Jump to content

Нещо като зов за "чуване"


Recommended Posts

Моля, прочетете до края:-)))
 Моят постинг  във ФБ: "Разсмяхте ме, г-н кмете! Аз имам предложение, както така си се смеем, съвсем на шега.1f642.png:-)))) Дайте това помещение на дирекция "Местни данъци и такси", локацията не е лоша, има достъп до транспорт, паркиране без репатриране, достъп до Лидъл и Кауфланд,/ ако на данъкоплатеца му оставим пари/, но наистина общината ще трябва да отдели повече пари. Какво предизвика желанието да се шегувам така? Не ви упреквам в нищо, и кметовете преди вас, едва ли изобщо разбраха за проблема. Общината отдавна трябваше да НИ МАХНЕ от "временното" убежище, под наем в сграда на НАП на "Радецки 18 "(9 стъпала от излъскан гранитогрес / девет!/ като начало до касите. 32 / тридесет и две /стъпала до гишетата на горния етаж, които обработват ТЕЛК, на всякакви инвалиди и възрастни хора. През три години се катерят за презаверката на ТЕЛК , влачат се и охкат, припадат и се напикават. И всички останали декларации по закон, данъчни оценки и удостоверения / дори за Старчески дом/, ама ако стигне жив, горкия/, смешно ми е, като виждате.  Много ми е смешно. :-))!!!  Нали достъпът на майки и инвалиди беше приоритет по директиви на ЕС, доколкото си спомням, шегувайки се, разбира се. Аз съм с името си и работя там. Много ви моля! Ние събираме парите за този УНИКАЛЕН град. Нека поне хората в него да се чувстват нормално.
Смея се, както в началото.1f642.png:-))) Помогнете ни."

 Не мога да постна снимката с кмета ни. Само моля, който иска да ме подкрепи в ФБ. Аз си ритнах трудовата книжка. Май ще остана без работа. Нещата зависят нас, хората, на които им пука.

Просто ми писна от безхаберие! Историята е десетгодишна давност.-- и продължава.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шапка ти свалям, Найче за смелостта !  Да си застанеш с името и работата срещу г-н Кмета /явно поредния многословен безхаберник/  в името на хората.  Дали ще го оценят е друго нещо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...