Jump to content

Cha Seung Won (Ча Сънг Уон)


Recommended Posts

Записвам се и аз тук, защото ми стана голяма слабост този зрял и интересен мъж, невероятен актьор. Свалям му шапка за това, което е постигнал, още повече му се радвам защото ми е почти наборче, да е жив и здрав и все така да дерзае напред към успехи. :) След като изгледах "Няма такава любов" , снимката му ми краси декстопа вече месеци наред и не ми омръзва. Носи ми свежест и настроение като го гледам и си спомням за веселите моменти от "Greatest love" . И наистина сериозно - него и Со Джи Соп са мъжете актьори с абсолютно мъжко излъчване, които различавм сред всички други. :wub: Много е натуралистичен, напомня малко нещо Тарзан по реакциите си и изразни средства. :) Във всички случаи, мъжкото надделява при него, над позата, над играта, над сюжетната линия. Браво! Адмирации за визията, излъчването и свежестта. Пишете ме фенка в първите редици. :) За такъв човек наистина бих могла да бъда такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тц-тц-тц. няма да се разберем така...Забравихме нашия Сънг-Уон, а той си трупа нови снимки и нови фотосесии..за да ми докара сърдечен удар, на мен...младата. Не, наистина съм твърде млада, защо така го забравихте? Е, ще се опитам да променя това...

 

ESQUIRE ...чудесно попълнение в прекрасния снимков лексикон:

EC9790ECBDB0001.jpg

 

 

EC9790ECBDB0002.jpg

EC9790ECBDB0003.jpg

EC9790ECBDB0004.jpg

EC9790ECBDB0005.jpg

EC9790ECBDB0006.jpg

EC9790ECBDB0007.jpg

EC9790ECBDB0008.jpg

 

 

Хохо, не можем да пропуснем и снимките от In Style, където една дама въобще не ми могла да бъде отразена, предполагам поради известни на всички причини...

csw_instyle1.jpg

 

 

csw_instyle2.jpg

csw_instyle3.jpg

csw_instyle4.jpg

csw_instyle5.jpg

 

О, ето нещо и за тези, на които наистина им липсва твърдата му актьорска игра и крайно разчустващ, изразителен поглед! Ах, как ги обичам тези музикални мини драмички, особено когато участва лице, което ми липсва...

Даже постери си има този път(+ изчерпателни снимки)...

20111109_1320806451_62212700_1.jpg

1-2.jpg

 

 

tumblr_ltc7qa8QaK1qe65h9o1_500.jpg

tumblr_ltciptEIei1qfnyoso1_500.jpg

tumblr_ltciptEIei1qfnyoso2_500.jpg

n2011110.jpg

54372210.jpg

20111020000136_0.jpg

tumblr_ltc6atq9hI1qe65h9o1_500.jpg

tumblr_ltc6atq9hI1qe65h9o2_500.jpg

201110200238775008_1.jpg

 

Ето и самото чудо, за което толкова разправям..Всъщност е музикална мини драма, изпълнявана от групата T-ara:

..не съм сигурна дали е цялата, тоест дали няма да има други части, но..ми харесва. То е ясно, как да подминеш Сънг-Уон в подобна ситуация?

Ох, за малко да забравя още една фотосесия(ще умра, вместо вас, вижте как се принасям в жертва..само не ме карайте да извършвам странни ритуали хД)

На Arena или на нещо друго..звездата си блести като звезда..

arena12_h_j_g_j.jpg

 

 

2892afe8a1265d379bad04e0bd9b1536.jpg

7ed68986402349cb477653a7176fcd5f.jpg

51886483248.jpg

 

Абе.. Каквото и да си говорим, Сънг-Уон е неотразими, независимо от наклона на камерите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, didi343, още от ранни зори ме зареди с енергия за целия ден... Пак да кажа: великолепен. Знаете кой. laugh.gif

 

А за саможертвата... Недей бърза, че много ще се натискат за тази роля. wub.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че е готин, но истински печели когато го наблюдаваш в действие - по време на игра. Някакси блика жизненост от него и така излъчва свежест - точно с това ми харесва. Той е много реален и земен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен актьор! Еднакво добре се справя и в комедийните и в драматичните роли :) Определено ми е в TOP 5 на любимите корейски актьори. Днес много ме разсмя ето това:

My link

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак аз..Мхм.

