Jump to content

Recommended Posts

Както казах-каста беше супер и имах предвид целия, не само главните:D.

 

Героя на Deng Lun беше такъв и в новелата. Също така, по нищо не отстъпваше на двамата главни, дори честичко ги превъзхождаше.

 

Благодаря за инфото относно броя на  епизодите и се надявам да познаеш за вероятно продължение-аз ще съм първа кипра, щот страшно искам да видя развитие с основната разлика от хартиения оригинал-въпросната техника, която пак сеактивира баш на края и ме остави на тръни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не му е мястото тук, но понеже не се престрашавам да и направя тема, ще постна "новината" тук. Zanilia Zhao се е омъжила. Честито, да са живи и здрави и двамата, макар че това май попарва надеждите ми за втора част на Чу Цяо

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам Zanilia Zhao  и се радвам за личното и щастие.

Но искам да споделя впечатлението си от половината сериал.

До там съм стигнал. Не се вълнувам от това дали края ще е

щастлив или не, единственото ми предпочитание е да е силен.

До тук изгледаното много ме впечатли. Отлична актьорска игра и сюжет.

Честно да си призная доста време заобикалях този сериал заради заглавието.

Мислех си, че е някаква шпионска дивотия. А то се оказа изключително

емоционална и смислена драма.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм част от тези чакащи продължение, попаднах на клип, който дава някаква светлина по въпроса кога или дали ще има такова въобще. Надеждите ми бяха попарени доста сериозно до степен, че ако казаното е вярно, дори да има такова надали ще е със същия състав, защото нещата явно ще се проточат и то много.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми беше сложно да го изгледам до края. Зарязвах го, прехвърлях се на книгата, прочетох първо края, върнах се на началото, но някакъв магнит ме дърпаше и не ми позволяваше да зарежа тази сбъркана и шантава история. Предполагам, че е великолепната актьорска игра. Продължение едва ли ще има. От материала в книгата, който следва след последния заснет епизод, много трудно може да се измъкне читаво драматургично действие - повествованието е объркано, нелогично, хаос от имена и сражения... Като прибавим и скандала с плагиатството, едва ли ще има нов сезон. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз все още се нядавам на втори сезон, но съм с претенции - да е със същия актьорски състав, тва разбира се ако не са стигнали до преклонна възраст, докато това стане:D Много искам да видя развитие с оная ледена техника, само ми пуснаха мухата, ама ха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ледената техника трябва да я измислят сценаристите, защото в концепцията на книгата я няма :)

 Аз, както писах по-горе, се мятах ту във филма,ту в книгата и преживях сериозни шокове, от реплики на героинята за Леонардо да Винчи, самолети и диктофони, ама като прочетох първата глава, ми се изЯсни. И нито дума за ледената техника!:tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма и как да има, според клипа, сценария е няква смеска от две новели:D Не знам вярно ли е, назад съм с тях, но ако е фюжън, що не са вкарали още нещо?! Може би са се гласяли да доразвият тази част в продължението(също от разни материали из нета, излиза, че поне теоретично е имало планувана такава) , но..., това е хипотеза, дето нито ще бъде потвърдена, нито оборена както е тръгнало:D

 

П.С. Аз лично се радвам, че исекай частта беше прескочена в сериала, честно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Увлече ме и си направих маратон, обаче сега свърши и съм адски неудовлетворена. :slap:На много въпроси не получих отговор и си останах в неяснотата и объркването. С този край реших, че има още епизоди, но от коментарите тук ми стана ясно, че бройката си е тази. Нареждам се на опашката за втори сезон и се надявам да е скоро и да си завършат историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал. Можеше да има още една серия за по-завършен край, но и така става. Благодаря за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса,и като сюжет,и като актьорска игра.Аз също се надявам на втори сезон,защото доста има какво да се види и разбере.

С голямо нетърпение очаквах кога Чу Цяо ще отиде при Ю Уън Юе,защото така разбрах от резюмето в началото,но края е друг, така че ще си чакам втори сезон.То нормално други актьори да дойдат,защото тук доста умряха от сегашния каст.Важното главните персонажи да са същите.

Off Topic

Много ме е яд за дясната ръка на Юе,че го  убиха или поне с такова впечатление останах.Пък знам ли може да е като котките и да има девет живота,като нашето момиче,толкова пъти бе на косъм от смъртта и все още е жива,затова имам надежда,че дясната ръка и Юе ще оживеят,защото така края не ми харесва.

Някой знае ли книгата със също заглавие ли като сериала,ако не как е.

Благодаря за превода.

 

Редактирано от bealonenomore
Спойлер.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, нали ще има втори сезон. Като гледам май същите артисти, па и Раба там.

Попадна ми наскоро клип,само да не съм се объркала нещо, да е някаква мешавица от сериали и любителски измишльотини, че да ви подведа.:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип двамата главни ще снимат (или снимат в момента) нов общ сериал - кажи речи в същия жанр. Но не е продължение :( Иначе - нищо официално за втори сезон...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакате вие втори, а аз се чудя да почвам ли тоя, че няма какво да гледам. Коментарите естествено съм ги изчела, но

след като ви е отлежало, може пък да сте размислили. А кажете де ?:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен си струва, ама тва е се едно да питаш тюленчето дали си струва да зяпаш прасковите:lol2:

Сериозно, гледай го, актьорите са страхотни, а Шончо прави невероятна роля, това е придружено с интересен сюжет и разкошен ост:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...