Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

The Liar and His Lover (그녀는 거짓말을 너무 사랑해)

   Страна: Южна Корея     

По мангата на Kotomi Aoki "Kanojo wa Uso o Aishisugiteru"

Период на излъчване: 20 март 2017 – 9 май 2017

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 23:00

Жанр: Драма, Музикален, Романс

Канал: tvN

Епизоди: 20

            Режисьор: Kim Jin Min        

           Субтитри: Английски          

 

Участват:

Lee Hyun Woo като Kang Han Kyeol

Joy (Red Velvet) като Yoon So Rim

Lee Jung Jin като Choi Jin Hyuk

Kim Sung Joo (UNIQ) като Yoo Si Hyun (Leader на Crude Play)

Lee Seo Won като Seo Chan Young

Hong Seo Young като Chae Yoo Na

Choi Min Soo като Kang In Woo

Lim Ye Jin като Kim Soon Hee

Kim In Kwon като homeroom teache

Park Ji Young като management company CEO

Shin Je Min като Lee Yoon

Chang Ki Yong като Ji In Ho

Song Kang като Baek Jin Woo

Park Jong Hyeok като Lee Gyoo Sun

Park Hae Soo - гост

 

Резюме: Драмата е римейк на японския филм The Liar and His Lover (2013),  с участието на Такеру Сато…

Сериалът разказва историята на Канг Хан Гьол (Lee Hyun Woo), тонрежисьор, композитор и член на популярната група "Crude PLAY", който се влюбва в ученичката Юн Со Рим (Joy), добро момиче с красив глас…

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Онлайн с руски превод :click:

 

Филмът беше много добър, Такеру Сато още повече, нямам идея как корейците ще направят този римейк... най-вече в сериал... :dunno:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод ще стартира на 20-ти март, може да го поправите.

Нямам търпение да го гледам. Лъжецът го гледах в Moorim School и беше страхотен.

На мацката това ще й е дебюта като актриса, дано се справи и не е дървена, за да изплакнем очите <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължителен за проверка, само заради наличието на Choi Min Soo в кюпа, макар да не белязан в синьо ;).  Но къде ти ще се сравнява с дебютураща, като актриса певачка, че да има тая чест! :896767: Пичът има само 35 филма и 15 драми! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от сериалите, за които зрителите протестираха, чe SM си пробутва певачките в главни роли, без те да имат какъвто и да е актьорски опит. Без особени очаквания от моя страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление това с айдълията стана епидемия. Качеството на продукциите удари дъното с тия псевдо актьори, заради които и сценариите станаха елементарни.С тая мома в главна роля, нормално е да няма очаквания за нещо качествено. Хуараните например, са пресен
пример в подкрепа на твърдението, а също и оная тъпня със силната -  "Strong Woman Do Bong Soon".Примери безброй.Явно се целят в тийн аудиторията предимно, заради рейтинг и падат пачки от  манекенстване  с дрехи и аксесоари.Лошо няма, но вече преминаха мярката за бройка манекени. Поради това, освен да се коментират хубавци и хубавици в темите на сериалите- друго за коментар няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ще цитирам един от коментарите след първа серия: "This drama's gonna end up being the worst in tvN history. I'm predicting it gets cancelled in 6 episodes."  Много е зле. Не си губете времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права си dido 100 току що изгледах първия епизод наистина много е лош сценария.Много е скучен филма и изобщо не се заслужава да се превежда и да се гледа. 

Последно време и корейците започнаха да правят бузи. И идва ми много с техните психологически травми от детските им години които ги преживятат през всичките им серии.

Вече няма какво да се гледа. Ако има някой интересен сериал пишете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дроп още на първи епизод. Обаче няма какво да се чудя, тя и мангата ми беше скучна и я зарязах и нея в началото. Този път вината не е само в адаптацията, а и в оригинала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно време и корейците започнаха да правят бузи. 

 

Развесели ме, особено с тази част  :28558: . Аз ще го погледна сериала, че не са ми познати младежите и да ги видя как се справят, Не храня много надежди да ми хареса, защото японския филм ми беше скучен, ама от любопитство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Певачката е тотално оплюта в социалните мрежи  в Корея за некадърността , а  и главния, който не делял много от нея. Няма как да си го причиня, достатъчно тъпня има за доглежгдане на бързи обороти, че да включа и тая в списъка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен момичето добре се справя, на главния по-скоро му куца малко играта, особено когато се наложи да повиши тон, но не е чак толкова фатално. Гледаемо е засега сериалчето. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че съществуват драми с толкова нисък рейтинг. Тази драма ме вдъхнови да проверя. Ако утре падне под 1%... ще се повтори историята с 1% of Anything, където реално процентът накрая стана 0,8. Това според корейските шамани не знам как се отразява на любовния живот, но обикновено е или много добре, или много зле, общо взето 50 на 50.

 

Според мен сериалът щеше да излезе сносен, ако го бяха комбинирали с "Bad Guy" (2001). Кеф ти лъжец, кеф ти любов. Ама с тая бабешка цензура могат да провалят и шедьовър. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал имаше потенциал, но би било по-добре да го бяха съкратили на 10-12 серии. Към края вече се чудиха как да разтегнат локуми, а финалният епизод беше 10 минути по същество и останалото пълнеж. Другото, което не ми хареса - уж музикална драма, а 16 серии въртяха една и съща песен нон-стоп. Бюджет ли са нямали, какво ли, лично очаквах по-голямо музикално разнообразие.

Главната, като за първа роля ми допадна, като единствено не ми хареса яркото червило/гланц, което не се връзваше никак с невинния й образ в драмата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го най-накрая след няколко прекъсвания заради липса на превод.... Историята е силно впечатляваща наистина,японците са си свършили работата.
И този римейк е добър,имаше излишни сцени,които можеше да се спестят,но това се среща често в корейското кино. Харесвам Джой,много ми е сладка и като за първо нейно участие беше супер,но главния актьор трябваше да е друг , това момченце направо ми беше прекалено - лигаво и детски ми седеше ....  B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...