Jump to content

Recommended Posts

Сори, @lazeto, преди малко / в разговор/ беше станало дума и чукнах да проверя, та ми излезе само 1-ва серия и около нея всичката останала стандартна плява. Последно като бях проверила преди време, още нямаше плейлиста и бяха качени само до 4- та серия, за това се поразрових сега и като видях вече, че всичко е налично за онлайн гледане и събрано на едно , си позволих да сложа линка. Нищо лично... 

----

Да , сега настина ми излезе плейлистата , странно. Нещо при мен е била грешката. Пак се извинявам!:blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@asha имаше право - по-рано излизаше само един епизод и около него разни съвсем други клипове - не знам как да го обясня, защото с този vbox не се разбираме нещо :) Но като че ли открих опцията за излизане на цялата плейлиста и подмених линка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

 

Честно казано не знам какво да напиша за сериала. Като цяло ми хареса, идеята е добра, изпълненията  на актьорите също. Въпросите, които поставят според мен са абсолютно реални. 

 

Off Topic

Маркирането, следенето на хора, "подбора" на отделни индивиди - тези неща може би са настъпили някъде? Преди време бях попаднала на нещо за доброволно чипиране. Като се замисля за това, радвам се, че няма да съм от бъдещото поколение. Дано тези, които идват след нас да имат достатъчно разум и морал при ползването на технологиите. 

 

Та за сериала. Както казаха по-напред, интересно беше разделянето на сериите в настояще и бъдеще. Хареса ми, че гледаш някаква ситуация, по средата я прекъсват и отиваш 30г. напред, на място и при случка без никаква връзка. Държаха напрежението. 

Обаче ми се искаше някак повечко технология да покажат. Като активен  човек, живеещ и работещ в един обикновен град през 21 век, виждам колко са се променили нещата в бита за последните 10 г. например. Може би затова очаквах да видя повечко джаджи от бъдещето, логично ми се струваше да ги има. Но в  "Прекрасния нов свят" сякаш времето беше фиксирано на... 2019 г. Не знам дали ме разбрахте де. Не е нещо кой знае какво, просто очаквах малко повече. 

Като цяло хубав сериал, предразполага към мислене. 

Благодаря за субтитрите! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е страхотен, хареса ми сюжета, свеж, интересен....+страхотна актьорска игра.....нямам какво друго да кажа, освен да се гледа !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях го гледала 2019г, но явно не съм била активна тук. Мога да кажа едно - УБИЙСТВЕНО ДОБЪР СЕРИАЛ!

Гледах го с голям интерес, актьорската им игра беше 100 от 10. БРАВО! Как ми се иска да има още такива сериали, ама не... е поне има със зомбита. :lol2:

Като четох коментарите на 1-ва страница и не ми е ясно как може да не го харесат... но тяхна си работа. "Терминатор" бил, не мога просто ха-ха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е интересен. За пръв път гледам южнокорейска научна фантастика, претворена в сериал. Вероятно 11 епизода е реалното му време, но беше разтегнат, още от средата. Идеята е хубава, антиутопията в "Умния град"- правдива. С леки изключения, сполучлив каст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...