Jump to content

Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta SP (2016)


Recommended Posts

nBrixx0zRnOufOaK9oVBUGlTS5f.jpg

 

Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta SP

(わたしに運命の恋なんてありえないって思ってた )

Страна: Япония

Също така известен като: Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta

Дата на излъчване: 20 декември 2016

Време на излъчване: Вторник 21:00-22:48

Формат: Renzoku

Жанр: Романс

Канал: Fuji TV

Епизоди: 1

Режисьор: Takafumi Hatano

Субтитри: Английски

 

Участват:

Mikako Tabe като Riko Shirono

Issei Takahashi като Soichiro Kurokawa

Oomasa Aya като Momose Haruka

Shison Jun като Midoritani Taku

Tanaka Yoji като Haibara Genjiro

Yamada Yuki като Hasegawa Yusuke

Oshinari Shugo като Kenji

 

Резюме: Двадесет и седем годишната Riko (Tabe Mikako) планира любовни симулационни игри за голяма компютърна компания, без да има никакви очаквания за истинските мъже. Пишейки романтични сценарии, които са пълни с идеализъм и диво въображение, нейното мото е "Тъй като истинските мъже са разочароващи, по добре да ги напиша!" В същото време Kurokawa Soichiro (Takahashi Issei), президент на компанията  „TIMEISM“, е помолен да създаде нова любовна игра, но въпреки добрата си визия и кариера, той има съвсем различна представа за романтика…

 

Свали :click:   :click:   :click:   :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

онлайн гледане и директно теглене :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

:essub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериал ли?  :o Вероятно, всичко е събрано на едно, защото си изглежда като съвсем нормален пълнометражен филм...Но, това да му е проблема ... :D  :P

Лазе, аригато за това прекрасно филмче. :bow:

Би ми се искало да го видя идващата Коледа  в телевизионната програма с изненадите.  :896767: Наистина ще е изненада, и то невероятно добра и сполучлива. И определено ще ме върне пред "синия екран" . Да-да ...мераци .... 

Та , както се разбра , филмчето е пропито с прекрасния Коледен дух, характерен за всички ленти, адресирани към това време на годината. Но и не само. Коледата, в случая,  е само фон и повод за кулминационния хепиендинг .

Същината на лентата е съвсем другаде.  Как и колко технологизираното ежедневие ни е направило самотници . Как и колко могат да се променят хората, когато съзнателно пожелаят да "излязат от Виртуала" и влязат в реалния живот. Как и колко прякото човешко общуване - поглед , жест , действие , грижа  за ближния , може да лекува души и сърца.

През цялото време от екрана струи една топлота, една искрена емоция. Една задушевно -приятелска атмосфера , в която малко по малко започват да прехвърчат и едни други искрички. 

Двамата главни са уникални сладури с невероятно чаровни усмивки. Играта им е толкова естествена и така те завличат в действието, че дори и недоразбиращо английския чудо като мен, го изгледа най-внимателно / на стоп-кадър понякога / до последната секундичка  и в момента ми е едно такова усмихнато и приповдигнато, сякаш наистина ще чуя коледни песни по радиото ако го пусна. Успя да ми стопли душата и да ми вкара една голяма порция ендорфини , подобно на разкошните бариста изпълнения от филма - едни пухкавички , сметанести , сладко - карамелени... 

Влиза в графа любими и бих го гледала пак и пак . /Още по-добре ще е и на някакъв още по-разбираем език,но и така става./

Препоръчвам го най-чистосърдечно на всички, зажадняли за нещо красиво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително много съм щастлива, че вече това бижу го има и с руски буквички.

 Ще бъда ли много алчна, ако си призная, че отдавна му се бях наточила за превод и си го "заплюя"? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един чудесен филм със спокойна и тиха атмосфера. Зрели хора, искрени приятелски разговори, офисен дух, взаимопомощ. Реалистичен поглед към собственото битие и не много към любовта. Любов, която се заражда бавно, незабележимо узрява и не може да се скрие. И не може да избягаш от нея. И те побеждава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както преди доста време писах,  навечерието на Коледа е най - подходящото време за " бг- премиерата" на това японско бижу.

С неговия превод пожелавам весели празници на всички съфорумци. Прекрасно е, че ви има!

Бих искала да благодаря от все сърце за помощта, която получих при уточняване на някои детайли по сюжетното действие от debil4e , Кева  и naia. 

