Jump to content

Recommended Posts

На мен ми се искаше да покажат малко повече за наказанието на малкия психар. Ясно е, че от негова страна нямаше никакво разкаяние. Но това, че е непълнолетен не би трябвало да го предпазва от всякаква отговорност при положение, че става въпрос за убийство, отвличане, бомба. А и малко ми беше измислено как един пикльо въртя на пръста си толкова народ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните 4 кратки, или 2 нормални епизода, бяха разочароващи за мен. Според мен трябваше да се фокусират върху

Spoiler

осъждането на Гадняра и какво се случва с групата, а не толкова върху сина му и дъщерята на полицайката. Героите също предприемаха абсолютно нетипични за тях неща - до момента те все успяваха да са една крачка преди лошите, а накрая едно хлапе ги разиграваше като за световно и чак уби До Хан. Аз също мислех, че Главната отдавна се е сетила, че До Хан я е спасил, а те едва ли не показаха, че чак когато я застреляха наново, тя тогава си спомни. Отделно, диалозите им преди смъртта на До Хан бяха сякаш писани от второкласник. До Хан получаваше инфо от другите и го предаваше директно, а аз все очаквах, че той има план и ще се възползва от ситуацията по някакъв начин, за да обърне нещата в тяхна полза. Нетипично сякаш беше и, че Главната се обади на прокурора с очилцата докато я караха към онази сграда. Аз очаквах второто обаждане да е или до До Хан, или до другите от групата. 

Въпреки всичко оставам с положително мнение за сериала!  Имаше екшън, имаше интрига и мистерия, много добър саундтрак и каст! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

jira, нали? Точно това ми се въртеше в главата и на мен...все едно последната серия смениха сценариста.. макар че Дидо е прав, корейците много ги бива в оплескването на финалите на сериалите. Абе, преживях го. :D Иначе и аз цялостно оставам с добро впечатление. И честито на И Ши Йонг! Дано има щастлив брак. :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, дочаках я тази песен! Та да, песента, която пускаха в края на последните поне 5-6 серии най-после я рилийзнаха! :es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава е тази песен, но за мен лично Amen на Damiano е много по-добра! :) Така и не разбрах защо в един момент я замениха с Watchman of Dawn, спокойно можеше и двете да ги ползват до финала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13.07.2017 г. at 12:20, Kiddo написа:

За мен си завърши доста логично.

  Покажи скритото съдържание

 

Само не схванах тя как не се оказа в затвора, ама айде. След такава постъпка, при това пред една гора народ, а после бягството и всички други неща, трябва да лежи в затвора.

Не знам защо, но горе-долу от малко след началото очаквах накрая Ким Йонг Куанг да умре. Той беше на принципа, че целта оправдава средствата. Получи отмъщението си, а накрая заплати за грешките и гадостите, които е извършил. Да, можеше да се размине по-леко, но така беше опростен и остави някаква следа след себе си.

 

 

Off Topic

според мен не влезе в затвора, защото е имало смекчаващи обстоятелства.., един вид видя се, че онова психарче си е било голяма гад и тя като чувствайки се безсилна си е изтървала емоциите..

 

според мен не са мислили за втори сезон, дори и да не бяха се стекли така в личен план събитията около главната актриса, щото за да има втори сезон ще трябва да го съживят и главния.., а ако го съживят ще е като да не си е платил за греховете..

 

просто накрая показаха, че тяхната борба си продължава, а същевременно по света(конкр. Корея) има достатъчно гадини, които са корумпирани, подлеци, убийци и т.н., на които това няма да се хареса и битката между доброто и злото продължава...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах удоволствието да изгледам сериала накуп. :)

Положителна оценка като цяло. 

Добър актьорски състав - Ким Йонг Гуанг тук е :yes:.  Интересна идея,

Off Topic

 

но недоизпипани последни епизоди!

Как малкият злодей имаше време да си отиде в къщи, преоблече и пристигне в сградата, към която пътуваха двете полицайки много, много време? Те тръгнаха и по-рано. Прокурорът пък катереше стълбите в същата сграда като за небостъргач.

Подвеждаща сцена с триъгълните сандвичи и неяснота, какво се случи  със сина на главния прокурор.

А за битката между главната и бандата главорези в края се зачудих, дали не снима сериал, щом не е ченге вече - такава пародия беше.

В заключение - съгласна съм, че 2-ри сезон не е нужен, а и не усетих да загатват за продължение . Просто показаха, че главната и двамата сладури (много добре се справиха Ким Съл Ги и Key) продължават мисията и кои са лошите насреща им.

 

 

 Благодаря за удоволствието да гледам с БГ субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям коментарите до тук, както и дискутираните въпроси. Има върху какво да се разсъждава в психологически аспект :)

Като цяло добре измислена история и добре пресъздадена с леки забележки в някои дребни детайли в сцени или действия на героите.

Актьорският състав беше супер. Kim Young Kwang отново ми показа страхотна актьорска игра представяйки два различни образа. Просто го харесвам все повече и повече. Синът на главният прокурор, това младо момче също направи страхотна роля. Неговият герой ни представи как се излюпват младите серийни убийци психопати. Добре замислена сюжетна линия беше с него. Повярвах му. Музиката също си пасва идеално с атмосферата. Режисурата, операторското майсторство и монтаж по сцените беше добре, както и сценария, докато не дойдоха последните два едночасови епизода, където леко се изненадах какво виждам....

Сериалът започва добре, по средата даже засилва интересът към себе си, но последните два епизода ме разочароваха,

Off Topic

и то не само заради смърта на Прокурора, :cry:

ами изцяло като изпълнение. Действието беше представено много нелогично, и да, решението на сценаристите също беше нелогично за мен. Направо се заклех да не гледам нищо на тази сценаристка, а то се оказва, че май и няма друг филмиран нейн сценарий :D 

Off Topic

Аз също съм от тези, които смятат че смъртта на прокурора не беше заслужена, ако изобщо трябва да определяме кой трябва да умре и да живее. Но да приема идеята на сценаристката, че дете, което е израстнало в мъка и трудности, опитвайки се дълги години да докаже невинността на баща си и да му даде един по-добър живот, накрая заслужава да приключи живота си без да усети какво е да живееш освободен от мисълта за отмъщение.... не мога да го приема! 

Но като цяло много добър сериал. Нямам желание за втори сезон и мисля, че разбрахте защо :D Водеща роля за мен беше тази на прокурора, а не на детективката :D 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...