Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Barb Rak Talay Fun (2017)

บาปรักทะเลฝัน

Държава: Тайланд

Година: 2017

Жанр: драма, романтика

Епизоди: ???

Продължителност: ??? мин.

Канал: Channel 3 SD

 

Актьорски състав:

Dream Natanop Chuenhirun - Satra

Mew Laknara Piatha - Mind

Michelle Behrmann

Sakarin Suthamsamai

Ronnawee Sereerat

Karunchida Khumsuwan

Mint Pornpattha

First Parada Chutchavalchotikul 

 

 Резюме:

 

Mind и малката ѝ сестра бягат от дома, защото мащехата им я продава на кредитора си срещу своя дълг. С всички сили момичето търси начин за оцеляване и така сестрите се озовават в курорта, собственост на Satra. Тя се влюбва в него, той също е заинтригуван, но е в шок, научавайки, че бащата на Mind е виновен за трагедията на семейството му. Мечтите са на път да бъдат пометени от отмъщение. Ще прости ли Mind на Сатра, че предава доверието ѝ?

 

Римейк на Barb Rak Talay Fun (2005)

 

 Тийзър:

 

 

 

Онлайн с руски субтитри   :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана за едно гледане на бързо с мишката.  Няма са коментирам целия наръч стандартни клишета, при ремейк няма как и да се избегнат.  По-скоро ми се ще да спомена  това, което считам за "+". 

И преди съм писала, но и тук  забелязвам  открита демонстрация на  относителна  все по-масова нетърпимост от страна на героите, към поведението на главния отмъстител.  Не, че той не си "разиграваше коня, както му скимне", но имаше през цялото време кой да му дудне , че прави грешка, та до положение , да развалят приятелство и да се обърнат един срещу друг / т.е. приятелят му се присъедини към групата на помагащите на главната мъченица/. Пасивното дуднене не го броя. 

В края беше низвергнат от всички, след като се разкриха реалните събити, които се криеха зад недоразумението. / естествено , както винаги! Въпреки, че тук го изкараха като явно умишлено преиначаване на случилото се, което е подвело и нахъсило гл.герой така да се каже. Демек и него го представиха един вид жертва с промит от баща си мозък/ .

Многострадалната Геновева, пардон Умакон/ Ум - за по-кратко. Може да си оправи името в първия пост на темата/, подкрепена от маса народ, доста дълго го държа настрана от себе си и категорично отхвърляше опция за прошка и сдобряване.  Не че не "клекна и омекна"  накрая по стандарт.  И поне началното спане беше доброволно. По-важно те беше, че не я забремениха. Иначе клишетата щяха да са пълен комплект. Явно са се научили да се пазят за толкова години.:P:D 

Второстепенните двойки, като че задържаха повече интереса. Пред вид жанра, който предварително подсказва кое-как ще се развие при главните двойки, вече може само да се следи до какво ниво на изстъпления и тормоз ще го докарат и затова като че малко губят вниманието.

 

Тъй като за снимачна площадка с аналогично предназначение е ползвана същата крайбрежна вила от "Саван Биянг", имах усещането за дежаву , само че с една положителна и по- хуманна развръзка , която ми "прозвуча " като реванш  за събитията от другия сериал.  За какво става дума ли? Най- добре е да го видите - ще ме разберете, но с две думи. От същото място приятелската задруга организира бягството на главната героиня баш пред очите на главния. Беше някак удоволетворяващо да гледаш триумфиращата въздадена справедливост. Определено има еволюция в сериалоправенето при тайландците. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...