Jump to content

Ha Ji Won (Ха Джи Уон)


joo

Recommended Posts

Хайде да зарадвам Румен с нови снимки и пресни готини рекламки на любимката..wink.gif


D09jh.jpg
SkgPr.jpg
q9wjz.jpg



Не отричам, че с Бини са хубава двойка, но и с Чо Ин Сонг и Канг Донг Уон също добре изглеждат..
Това са двамата й любими партньори, с които я свърза приятелство.. Кой знае дали не е имало и нещо друго?!wink.gif
Малко по-старички фотоси..


Ha_Ji_Won.jpg



Още ТУК и ТУК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слънцето изгря за мен

в този мрачен ден. :wub:

 

Уникален чар струи отвсякъде. Няма какво да коментирам. Една от най-чаровните жени на света!

 

За благодарност... ще преведа една статия за нея :P

 

(тук ще бъде статията... скоро :D )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Слънцето изгря за мен
в този мрачен ден. wub.gif

Уникален чар струи отвсякъде. Няма какво да коментирам. Една от най-чаровните жени на света!

За благодарност... ще преведа една статия за нея tongue.gif

(тук ще бъде статията... скоро biggrin.gif )


О, сърдечно благодаря!!! Ще ми бъде безкрайно иннтересно, защото я обожавам, наистина.. Нищо, че съм женаsmile.gif Имам цяла колекция нейни снимки. Най-много ми харесва в ханбок като Hwang Jin Yi и като ми остане време ще дръпна отново сериала да си го изгледам.. Това си ми остава най- любимият дамски персонаж от всичко изгледано. Може би защото е и действителен.. Филма така и нямам желание да го гледам - най-вече за да не разваля впечатлението от прекрасното превъплъщение на Ха Джи Уон.. Жалко, че не е дошла в България лично да си получи наградата, ама и аз тогава не съм я познавала..wink.gif

А ще очакваме да я видим и като състезателка на тенис на маса във филма " Korea". Филмът е по действителен случай и Ха Джи Уон трябва да изиграе ролята на Hyun Jung-Hwa
Ето я истинската Hyun Jung-Hwa..

Трудно ще е на нашата сладурка, но тя си е спортистка, така че не съмнявам, че ще се справи.. И предполагам, че пак ще си е с късата прическа..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето я статията. Малко е старичка, но досега ме мързеше да я преведа. Въпреки това.. още едно доказателство, че Ха Джи Уон е просто уникална wink.gif Дано ви е интересно smile.gif

"Ха Джи Уон - актрисата, която непрестанно се учи"
от И Су Йон

Последния път, когато отидох в публичната баня, се натъкнах на нещо запомнящо се. Хората бяха приключили с банята и вече се бяха облекли, но не се прибираха вкъщи, а се тълпяха пред телевизора. В първия момент се зачудих какво гледат. Оказа се, че интересът им е прикован от "Тайната градина". Епизодът свърши, но хората стояха пред телевизора, очаквайки превюто за следващата серия, подмятайки реплики от сорта на "Трябва да видим какво ще стане в следващия епизод!".
В този ден осъзнах колко популярен е сериалът всъщност. Всички бяха полудели по него. Хората коментираха не само историята, но и дрехите, превютата и даваха своите предположения за края на „Тайната градина“. Звездите от драмата бяха непрестанно в новините по телевизионните екрани. Една от тези звезди е Ха Джи Уон, актрисата в главната женска роля.
В този ден имах щастието да чуя какво мислят за нея хора, които я познават. Всички знаят, че тя е прекрасна актриса. Гледайки въплъщението й в героинята, която играе, човек лесно може да се заблуди, че това е истинската същност на Ха Джи Уон, а не просто част от играта й. Това само доказва колко добра актриса е всъщност. Според мен е най-красива, когато "плаче".
Тя споделя, че използва капки за очи, когато трябва да играе сцени, в които плаче. Не вярвах, че все още има актьори, които ги използват. Ха Джи Уон е отличен майстор на всички видове „плач“. Не мисля, че има друга актриса, която може да плаче толкова сърцераздирателно и в същото време толкова красиво. Това е така, защото Ха Джи Уон изцяло се въплъщава в героините си и дава най-доброто от себе си.
Тя не просто играе ролите си, тя става едно цяло с героините си. Да, може би е прекалено придирчива към проектите, в които избира да участва, но има нещо изключително важно и забележително. Тя избира такива роли, в които има да учи нещо ново за нея.
За ролята си в "Дамо" тя се учи на бойни изкуства; за "Хуан Джин И" – традиционен корейски танц; за "Чудото от улица първа" – да се боксира и дори чупи носа си по време на тренировки; за "Глупчото" – да свири на пиано и става един изключително добър пианист; за "Хеунде" – научава диалекта на Пусан, слушайки записи с разговори в продължение на месеци; за "Sex is Zero" - тя тренира аеробика в продължение на три месеца и достига нивото на професионалистите. А за ролята си в "Тайната градина" се учи как да прави каскади (тя изпълнява 100% от каскадите с "жици").
Ха Джи Уон поема такива роли, които изискват много време и работа, за да бъдат изиграни на ниво. Ето това я различава от останалите актриси, които са красиви и талантливи.
Тя е в кинобизнеса от 15 години, но все още се старае и труди като новобранец. Това е причината да я наричат "Ха Джи Уон – актрисата, която непрестанно се учи".
От хората, които я познават, разбрах, че тя почти не се е променила като човек за тези 15 години в сферата на киноиндустрията. Може да е прекалено тривиално, но най-много ме впечатли това, което се случва, когато излезе да яде навън с други хора. Въпреки че е известна актриса и се предполага, че получава специално отношение, тя е тази, която пече месото и раздава кимчито. Досега не съм виждал друга актриса, която всеки път, когато е на маса с други хора, да поема инициативата и да обезкостява месото за останалите. Въпреки че е известна актриса, тя е все така земна и обикновена личност - една от причините да бъде хвалена непрестанно.
В едно интервю я попитаха защо винаги поема трудните роли. А тя отговори по възможно най-добрия начин: „Актьорът не е ли човек, който постоянно се учи?“ (На корейски "пеу" (배우) означава актьор, а "пеуда" (배우다) – уча се).
И тя е напълно права. Заради този неин отговор зрителите могат да й се доверят и да гледат с интерес всеки неин проект.
Вместо да се облича с „лъскави дрешки“, доста често тя носи дрехи за тренировка и е късо постригана, но въпреки това изглежда прелестно. Точно затова тя е моята любима актриса.

