста илюстрация на момче, което се разхожда, слушайки музика с котка на ръце.

Дигиталният сингъл ще бъде пуснат на 27 септември от 18 ч. KST.

Албумът ще включва две версии на песента "Suddenly".

Той предаде и съобщение: "Мисълта, която изведнъж ми хрумна, докато ходех по улицата. Кога станах аз?"

1631809248-image.png 1631978879-e-k2sevuuaejdxw.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dowoon пусна доста тийзър снимки към самостоятелния му проект, но тях ще ги допълня утре. А сега ви предлагам MV тийзър.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Барабанистът на DAY6 Dowoon издаде новия си сингъл, озаглавен „Out of the Blue“, с участието на соло изпълнителката Song Hee Jin.


"Out of the Blue" не само е написана и композирана от Dowoon, но той също участва в изграждането на концепцията на сингъла. Инди поп парчето има разбъркан ритъм и включва редица музикални влияния, включително жанрове като рок, суинг и джаз. За музикалния видеоклип на песента, който показва признателност за забавянето на нещата, оживява с игрива анимация с участието на герои, които вървят по улицата.

 

DOWOON "Out of the Blue (문득) (Duet with Song Heejin)" M/V

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DOWOON в изпълнение на новата му песен в колаборация с Song Heejin.

Да я видим и нея, най-накрая.

А песента е много добра.

 

DOWOON "Out of the Blue (문득) (Duet with Song Heejin)" LIVE CLIP

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денят настъпи, днес Young K влиза в казармата. Той ще служи в KATUSA, която е негова цел, откакто чува добри неща от баща си, който също е служил там.

Лека служба!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Young K на DAY6 успешно завърши последния си ден като радио диджей.

На 10 октомври Young K завърши последния си ден като радио диджей на радио предаването на KBS Cool FM „DAY6's Kiss the Radio“, след 322 дни. Young K полагаше специални грижи, за да се съсредоточи върху четенето на изпратените от слушателите истории и възпроизвеждането на техните заявки за песни за двучасовия период от последното излъчване. Той също така изпълни вокално изпълнение на странична песен на соловия му албум "goodnight, dear".

Слушателите благодариха на Young K, че направи всичко възможно до края, а хаштагът „Out_Best_DJ_YoungK“ беше популярен в Twitter през целия ден.

В интервю, публикувано от JYP Entertainment, Young K заяви: „Ще запазя насърчението, което всички сте ми изпращали през тези времена, дълбоко в сърцето ми. Имаше моменти, когато бях физически изтощен, докато активно се популяризирах като певец , но воденето на радиото ме направи толкова щастлив, че всякакви мисли за изтощение изчезнаха. Винаги бях в състояние да се усмихвам, докато поздравявам всички. Това ме накара да мисля, че това е работа, в която мога да дам всичко от себе си и да получа нещо в замяна . " На въпроса какво е усещането от постъпването в армията, той отговори: „Дори и сега имам решимостта„ Нека бъдем верни на настоящето си “. Мисля, че тези дни се натрупаха и в момента създават Young K, какъвто съм днес . Точно така, в армията ще прекарам всеки ден максимално. Тогава се надявам да прекратя военната си служба в добро здраве и когато се върна, искам да пея и да се насладя на концерт с публика. "

1634003109-yk2-1.jpg

 

1634003074-yk.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2 ноември официалната страница на армейския учебен център в Южна Корея публикува снимка на члена на DAY6 Young K. Тук Young K е облечен във военната си униформа, изправен в изправена, достойна поза. Това е първият път, когато Young K е забелязан, откакто се записа като активен войник на 12 октомври, събирайки вълнение от световни фенове.

В допълнение, JYP Entertainment разкриха писмо на фен, което Young K е написал на официалната страница на DAY6 в Twitter. В писмото си Young K успокои притесненията на феновете, като написа: „Храната тук е толкова добра, че отивам да взема още няколко пъти и никога не е имало време, в което да ми остават. Менюто също е наистина разнообразно, а подправката е перфектна. Аз също спя много добре."

През октомври тази година, Young K се записа като активен войник в KATUSA (Корейско увеличение на армията на Съединените щати), което го прави първият идол певец, който някога се записва в KATUSA.

 

1636095471-download-7-2.jpg 1636095499-download-8.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BIG Naughty и Jae от DAY6 (eaJ) обединиха усилията си за "STAB".

На 18 ноември официално излезе "STAB" от BIG Naughty с участието на Jae от Day6. Съвместният сингъл "STAB" е написан съвместно и композиран от южнокорейския рапър BIG Naughty и Jae от Day6 с южнокорейския продуцент Dress.

„STAB“ е направен за студенти с надеждата да се борят с всички предизвикателства, които биха срещнали по време на изпитите, раздавайки усмивка, след като го взеха. Той също беше пуснат в същия ден като деня на теста за студентски способности (CSAT).

 

BIG Naughty - STAB (Feat. eaJ) (Prod. dress) (Official Video)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 28 декември членът на DAY6 Dowoon лично обяви новина за задължителната си военна служба по време на предаване на „V Live“ с фенове.

На този ден Dowoon разкри, че ще се запише за задължителната си военна служба като част от музикалния корпус на армията на Република Корея от 17 януари.

