Jump to content

Форумни срещи в София 2017-2019


Recommended Posts

Имаше хора. Хубаво беше. Аз съм малко раздвоена в мнението си. Знаете, казах ви на форумната среща, че не съм ги слушала тези и за първи път ще ги чуя на концерта. Като за първо слушане, ми допаднаха, имат свежо звучене, мелодични са, но не мога да кажа, че се превръщам в техен фен. Все пак ми беше приятно. Не знам какви точно очаквания съм имала, но каквито и да са били, част от тях не се покриха. Може би очаквах, че ще има повече хора като мен, които ще прегърнат идеята да идат на този първи концерт, за да подкрепят евентуални бъдещи кпоп концерти в България. Сигурно е имало и такива, например аз, но сякаш ми бяха недостатъчни. Залата не е голяма и въпреки това не беше и пълна. Над нас имаше едни 7-8 реда празни. Правостоящи имаше, макар че там също можеше и още много да се съберат. Не знам, не знам... Не ме обвинявайте в негативизъм, може би имах по-други очаквания, защото съм гледала концерти от турнета из Азия на други групи. Сцената за самите момчета също като че ли беше твърде малка и сякаш не можеха да разгърнат хореографиите си напълно. Те се раздадоха. Пяха и танцуваха от сърце. Дано те самите са останали доволни. Има и нещо друго. Знаете, че аз съм фенка на 2РМ и на фона на това, че те като група правят 3-4-часови концерти, а като солови изпълнители достигат 2,30-3-часови концерти, тукашният концерт ми се стори твърде кратък. Ще кажете, че не съм била с вип билет, за да си правя снимки или хай-тъч с момчетата, но все пак се чувствам леко ощетена. Беше обявено, че концертът ще е два часа - от седем до девет. Първо, не започна в седем, а със закъснение. После имаше момент, когато прекъснаха концерта, сложиха момчетата да седнат на столчета и им задаваха предварително подбрани въпроси от фенове, на които те отговаряха. Да, интересно беше, помага да опознаем момчетата, но такива неща се правят по фен срещи, не очаквах по време на концерта да го включат. И накрая свърши с 20 минути по-рано и нас невиповете ни подканиха да си ходим, че да минат виповете към другите ивенти, организирни за тях. На фона на тоя час, който се събра от закъснение, въпроси и отговори и ранното приключване, останалият един час за съществения концерт ми се видя твърде кратък. Но пък момчтата бяха страхотни. Не съжалявам, че ходих. Надявам се организаторите и групата да са доволни и да осъществят още концерти и на по-популярни изпълнители. Беше една голяма форумна среща в София. Видяхме се с доста хора.

  • Мерси 2
  • Upvote 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз няма да им стана фен, на същото мнение съм. Кратко беше, но като им погледнеш списъка с издадени песни - не е дълъг. Така че изпяха това, което имаха. Не знам дали сцената им беше малка, не изпъкваха с грандиозни хореографии. Пък и не са им толкова разнообразни песните. Но се постараха, така че браво на тях и пак бих отишла. Иначе вип ивентите, така наречени, за обикновените вип билети - дадоха по едно high five, а за най-най виповете имаше и снимка с тях. И това ако не са се сбутали всички накрая и мениджърите не са решили да спрат събитието :lol:

  • Upvote 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една не съвсем форумна и не съвсем среща:) На 04.05 правим японско рок/пост-пънк/експериментал/ъндърграунд парти в бар "Ателието" в София. Вход свободен, начало - 21:30. Заповядайте и се разпишете в темичката по въпроса;)

 

9311672H.jpg

  • Мерси 1
  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видиш, че не само ти като пишеш, става така. И при мен е същото.

Аз също по обяд си мислех да е, тъй като вечертя пътувам. Хем фестивала да разгледам, хем на по кафе, бира или каквото дойде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...