Гледам се появили и съвсем нови, декемврийски фотоси на чаровника за някакво си тайванско списание „Men's Uno.“ Не се спира просто...личи си колко е жизнен господинът. :DB)

csw_mensuno1.jpg

 

 

csw_mensuno2.jpg

csw_mensuno3.jpg

csw_mensuno4.jpg

 

 

И тук отново непоказни снимки от Арената..(всъщност, щом той е на тях, едва ли има значение кое изобщо е списанието но... хД)

csw_arena1.jpg

 

 

csw_arena4.jpg

csw_arena2.jpg

csw_arena3.jpg

 

csw_cartier3.jpg

(е, тази не е от Арена, но нямаше как просто да я пренебрегна в този пост)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита му награда 2011 Grimae Best Actor за ролята му в сериала "The Greatest Love"! Напълно заслужена според мен. Очакваме скоро и други награди за същата роля :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита му награда и от мен за "The Greatest Love" и много се радвам за него. :) Смятам, че именно с неговата игра филма имаше леко пикантен - интересен привкус (визирам особения му смях и всички други причудливи кълчотения)....иначе би изглеждал твърде захаросан и отнесено розов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин сериал.Кълчотенетата и смеха на главния актьор направо бяха уникални.Много добре се справиха,но не ми хареса, че само той поемаше инициативата да изразява чувствата си публично, а Еджонг само си мълчеше пред камерите и репортерите.Но сериалчето е много забавно. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този мъж ме грабна от пръв поглед....... Тъкмо приключих "Няма такава любов" и съм жадна за още и още от него..... може да е колкото майка ми ама ще го избера пред всички младоци, на които съм хвърлила око :lol::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попълня снимковия материал и на Cha Seung Won... Пък и е крайно време да ни зарадва с друг сериал. Може и филм. blush.gif

 

spacer.png

 

 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Гласът" му първо да пиша за него. Първата реакция ми беше какъв е този дълбок и чувствен глас със страхотен и запомнящ се тембър. Невероятен не може да се забрави никога. А визията, излъчването има нещо първично, което неминуемо те привлича оставаш безсилна пред неустоимия чар, който разпръсква независимо дали е от реклама или от роля. Еднакво добре се справя и с комедийния образ, който непрекъснато те кара да се превиваш от смях и с ролята на лошия, който те кара да го мразиш и ненавиждаш(защото се справя отлично). И годините (както и при други негови колеги), правят го да изглежда все по-добре, красив и недокоснат от времето. А като модел го раздава пълен гъзар:

cha-seung-won-2.jpg?w=700&h=

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-ме кефи неговата жизненост. Той сякаш пулсира физически и емоционално. Това е нещото с което ме печели. За разлика от много други актьори, които стоят на екрана като восъчни кукли на витрина, той е земен и много истински.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно се кефя на всички коментари относно този човек! Не го бях гледала, ноооо... Сега гледам City hall... като се замисля колко се чудих дали да го гледам...

Относно маймунското излъчване... съгласнааа- точно в това му е чарът! Това е мъжът... Когато си повторя тази фраза ("Това е мъжът!") се сещам за не повече от 3 имена- Joo Jin Mo, Jung Woo Sung

и точно този човек Cha Seung-Won... Всъщност запонах да гледам филма заради Ким Сун А... След като я гледах в "Ким Сам Сун" и в "Усещане за жена" , реших да видя и този...

Страхотно партньорство на Сънг-уон със Сун-а... Заедно са невероятен тандем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Липсва ми..Този прекрасен аджуши наистина много ми липсва..Кога ли ще се реши да ни зарадва с ново участие някъде? Вече изгледах всичко с него и...ми липсва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко почивка от екрана, но не и почивка за талантите на Сънг Уон.
В края на септември миналата година се разбра, че той поема предизвикателството да участва в театрална пиеса, и започнал подготовка за своя театрален дебют.
Името на пиесата е "Bring Me My Chariot of Fire”, с автор Jung Eui-Shin(корейско-японски драматург). Пиесата се фокусира върху приятелството на млади творци от Корея и Япония, които работят заедно, за да запазят традиционното корейско изкуство по време на японската окупация.
Основен партньор на сцената на Ча Сънг Уон е Kusanagi Tsuyoshi(от SMAP), като кореецът е част от традиционна пътуваща група с корейските изпълнители, които пеят, танцуват и изпълняват акробатични номера, а Tsuyoshi Kusanagi играе японски професор по време на окупацията. Участват доста корейски и японски актьора - известните имена са на корейският ветеран Kim Eung-soo и японските - Hirosue Ryoko и Kagawa Teruyuki.
photo263229.jpg
Дошъл е момента освен пред японска публика, през ноември и декември в Токио и Осака, пиесата да види свят и в Сеул - National Theater of Korea. Премиера днес 30.01.

credit:nate

П.с. С удоволствие бих отишла.. smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно излъчване,скули,фигура и стил има този мъж.

Най- ми допадна в "Голямата любов",голяма скица беше, с шантави дрешки и прическа.Съвсем различен злодей видях в " Атина" и стабилен и сериозен мъж в "Кметството".Изобщо,страшни трансформации като роли и все е готин и адски секси.

Дълго време Lee Byung Hun ми беше идеала за корейски мъж,но гледайки първият си филм с този сладур,нещо взех да се раздвоявам.:-D

Сега съм разтроена между тях и Хъни. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...