thedemon1238 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Това не беше ли до мола на Стамболийски по едно време? Да не са се преместили или разширяват дейността Къде точно до НДК е, от коя страна. Че на фейсбук страницата не се ориентирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 В подлеза до моста на влюбените е. Онова до опълченска е друг обект. Този е голям, на два етажа. Беше китайски ресторант преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Тази част на подлеза, която преминава от страната на Канала, там подлеза е открит. https://ibb.co/bbFjMYB Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Със @sonka88 мислим да ходим на форумна среща на 8 август. Който желае, добре дошъл е. Още не сме решили къде. Приемаме предложения. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Аааа и аз съм навита! В корейския на НДК? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Как е корейски на НДК?, доколкото разбрах предлагат основно инстентен рамен, затова питам ако има човек път към София дали си заслужава/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Не е зле, няма мн неща в менюто, но пък е вкусно. Иначе и acabaca е навита за среща, йеййййй 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Не съм очарована от корейския на НДК. Този във Витоша повече ми харесва, но като цяло нямам претенции Link to comment Share on other sites More sharing options...
o6ina Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Здравейте! И аз ще се присъединя на 8-ми. Ще се радвам да се видим! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 На 1.08.2019 г. at 9:17, NyXe написа: Не съм очарована от корейския на НДК. Този във Витоша повече ми харесва, но като цяло нямам претенции Е, може и в пицария Виктория до военния клуб. Там не беше лошо, даже в градината можем да седнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_lozeva Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 И Форевъррейн е тук, може да наминем. Корейски ресторант с кимчи и бира на мен ми звучи много добре - дано да има бира- но решете вие ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Имаме резерве в корейския cup&roll до НДК за 15 човека за четвъртък за 19 часа на името на Eastern spirit. Чакаме ви. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_lozeva Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Зравейте банда и шеф! Искате ли да се понапием и понахраним с китайско идващия вторник в стария любим ресторант на Неофит Рилски? 17-ти, 18:30 ч. Доста време мина! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Аз ще се появя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 За Танчето, обаче не е сигурно . Аз минавам в строг финансов режим, защото след няколко часа ще се сдобия с билет за Анфийлд и ще ме чака път 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 @Кева, еее, честито! Кой ще ви гостува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Един от малкото отбори, които ненавиждам . Избора ми не е основан на това, а се съобразих с няколко условия. Разгледах набързо цените при домакинствата ни и избрах Уотфорд. Надявам се, след време да мога със собствени средства да се добера до там и да си осигуря билет за КОП, а предпочитани противници са : мач от шампионската, Евертън , манчестърските приятели, Арсенал, Лийдс . В една паралелна реалност и цял сезон да си изкарам там, пак няма да ми е достатъчно Off Topic 1. Мача да е преди нова година, че не се знае как ще тръгнат нещата с купите. Отложат ли мач от първенството ще ми изгори резервацията за хотел, самолетният билет трябва да се презаверява - няма гаранция, че ще може..............Става прекалено сложно и скъпо. 2. Цената на билета. За лимонадената купа ще е най-евтин. Сега сме гости. Следващият съперник не е ясен, дата няма и съответно ранна резервация за полет ( по-малко пари) не може да се осъществи. 3.Чисто морални съображения, че не е редно по-такъв начин да стигна до Анфийлд. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Принципно съм "за" и ми се иска да ви видя, но ще мога да ви потвърдя едва във вторник /на самия ден/. Дано успея да се включа.:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 И аз ще дойда. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Пасувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts