Jump to content

Указания за публикуване на мнение


Recommended Posts

За съжаление търсачката понякога има пропуски. Опитваш да го търсиш с известните и алтернативни имена - с английското и с японското изписано с латиница.

В този случай го потърсих първо с английското Reverse и веднага ми излезе резултат, че съществува такава тема. Ако нямаше, пробваш и с Ribasu или ако има друго име и с него.

Друг вариант е да провериш в самия каталог имената, дали вече няма тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето пример:


:imdb:

 

След като вече си добавила иконката в мнението/темата си, отиваш върху нея и натискаш "Ctrl + десен бутон на мишката". Ще ти излезнат опции и от тях избираш Edit Image.

15767f837e6732fe.png

Излиза следния прозорец и в първата кутийка /Link URL/ постваш линк към IMDb.

855b96b8d9ebe61b.png

 

Накрая натискаш Update и готово, иконката вече е покрит линк.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам въобще претенции по разположението. :blush:

Помня че го гледах на руски. Онлайн.

Аз понеже от време уно гледам само онлайн, без да свалям, да търся субтитри и от този род и за това не мога да съм от полза за такива линкове и прочие, туй ми е пълна тера инкогнита.:blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, няколко пъти вече цитирам грешно от недооглеждане /примерно цитирам човек 1, а съм искала да кликна на човек 2. И като го сторя вече не мога да си изтрия цитата, ако е вмъкнат в отговора ми по дадена тема, при това без още да съм публикувала видим отговора си /на ниво писане сме, не на редактиране, тоест преди първата публикация/. Как докато още го пиша да сменя цитат 1 с цитат 2? не ми позволява корекция /говорим за времето на писане за първи път, не за последваща редакция след публикацията на отговор. Често бъркам от недооглеждане и понеже не зная как да го коригирам, почвам напълно нов коментар, но ми губи време. Същото важи и за офтопика/спойлера. Ако грешно посоча, че пиша в спойлер, не мога да премахна отметката за спойлер. Преди промените в сайта можех, тогава само символите в скоби триех, и ставаше, но сега няма какво да се трие. Примерно няколко пъти нещо в спойлер искам да не е в спойлер, а не мога да премахна спойлера и да оставя само текста.

Как да правя редакцията на ниво - първо писане, преди публикуването на коментара?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Blue_Moon написа:

Aria, погледни тази тема: Указания за публикуване на мнение

Сега отидох и подробно питах там. Проблемът е, че след корекцията в сайта не може да се РЕДАКТИРА собствено мнение, на първо ниво /преди първа публикация/. Редакция на спойлер и цитат е невъзможна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си цитирала грешно мнение просто го изтриваш и правиш цитат на правилното. Ако искаш да цитираш само част от мнението, то се цитира цялото, триеш всичко и оставяш само частта, която искаш да е цитат.

 

Спойлер - вътре в спойлера самия текст можеш да го коригираш както поискаш. Ако обаче искаш да махнеш спойлера, трябва да го изтриеш с Backspace/Delete. Не става с повторно натискане на бутон спойлер, тогава ще получиш двоен спойлер. Ето пример как се вади спойлер от друг спойлер и как триеш стария, когато искаш да го премахнеш.

Off Topic
На 6/9/2017 at 20:28, Blue_Moon написа:

Кликаш на стрелките, които съм оградила в червено и влачиш.

 

a8ca69786055ba2d.png

Влачиш и го изнасяш извън първия спойлер.

3403a347b4ccc488.png

Червената линийка е курсора на мишката, натискаш клавиша Backspace и го изтриваш /понякога трябва да натиснеш два пъти Backspace/. В случай, че имаш текст в него и не искаш да го триеш, просто го копираш и изнасяш извън спойлера.

 

 

Ако искаш съдържанието, което си написала да е извън спойлер - копираш го, постваш го отделно, а самия спойлер го триеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за отговора!

Когато изтривам цитата като текст става празен цитат. Вече го направих понеже веднъж без да искам цитирах сама себе си /:blush:/ и не знаех как да изтрия целия цитат. изтриха само съдържанието /буквите/ обаче остана кутийката за цитат. стоеше грозно. как се трие правилно?

 

 

 

ПС: отговорите ви ми идват със закъснение нещо......сега прочетох за бутона Дилейт.

мерси!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни спойлера в последното ми мнение. В него има и скрийншот. Просто слагаш курсора на мишката извън кутийката и натискаш Backspace или Delete. Важи и за спойлери и за цитати и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Не мога да видя съдържанието на спойлерите, не ми се отварят. Само не казвайте, че е от старите версии на браузърите ми, защото тогава скоро няма да си реша проблема. Надявам се, че не питам на грешното място. Иначе темата е много полезна, благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Icequeen. :)

Пробвах с Mozilla Firefox, Chrome, IE и при трите браузъра се отварят при мен. И на комп и на тел тествах.

С какъв браузър си? Пробвай да изчистиш кеша и опитай отново. Кажи дали има резултат?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време /няколко седмици/ имам странен проблем с форума. Горе долу от онзи момент когато бяха объркани никнеймовете почна да се появява следното:

1. Не виждам потъмнено заглавие когато някой нов е публикувал в тема, в която и аз съм писала. Примерно преди като пишех, след мен ако пишат още 3-ма, аз виждах всеки път като отворя заглавието на раздела, че темата е потъмнена - значи някой е писал. Сега не ме известява.

2. Когато пиша в дадена тема примерно при тайландското, моя коментара макар и последен не излиза там отдолу в дясно в колонката, в която има части от последните мнения на потребтелите. А понякога излиза след 5-10 минути чак, и вече е безмислено, понеже вече не е в графа последни коментари. Иначе, в нормалната тема където съм писала се вижда /предполагам и от другите се вижда, не знам, аз си го чета/.

Сякаш само ако съм тагната, само тогава го виждам веднага и ме известява. Странно е забавянето на публикуваните от мен коментари.

Само да кажа, че миналата година не се сещам да съм имала тези проблеми. Гледам и през телефона и през компютъра /и при двете - еднакво е/.

Може ли някой от сайта да каже на какво се дължат проблемите и как да ги решим?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблем с качването на снимки.

Здравейте, нова съм във форума и имам проблем с качването на снимки.(прочетох начините за велючване на снимка, но само веднъж успях от галерията на телефона)

Колкото и да ги режа и компресирам все са големи и не се качват. Другият вариант с линк пробвах не става. Зарежда ми много време за да добавя линк, но накрая не се сдучва нищо.... не знам до колко разбираемо обясних..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качването на снимки във форума нека бъде само за аватари или постери на файлове за субтитри. Всички останали изображения качвайте например в http://prikachi.com/ или подобни хостинг сайтове и давайте тук директния линк към снимката. Отделно на моменти наистина самият форум не приема изображенията понякога. На този етап имаме проблеми с натовареността, за които сме говорили в темата технически въпроси. За да ги решим се налага да преминем на по-скъп хостинг, а за тази цел ни е необходима финансова помощ, за което писахме днес и за което може да видите подробна информация на червения бутон най-горе под банера на сайта. За момента, ако не става пускането на линк, временно се откажете и изчакайте да направим прехвърлянето. А при желание да помогнете, вижте как в темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...