Jump to content

Master of Skill (2015)


debil4e

Recommended Posts

36ce9b599f55755f.jpg


заглавие: Quan Zhi Gao Shou, 全职高手 (漫画), The King's Avatar


тип: Manhua


година: 2015г


статус: онгоинг


жанр: екшън, приключения, шонен, фентъзи, комедия, проф. геймър, по новела


автор: Butterfly Blue, Chang Pan Yong Zhe


арт: D.Lan


инфо:  :click:


чети онлайн: :click:  :click:  


резюме: Ye Xiu е най-титулования и известен професионален играч в мултиплеър играта "Слава" . По ред причини обаче, той е изгонен от екипа и на широката общественост е обявено, че се е оттеглил. След изхвърлянето му от про гейминг сцената, докато се чуди какво да прави по нататък, по случайност започва работа като администратор в квартално Интернет Кафе. Това съвпада с пускането на новия десети сървър на играта и той решава отново да се изкачи до върха, въоръжен със спомени, десет годишен опит и недовършено самоделно оръжие.


 


лично мнение: Не съм геймър и никога не съм била, (това си  личи по резюмето със сигурност :28558:), но това е заглавието от този тип, което най-ми допада и се покрива с представите ми за тази професия. Няма тийнейджър протагонист, който се появява изведнъж и печели всичко подред с невероятни умения и пауър ап ей така от нищото. Героят е пълнолетен и стигнал там където е като е трупал опит и умения в продължение на десет години. Сега се опитва да се върне отново на върха, но разбира се това няма как да стане изведнъж. Според някой основния минус на заглавието е именно бавното развитие на действието, но точно това привлича мен, защото е логично. Вероятно щях да изчакам още с темата, но обявиха излизането на анимето за пролетта и се поразбързах.


П.С. Тези които са наясно с термините могат да ме поправят на воля :lol2:  , както уточних не съм на ти с тях и ще е по-добре ако ми подскажат :D 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...