Dowoon заяви: „Днес (28 декември) е последният ми официален график и ще се запиша като член на музикалния корпус на 17 януари. Разбира се, щастлив съм, че имам възможността да служа на страната си, но в същото време , това може да е чувствителна тема и затова ми отне много време, за да разбера как да ви уведомя всички."

Колегата му Wonpil, който също поздрави феновете по време на предаването „V Live“, добави: „Опитваме се всички членове да се върнат по едно и също време. Тъй като другите хьонги продължиха напред, трябва да побързаме и да тръгнем , за да можем да се върнем и да пуснем още музика."

В резултат на това Dowoon официално ще стане третият член на DAY6, който започва да изпълнява задълженията си по задължителна военна служба, след Sungjin, който се записва през март тази година, и Young K, който се записва през октомври тази година. Wonpil, който в момента се готви да издаде първия си самостоятелен албум през януари 2022 г., планира да се включи малко след като приключи промоцията на своя солов албум. Последният член на DAY6 Jae, единственият член, който не е гражданин на Република Корея, ще промотира сам, докато членовете на групата му отсъстват по задълженията си.

Dowoon също сподели с феновете на този ден: „Казват, че в музикалния корпус можете дори да свирите на барабани. Това не е ли страхотна новина за мен? Мисля, че много хора като мен, които са музиканти, се тревожат за тези неща. Ако оставиш инструмента си за дълго време поради военна служба, можеш да загубиш контакта си. Страхувах се от това, но за щастие издържах изпита за музикален корпус."

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво се случи тук..

 

На 1 януари в полунощ KST Jae обяви в личния си Twitter, че ще си почине от груповите дейности.

"Здравей, My Day. Искрено съм благодарен на всички вас, които бяхме заедно с DAY6 и мен. През последните шест години бях наистина щастлив и създадох спомени, които ще останат завинаги в сърцето ми. Имах много мисли и положих много работа, но все още ми липсват твърде много области, за да остана там, където съм сега. След дискусии с агенцията, съжалявам да ви кажа, че стигнах до решението да си взема почивка от дейностите на DAY6 засега. Ще пазя спомените за пот и тичане заедно, плач и радост заедно от последните шест години и ще се завърна пораснал! Това беше DAY6’s Jae. Благодаря ви."

Изт.

 

По-късно и JYP Entertainment излезе с изявление, около случващото се.

На 1 януари JYP Entertainment публикува следното изявление:

"Здравейте, това е JYP Entertainment.

Първо, искрено се извиняваме, че предизвикахме безпокойство с внезапна новина на My Day, които показват голяма подкрепа за DAY6.

Jae, който досега беше член на DAY6, напусна отбора на 31 декември 2021 г. и договорът му беше прекратен. Дълго време разменихме дълбоки разговори с Jae и след внимателна дискусия решихме да уважим мнението му и да приключим нашия изключителен договор.

Въпреки че връзката ни с Jae приключи, JYP Entertainment също ще подкрепят бъдещите дейности на Jae с неговото ново начало.

Обещаваме да продължим с пълната подкрепа и усилия за дейностите на DAY6 и молим за непрекъсната любов и подкрепа от My Day.

Благодарим ви."

Изт.

 

***

Ами, винаги е кофти, когато се случи нещо такова, най-малкото защото си свикнал, а и харесваш групата в този й вид, с целият състав.

А много често вече се случва някой член да напусне поради една или друга причина. Така че гадно ми стана, като го разбрах и още повече, че това си беше новината с която усъмнах на Нова година. От друга страна обаче не се учудвам, защото освен факта, че Jae не е толкова добре здравословно / през 2020 г се разбра, че има паническо разстройство, след като започна да получава панически атаки и предполагам, че по някакъв начин симптомите все още си ги има и се бори с тях/, не знам дали се сещате, че преди време той обвини JYP, че по никакъв начин не промотират неговите соло дейности, както правят с останалите момчета. Тогава ситуацията се претупа набързо и уж всичко се оправи, но явно разочарованието си остава. Така че би следвало случилото се, тоест напускането му да не е толкова изненадващо. Този ден четох доста мнения. Хората го подкрепят. Казват, че той е споделил в неговия Тwitch, че е говорил за това с останалите членове на групата и че след като всички се завърнат от казармата, той ще се завърне с Day6, тоест един вид напуска групата временно засега, ако не му вярват да се доверят на останалите момчета от Day6. Сега ще се представя само като eaJ, като инди изпълнител. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Някои вярват в това, други са скептични, много хора дори искат цялата група да напусне JYP. Лично аз се надявам Jae да е добре и щастлив. И ще очаквам соло изявите му. А ако остане в Day6 наистина, това ще бъде страхотно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая се случва: Wonpil от DAY6 официално прави своя соло дебют!

На 24 януари в полунощ KST, Wonpil обяви, че ще направи своя дългоочакван самостоятелен дебют следващия месец с първия си албум „Pilmography“.

За първия си тийзър Wonpil пусна интригуващ кинематографичен тийзър за предстоящия си самостоятелен албум, който трябва да излезе на 7 февруари от 18:00 часа. KST. 

 

WONPIL <Pilmography> Mood Film

 

Wonpil дразни феновете с това, което се очаква, с графика за неговия соло дебют с „Pilmography“!

day6-wonpil.jpg

 

И както следва..

Wonpil пусна “album reciting video” за предстоящия си самостоятелен албум „Pilmography“!

 

WONPIL <Pilmography> Album Reciting Video

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...