Jump to content

Recommended Posts

Не е рекламен трик към края на годината потвърдиха, че влиза в казармата и е пожелал преди това да се снимка в нещо различно от  определението, което му лепнаха "секси таен агент". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 17 часа, Kiddo написа:

Аз се чудя кой гений е измислил резюмето! Остават още 4 пълни серии, а амнезия досега тц. Ок, то ясно амнезията де ще е, ама резюмето просто кърти мивки, най-вече с нелепостта си!

Чакай, има време.. сега като се събуди... но тъй или иначе си остава малоумно сценаристко решение. :D

На мен доста монотонен ми стана сериалът и леко скучен на моменти, но заради цялата тайфа и Чанг Ук, дето като е тъжен ми иде да вляза през екрана при него, ще го догледам. Пък и тук закачките и милувките между двамата сладури си заслужават гледането! 

Иначе, ако корейците не вкарат редовното " зарязвам те, щото те наранявам", няма да са корейци! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак бавно и мудно, пък не остана време :(

 

Spoiler

Разочароващи епизоди - две събития по-така и нищо по драмата с бащите!

 

Да видим довечера какво ще се случи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Драмата с бащите ясна. Той си спомни, че не е видял убиеца, а че прокурорът му е внушил всичко. Затова и каза нещо от рода "Искам доказателства, за да се изправя пред него и да го питам защо го направи.". Ставаше дума за прокурора, не за бащата на нашата мадама. Накрая ще й каже всичко и ще се оправят. А най-вероятно няма да открият кой е запалил пожара /а може и да извадят някой отникъде/.

 

Пенчева, не ги брой 2 епизода. Това си е един епизод от 1 час. Това, че един епизод не е станало нищо кой знае какво, не значи нищо.

 

Аз лично много се кефя на оперативките им :D Всяка приключа с чепкане на Бонг Хи и дъртия адвокат, а накрая Джи Ук изкрещява и всеки заминава нанякъде :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дразнещо е това делене на епизодите - имам първите десетина обединени, надявам се и следващите да се появят така.

Не съм гледала още снощните епизоди (епизод) , нападнаха ме гости :) Довечера се паркирам и гледам, ако някой звъни на вратата , не отварям!

Но... опасявам се, че сценаристите пак ще омажат нещата в края. Минава ми мисъл, че нарочно го правят, да ни е гадно ;)

 

За оперативките - култови са ;)

 

П.С. Изгледах епизода в обедната почивка, пък петък е ...

Spoiler

Добре се разви действието, доволна съм засега :)  Но горните съмнения си стоят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключи драмата !

 

Spoiler

Без обрати, изненади и сериозни драми. Краят - предвидимо розовеещ, но добре поднесен.

Много харесах прокурор Ча, добре че я събраха с адвокат Джи.

 

Чи Чанг Ук  в несвойствена роля, но прекрасен ;)

Препоръчвам сериалчето - забавно и разтоварващо, тъкмо за лятото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм много доволна. Сериалчето доволно ме разсмиваше. Нямаше големи драми, напротив. И рядко явление - родителите ми харесаха :) Майките бяха разкош просто, много ме разсмиваха :) Дори една от топ 3 сцени ми е точно с тях - сцената с тях в кантората :) /и особено след признанието им, че са заедно - онези как се направиха на изненадани :D:D /

Целият екип беше страхотен. Прокурор Ча беше много сладка мадама. Чак не ми се вярва, че е певица :D

Чанг Ук е великолепен просто! Толкова чар пръска, та не се трае чак.

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но двойката тук ми беше по-убедителна и от Лечителя! Мацката беше страхотна - и визия, и характер, и поведение.

Изобщо, целият каст беше прекрасен - и адвокат Бьон, и офис мениджър Банг, и адвокат Джи, дори и прокурорките. А злодейчето адски ми допадна. В съда ми беше изключително убедителен. Това момче има огромен потенциал, чудесен е!

А последната /20/ серия беше много забавна, много се смях.

И последно - оперативките им определено ще ми липсват :D:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-голямото достойнство на драмата са Убавците( с лопата да ги ринеш)-  сите-  начело с баш Убавеца,  убиец, убити и живи. Другото за фон.

Убавиците са ги пропуснали, но поне бяха симпатяги. Романтика на  ниво детска градина(непринудено наивна) 39 епизода и 59 минути, да и се ненадяваш

Spoiler

докара в последната минута до брак, но нали Укчо искал да е романтик предказармено, разбираемо изсипа захарницата за край.

Изкара на куц крак той, явашката,   една с нищо незапомняща се роля, освен с пръскачката за чар. Останалите герои, направо си бяха по-интересни от неговия.