П.П. Ето го и поредното доказателство за качествата на Ха Джи Уон! За ролята си във филма "Корея"... тя тренира тенис на маса през последния месец на съоръжението на стадиона в Анянг. Според информациите, тя не е играла тенис на маса досега и това ще е първият й допир с този спорт. За този месец тренировки тя е подобрила уменията си изключително бързо. Сервисът й вече бил на много високо ниво.

Този ангел има неизчерпаема енергия и желание за развитие!!!



---

А на тези клипчета много се смях! Много са яки и двамата с PSY biggrin.gif



--------

И едно интервю със Сонг Сънг Хон, в което казва, че иска да участва в проект заедно с Ха Джи Уон (самото интервю ще го преведа, когато се прибера в нас)

Сонг Сънг Хон: "Искам да участвам в проект с Ха Джи Уон"
송승헌 "하지원과 연기하고파"

Song Seung Heon said he watched the first few episodes of Secret Garden, as it is similar to My Princess in various aspects, especially character similarites of the chaebol, but afraid that it will affect his acting so he stopped watching it.

Hyun Bin's Kim Joo Won is different from SSH's Park Hae Young as he is viewed by people to be no manners and rude, however PHY is cold but relatively smooth in people relationships. In addition, when KJW is rejected by the woman he loves, he continues to pester her, but PHY is more cautious and will consider the surrounding environment and therefore more disturbed.

SSH said "actually director and writer hoped that PHY can be even more rough/crude, a bad character that makes people more angry. but i make him somewhat gentle, maybe it is due to my real personality. i don't like to be intentionally brutal and cold, so i created a male chaebol that suits me more."

SSH also expressed his wish to work with Ha Ji-won, admires her acting: "She is a good actor who disregards her own image and throws herself entirely into the character, previously met her during workout session several times but did not collaborate before."



Източник: nate.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко смях с Ха Джи Уон и PSY



Сайтът на Cass Light, изцяло завладян от Ха Джи Уон и PSY

Ха Джи Уон с Хьон Джонг Хуа (треньорката й по тенис на маса) и други актриси от филма "Корея" гледат оспорван мач по тенис на маса на 10 март 2011.
PYH2011031010310006400_P2.jpg
PYH2011031010320006401_P2.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната роля за 2011г.?

Моля, моля..тази мацка е на път да ми докаже че е нейна тази филмова година...
Видях в пресата името на Джи Уон отново с филмова роля. "Hi, Annа" е проект на режисьора Jang Cheol-Su, и стартира щом завършат снимките на Ха Джи Уон за продукцията "Korea".(режисьорът на "Bedevilled" , с който отнесе редица силни награди).
Историята е още неяснa, или на мен малко така звучи. Сама жена войн, която ще се сражава във град, в който всички са изчезнали.

