Jump to content

Препоръчайте ми филм/сериал...

Recommended Posts

Благодаря много и на двамата :)

Половината сериали и аз съм ги изгледал,Стотак и от доста време се каня на King Gwanggaeto the Great,ама като ги видя тия 92 серии и лошо ми става направо :) 

Gye Baek май ще се гледа за сега :)

Не знам дали съм разбрал правилно жанра, който търсиш. Ето нещо - A Love to Kill (2005). Ако е такъв жанра, който търсиш, мога да препоръчам още. Специално тази драма е много тежка за гледане, аз лично не успях да я догледам.

Moже и да не е японска!

Това (Algernon ni Hanataba wo (2015) ) няма превод май, а и ми се ще да е нещо свързано с мечта или нещо човешки, за гледане. Много са ми депресиращи драмите свързани с болен човек. :cry:

Хакама, това с Ямпи поразително ми напомня на Феномен с Траволта , ако е подобно и са се справили филмчето би трябвало да е повече от добро - нито твърде тежко, нито твърде депресиращо. Честно казано на Ямпи му нямам доверие, имах намерение да го гледам (ако евентуално се сдобие с превод на български ) и то именно заради сравнението с Феномен.

Помня, че много ми хареса филма, но по непонятни причини не го повторих, точно това смятам да направя след малко  :) .

Вярно не е японско, не е и сериал, но по детски спомени филма е добър и си заслужава времето  :)

Moже и да не е японска!

Това (Algernon ni Hanataba wo (2015) ) няма превод май, а и ми се ще да е нещо свързано с мечта или нещо човешки, за гледане. Много са ми депресиращи драмите свързани с болен човек. :cry:

Явно не съм те разбрал. Аз си мислех, че търсиш сериали жанр "човешка драма", които са си тежки сериали за гледане. Както можеш да видиш в жанра на този сериал - тук. Ето ти други сериали - Dream High (2011) (свързан с мечта, лек сериал), Age of Youth (2016) (свързан с живота на квартира на група момичета, студентки), Advertising Genius Lee Tae Baek (2013), Can You Hear My Heart (2011) (по-романтичен и драматичен сериал), Misaeng: Incomplete Life (2014), King of Baking, Kim Tak Goo (2010) (по-дълъг и драматичен).

Явно не съм те разбрал. Аз си мислех, че търсиш сериали жанр "човешка драма", които са си тежки сериали за гледане. Както можеш да видиш в жанра на този сериал - тук.

Ето ти други сериали - Dream High (2011) (свързан с мечта, лек сериал) - шоубизнеса не ми е любима тема, напротив ... по-скоро нещо по-смислено/стойностно като цел.

Age of Youth (2016) (свързан с живота на квартира на група момичета, студентки), - това добре, но ми се струва женски (може да го пробвам)

Advertising Genius Lee Tae Baek (2013), - реклама  :nunchako:

Can You Hear My Heart (2011) (по-романтичен и драматичен сериал) - дълъг и тегав ще е...

Misaeng: Incomplete Life (2014)- този ме грабна!

Гъ Ре е принуден да се сблъска с истинския живот и да започне работа като стажант в Wonin International. В първия работен ден той се сблъсква със своя шеф О Санг Шик (И Сонг Мин). Началото не е лесно, а адаптацията към новия начин на живот все по-трудна, но Гъ Ре този път е решен на всичко, за да победи.

King of Baking, Kim Tak Goo (2010) (по-дълъг и драматичен). - лимита ми е 20 епизода, освен ако не е нещо супер добро  :dunno:

Sorry I Love You ми допадна като резюме! 

Да, човешка драма или драматичен сериал. Но вече избягвам сериали, в които основния герой е с траен физ. проблем, в количка и прочие.  <_<  :unsure:

Cheap Love (1999)   този ! Макар и по стар е актуален !

Това също ми грабна окото. Сега да видим дали ще ги има за сваляне... в Мастер.тб не мога да вляза, скоро не съм влизал.

Sorry I Love You ми допадна като резюме! 

Да, човешка драма или драматичен сериал. Но вече избягвам сериали, в които основния герой е с траен физ. проблем, в количка и прочие.  <_<  :unsure:

Cheap Love (1999)   този ! Макар и по стар е актуален !

Това също ми грабна окото. Сега да видим дали ще ги има за сваляне... в Мастер.тб не мога да вляза, скоро не съм влизал.

Давай тогава направо на What Happened in Bali (2004). Не знам как да опиша този сериал, трима главни герои - жена и двама мъже. Може да не ти допадне, защото главната роля по-скоро е женската, но това е Ha Ji Won все пак :D. Също - Green Rose (2005). Bad Love (2007-2008), Sad Love Story (2005), Cain And Abel (2009), Bad Guy (2010), 49 Days (2011), Temptation of an Angel (2009). Това са драматични сериали.

Demetori, ако не си го гледал, най-тежкото от каталозите тук за мен е корейският Oasis. Японските All About Lily Chou Chou, Aoi Haru и Cold Fish също, макар че последният е по-скоро в категория психария. Току-що гледах и Farewell, My Concubine. Силно го препоръчвам за ценителите на доброто кино.

За неазиатски определено Braking the Waves или който и да е друг на Ларс фон Триер.

Oasis съм го гледал. Засега си харесах трите японски, които предложи (Cold Fish го мярках няколко пъти преди, но така и не го изтеглих). За останалите съм пас засега. Благодаря!

Здравейте, нова съм тук в форума и за пръв път ще пиша в такава тема.. Ами бихте ли ми препоръчали сериал със няколко момчета и едно момиче ( не знам как точно да го опиша) :28558: Абе примерно, като Boys over flowers..

Ами да ама Park Shin Hye хич не я харесвам.. Аз доста сериали съм изгледала и ми се гледа нещо добро, понеже напоследък попадам само на бози.. :28558:

Здравейте, отдавна не съм се появявала и от доста време не следя как е на азиатския фронт. Виждам познати имена и никове. Разбрах за сватби и невести от далечния изток. Честито на младоженеца ако чете!

Та на въпроса... Гледа ми се нещо за непоправими романтици - като мен хихихиххихи. Препоръчайте ми някакъв сериал от 2015 и 2016 година, няма значение корейски, японски, тайвански, китайски... само без Bromance - вчера го приключих. Благодаря!

П.С.: Имам чувството, че съм се завърнала у дома след дълго отсъствие!

Пак Шин Хье е мноооого дълга тема... :D Тогава японския Hanazakari no kimitachi e?

Дидке, не го издавай па ти! :D Впрочем Наследниците на слънцето гледа ли? Ами Oh my ghost? 

Ееееее то пък сякаш не е обществена тайна нашата гордост. Еййй рече и го стори. Бравос! Да са живи и здрави, и чакаме да видим наследници...

Спиди, нищо не съм гледала, направо срам и позор... Макар това за призрака го гледах мисля. 

Оххх като дете в магазин за бонбони съм... Чудя се къде да чета по напред...

tikitoliq, благодаря за предложението. Ще го погледна, макар Ерик винаги да ми е приличал на корейски ром, играе много добре.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...