Средностатистически корейски  сериал, с всички типични- до, след, пред и т.н., но с бъкащ чар, който напълно ми оправда първоначалните впечатления и с нищо не ме изненада..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм го гледала още, но попаднах на една статийка в Сумпи и поствам линка тук за тези, които се интересуват какво ли е да снимаш целувки с Чанг Ук :D 

Сумпи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току- що завърших сериала! Много приятен, макар и да имаше тук-там моменти на бавене. Но, като цяло интересен, забавен, с някои доста сериозни случаи от криминалистиката, които не очаквах наистина. Заслужава си гледането, макар и да не е без недостатъци. Аз няма нещо с Ji Chang Wook, което не бих гледала, само да се появи на екрана и всяка рационална мисъл в главата ми излита през прозореца! Няма такъв чар, няма такова нещо...нечовешко е направо. 

От главната героиня не съм във възторг, не че не играе момичето, справя се, но ми беше малко дразнеща. Не обичам лигавщини и детински изпълнения, и тук ми дойдоха малко в повече. Но не е ужасна, става момичето, просто не ми беше кой знае колко грабваща. А и ми се стори, че химията между Ji Chang и девойката в Healer беше много по-силна. 

Като цяло си заслужава гледането, нежен и приятен сериал с доста въздействащи моменти. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, Ji Chang Wook... какво друго... Момчето преиграваше на места, може и на него да не му е допадало момичето, както на мен. Нищо особено, ама малко аграрна физиономия, но то си е въпрос на вкус. Иначе се стараеше и не ѝ се получи лошо. Но се забавлявах с тях и о, чудо - още повече с криминалната нишка. Втората двойка ми допадна много, сладури са тия двамата. Сериалчето е за разпускане и забавление и почти нищо повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм очарована от сериала, само от главния и то като визия /нещо, което няма връзка нито с този сериал, нито с който и да е сериал, а е свързано изцяло с гените на родителите му/. На фона на останалите 5-10 сериала, които гледам или доглеждам, едновременно с този, /просто нямам свободно време и всичките ги наблъсках в малкото ми свободни вечери, понякога превъртам, НО не от скука, а от липса на време :( /, няма изобщо начин да ми влезне в личния топ. Тази година съм на вълна психо-кримки, драми с елементи на трилър и криминални, даже историческите ги пренебрегнах за първи път (с изключение на "Нуаранг", който догледах с кеф.). Явно съм на периоди и като се пренаситя с нещо, сменям с друг жанр, докато и той ми омръзне, и пак сменя генерално. Е, този сериал не е моят жанр в момента, и ще го оставя за някой друг период /зимата предполагам/. Не е лош, но ми идва твърде наивен и твърде сладникав, твърде напудрен, твърде безоблачно-хепи и твърде лично-междупрерсонажно, на фона на останалите сериали с горчиво-злободневни нотки в тях, и с типичните проблеми на обществото като цяло. Дори "училищният" сериал в момента ми се струва по-важен и по-поучителен, от тази розова приказка. И за протокола - много ми харесват и двамата главни в този сериал - симпатични са, весели и свежи муцунки, имат чар и в повече даже. Ако трябва да определя сериала с едно определение, то ще е: сладникав чар. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8/3/2017 at 23:16, kitket написа:

Момчето преиграваше на места, може и на него да не му е допадало момичето, както на мен. Нищо особено, ама малко аграрна физиономия, но то си е въпрос на вкус. Иначе се стараеше и не ѝ се получи лошо.

 На мен пък девойчето много ми допадна. Няма нищо общо с масата лягали под ножа, почти неразличими една от друга, мадами.

Но тук и ролята й много ми хареса. Не беше невинното глуповато девойче, което все има нужда някой да я спасява. Характерът й много ми допадна, борбена и умна мацка. И играе доста по-добре от много прехвалени "красавици".

Колкото до това дали не е харесала на Чанг Ук... :) Трябва да гледаш клипчетата от снимачната площадка. Мисля, че в това отношение доста грешиш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите две (една) серии ми допаднаха. Интересен е и различен за корейски сериал.

Кидо, ако си мислиш, че тази кака не е лягала под ножа... Симпатяга е, проблемът й е в зъбите.

На Чанг Ук му се получава, макар че повече ми харесва като екшън герой.

Не знам дали са си допаднали, но той й мята много достоверни похотливи погледи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Уки крещенето ще си го сложа за аларма на телефона :896767:

 

Добре й се е получило тука на Nam Ji-Hyun, и откъм външност е прилично. Малко не ме кефи как я обличаха, ама и по-зле можеше да е.

Аз с нейното творчество малко отзад-напред почнах, това беше първото й нещо, което гледах. Много се хилих на коментарите в тубата за целувките, как Уки щял да я учи. Тя, момата, може да е млада, ама не е зелена, и Park Hyung-Sik и Seo In-Guk нацелува, преди него :P

Гузно си признавам, обаче, че с ни един от двамата не издържах да я догледам докрая, много бозави ми дойдоха въпросните драми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той беше казвал в интервю, че от Warrior Baek Dong Soo чакал пак да се засекат да работят заедно, понеже тя тогава била прекалено малка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала лично ми хареса!Има си всичко,малко им куца откъм при делата  ,но на кой му пука .... Хахаха ...Гледайте ,няма да съжалявате ... Оставя много хубави чувства ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...