Via: star.mt.co.kr

Очакваме повече подробности..но, браво онни...особено след като напредна да снимаш с любимите ми актьори... tongue.gif

За фарфалинка, и хубавият клип ( с по-нормално качество)с Ко Су, за който някога тя бе идеалната жена wink.gif :

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На 25.03.2011 г. at 15:53, blacky80 написа:

За фарфалинка, и хубавият клип( с по-нормално качество)с Ко Су, за който някога тя бе идеалната жена wink.gif :


Мерси, мила Блеки!
Повечето му фенки са дори малко разочаровани след като излезе информацията за "новата" му любов.. Едва ли не го бяха оженили за Ха Джи Уон..
Излиза, че не само аз съм фенка на двамата..wink.gif
На мейкинга ми се видя, че той наистина я гледа с някакво обожание и предполагам, че все още си остава "идеалната жена".. Има ли мъж наистина, дето да не харесва този ангел?! Историята, преразказана в песента и видеото е истинска - много романтична и много тъжна..

Ето още едно прекрасно MV с друг любимец - Джи Сонг.. Надявам се да я видя в сериал или филм с някой от двамата..
Относно новия филм също съм доволна.. Jang Cheol-Su e бил асистент - режисьор не на кой да е, а на самия Ким Ги Док..

 

 

 

 



И още едно видео с мейкинга и рекламката й за OLAY ..

 

 

 

Off Topic

 

 

 

интервю с режисьора на May 18 и Sector 7.. Има и превод на английски.
И снимки от този очакван филм..
Тъй като е продукция на USA и Корея, може пък да ни се усмихне късмета да го видим и на голям екран..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като е продукция на USA и Корея, може пък да ни се усмихне късмета да го видим и на голям екран..

 

Ако туй чудо се случи, познайте кой ще се нареди първи на опашката за билети ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТУК една анкета за най-добре облечената дама на наградите Бексанг - нашето момиче води с 49%, но има конкурентки с 30 и няколко процента, така че давайте да гласуваме, за да й помогнем да спечели :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТУК една анкета за най-добре облечената дама на наградите Бексанг - нашето момиче води с 49%, но има конкурентки с 30 и няколко процента, така че давайте да гласуваме, за да й помогнем да спечели :)

Спокойно, докарахме я до 50%! Още един и край-нашето момиче печели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днес е отворена официалната страница на 1023 International Fanclub във фейсбук (1023 е името на официалния корейски фенклуб на актрисата)
1023 International

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърдено е smile.gif Джи Уон отново на малкия екран. Тя ще се завърне през Март,когато и започва излъчването на новата драма "The King" по MBC . Все още не е потвърдено кой ще е в главната мъжка роля,но по-последни слухове това ще е Cha Seung-won . Все още тая надежда това да е Jo In Sung.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност няма да е Jo In Sung. Дори и за Ха Джи Уон не е напълно сигурно. Беше сигурно и средата на Декември, но после се отказа. Така че всичко може да се очаква... за съжаление... Аз лично искрено се надявам да е Ча Сънг Уон! А дано!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно от вълнение съм чел малко между редовете :) Но щом дори и към днешна дата продължават да спрягат нейното име си има голям шанс в крайна сметка именно тя да участва. С Чо Ин Сунг в комбина щяха да са Муцииии :) Да не говорим ,че и на двамата много им отиват роли в исторически филми/сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според Star News и половината корейски онлайн медии, И Сънг Ги е партньорът на Ха Джи Уон за предстоящата драма на MBC “The King”. Бог да пази кралицата! :lol:

201201191346774566_1.jpg

Tя ще е разузнавателен севернокорейски агент, и ще трябва да приеме политически брак с принцът наследник в монархията още, днешна Южна Корея.

 

Първото ми светкащо бутонче е, че много трудно ги виждам като двойка двамата на екрана. Съвсем друга представа за "предстояща химия" имах..

Но, знае ли човек, какъв "крал" ще го "играе" Сънг Ги, може пък да ми хареса? Дано смях има доста, и дано му се получи..

Второ притеснение - тази година принцовете и кралете са на мода в корейския ефир, и конкуренцията ще е голяма!

В битка за женски сърца и рейтинг ще се сблъскат “The King” и новата драма на Мики "Rooftop Prince", защото ще облъчват екрана по едно и също време.

Като добавя и сериала "Fashion King", който ще гледам, и този, който в момента следя "The Moon that Embraces the Sun", може и "принцеса" да се сънувам, а "измислените" крале може да ме преследват, и на сън :lol2: . За релакс и облекчение ще имаме и филм “I Am the King of Chosun”!

 

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...