Страхотни сте момичета!!!:kiss2::wub:

 

онлайн на български във vbox

И на облаче за онлайн гледане и директно теглене

 

В скоро време ще го им и на торент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искала да започна с две лирични отклонения. Всъщност са три, но с третото ще завърша :D.

Справедливостта изисква да отбележа, че моя принос се изчерпа до : "питай Ная , тя основно японско превежда" :blush:.

Когато се видяхме преди около година на живо с Аша ,тя толкова сърцато се опита да ми рекламира филмчето, а аз с такова недоверие гледах. Даже си мислех, че това определено не е моя тип филми и трябва да стане чудо за да го гледам. Е, отдавна не се е превеждало японско, качено е онлайн, имам си слабост към Табе Микако, пристрастия към преводача, пък и ми стана любопитно. Бях решила да озаптя хейтъра в мен - ако не ми хареса филма - това и очаквах да се случи - позорно да си мълча..................

Много лека , непретенциозна лента, пълна с клишета и препратки. Само че клишетата са неочаквано експлоатирани, препратките толкова ненатрапчиви и естествени, че те карат да се усмихваш. Основната идея на филма ми е твърде позната - гледала съм холивудски вариант . В случая обаче може да говорим за вариация, а тази вариация далеч повече ми хареса, защото беше ненатрапчива, непретенциозна, липсваше горчивата нравоучителност, която убива всичко романтично. Пък и толкова сладко и естествено бяха замесени всичките им домашни стереотипи и клишета, че се е получил сладък разказ за любовта .И то за любов на която можеш да повярваш.

Off Topic

Романтиците може и да ме линчуват, но според мен филма щеше да е перфектен, ако вместо да ги бяха влюбили един в друг, бяха направили филм тип "ода за приятелството"..............добре де, запознанството им тръгна в типичният за романтичен филм ритъм, но можеше да се получи....

 

Трето лирично отклонение : най-накрая читав женски образ. Определено харесах героинята . Хем нежна, хем твърда. Силна и ранима, уверена и плаха...... Приятно ме изненада и Макико - за подобни типажи винаги съм си представяла любимата ми Иное Мао, но и на сладката Макико и лепна да бъде уверена, самостоятелна и успешна.

    Аша, благодаря за труда и, че направи филма достъпен . Някой ден ще го пусна и на родителското тяло, което далеч повече ще оцени достойнствата на филма.

 

П.П. Поклон и за допълнителният труд с поясненията. Бяха много на място, а смея да твърдя и необходимост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Кев,  много ме радва , че ти е харесал. Наистина!  Благодаря ти за милите думи!:kissx:

Явно наистина много въодушевено съм лобирала за филмчето, щом си запомнила "рекламирането му". :D 

Такова съм си "добиче" - успее ли нещо да ми "бръкне под лъжичката" и не мирясвам, докато не направя нещо по въпроса...

Ще си позволя само да отбележа две неща, защото справедливостта го изисква  :

1. се видяхме през май тази година/ т.е. по-малко от година/ - едно от малкото хубави неща , които ми топлят душата , на фона на всичко останало , което ме налетя. 

2. Поясненията ги бяха направили вече предходните преводачи и понеже също ги считам за задължителна необходимост, пред вид възприемането на действието и сюжета ги включих. Дори и не само, както в случая се касае, за игра на думи или значение на имена. И преди съм казвала , че съм твърдо "за" подобни пояснения , въпреки че не са много по правилата за преводи.

 

В този ред на мисли, ето малко повече инфо за споменатото  в хода на действието "Сказание за Генджи" . На мен ми беше интересно да науча нещо повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички романтични момичета ликуват, след като са изгледали Мислех, че няма съдбовна любов!  Уаташи мо :inlove:

Коледно, нежно и я имааааааааааааа! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, сега най-сетне ще мога да го гледам както трябва, щото в другите възможности е с ужасно качество!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееееех, романтика.... Еееех любов и Коледа... Ама пък беше най-сърцеизпълващо преживяване този филм.

Десет часа го теглих докато се сетя да погледна няма ли и друг торент с повече сийд :D

Благодаря ви "морски момичета" и Asha, специално, за прекрасните субтитри. Друго си е да го гледаш преведено на роден език :kissx:.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...