Jump to content

Bride of the Water God (2017)


Recommended Posts

2 hours ago, meri2003 said:

При този финал си мисля, че

  Reveal hidden contents

думите на жреца от края първа серия или началото на втора (не помня точно), че Со А ще има кратък живот и ще умре преди Хабек да се е върнал, за да стане крал във Водното царство, вече имат друг смисъл. Те са били предричане на финала в смисъл, че Хабек ще остане със Со А, а тя по-късно ще умре достатъчно млада, за да не се налага Хабек да отговаря на въпроси като "Извинете, това баба ви ли е?", след което Хабек ще се върне завинаги във Водното царство и ще стане крал и император.

 

 

Ще ме умориш :896767:

 

При така развилата се ситуация, джакпотът отива при Мурата,

 

Spoiler

след има-няма 50-60 години, Хабека ще разкачи ремаркето и отново ще е сингъл. Блонди, завалията, дано дотогава да е ъпгрейднал статуса от 'момче за всичко' на 'съпруг' :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, не се бях сетила за Мура-та. Тя затова ли беше толкоз благосклонна накрая;). Имала си е тя едно наум. Блонди на клона, а Хабек след "има-няма 50-60 години" пръв на опашката. Сценаристите явно са фенове на Кръстълката, че така да я уредят за финал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Богове, не богове, ако си мислят, че битовизмите ще ги подминат и скандалите за пари ще навестяват само низшите хуманоиди, не са познали :28558:

 

Само, пусто, не разбрах дълбоката идея на сценаристите:

 

Spoiler

Кой, в крайна сметка, е скрил парите за годишнината, кой ги намерил и в какво, аджеба, Блонди е изловен? Или той си е виновен по презумпция :896767:

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това от някой серия ли е или е изрязана сцена, защото и на мене никак не ми се връзва? Какви пари, какви годишнини, какви пет лева .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, това е няква импровизация от V-live интервю, за радост на феновете.

 

Да те питам, спомняш ли си, там дето тя му хвърли един бой пред портата и загубиха камъните, каква беше причината? Хабека като я пита, тя му каза "не ти трябва да знаеш...". Пък ми е рано да ги гледам втори път и да си припомням, сега Блонди го зяпам в едно друго, дето са му сложили една кукувица, Смърфи ряпа да яде :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото разбрах скарали са се, защото се били оженили/сгодили/врекли (нещо такова), но нямали първа брачна нощ и Блонди точно тогава си я е поискал. Така каза Богът от земното царство, който пазеше третия камък. Не помня в коя от сериите беше. Пътуваха тримата в една кола и тоя го изръси, а Мура за малко да откачи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси!

 

Съдейки по назлъндисването около първата целувка, надали си я е получил :896767:

Ама пък те толкова потайни, потайни...То, в корейска драма, креватна сцена трудно ще получиш. Ма пък и двамата с Хабека добре се целуват, че и в тая област - дървета бол :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D От техните драми изводът е, че момите там си остават "чисти и непорочни", даже след като са се оженили по 1-2 пъти и имат 4-5 лапета. Мъжете свършват сами всичката работа - така да се каже. Щото видиш ли са много способни, пък жените им са светици. Възприятия - тяхна си работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че и за репутацията си мислят. Един беше забременил приятелката си и й вика, "не може, ако имаш бебе ще разберат, че сме го правили" :28558:

 

Обаче Мурата и Блонди как рипнаха, Земния като ги пита, може ли да спи у тях. У Блонди де, че тя и кака му на гости, уж. Май накрая си я припозна като нейна къща :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шегата на страни, ама го оставиха открехнат края, можеха преспокойно

Off Topic

да я направят и нея безсмъртна и да отиде в страната на боговете, да свалят наложеното от векове наказание на потомка. Мурата си е супер с русокоско, идеална двойка пък им и личеше, че се харесват, две сватби в едно тъкмо, че и божествени....липсваше ми именно тая част с нереалния свят,ама пак го насмотаха на края. Като изключим сълзите, сополите и държането за ръка (все едно съученици в у-ще), общо взето грабва от начало и на края тряс...изненада,

а дано му измислят продължение де (а дано, ама надали :D).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сцените от света на боговете ми се видяха малко (а много ги харесвах), при условие, че демонстрираха толкова "божествени" претенции в света на хората. :) продължение ще има да чакаме като с оня сериал с многото принцове и АйЮ-то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E тя, Мурата, затова беше в черно на поляната, да не си личи, как се препоти 361 пъти

 

Spoiler

от нерви, Смърфи да не вземе да си пожелае безсмъртие и релокация в божествения свят. Ма откъде толкоз акъл у нея, тя така добре се вписва в човешкия. Никви грижи няма тука и с всеки се разбира :896767:

 

Ма може пък това да е идеята на сценаристите (като реклама на туроператорска агенция):

 

Spoiler

'Светът на човеците - толкова добър, че и боговете го предпочитат!' :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много го завлачиха след 13еп...а па последните две серии с историята за бащата ми дойде байгън! Добре, че бях накрая на сериала, та го изстраях някак. Много некадърен тоя Хабек - не я играе драмата особено. Бирьома игра сто пъти по - естествено и му се получи. Мурата с тоя джуджавски ръст и тия дълги рокли - по - скоро е карикатура на богиня.. Харесвам най -много фентъзитата и все се надявах да вкарат някоя яка битка у облаците или у водния свят :D Ама нъцки. Само тъпотиии обяснения - добре, че беше сиво - русия да вкара малко екшън и интригаB)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Ами, поне в този сериал Shin Se Kyung не беше толкова дразнеща, някак си неусетно я приех. А за Nam Joo Hyuk мисля, че все още не е подходящ за тази роля. Но все пак ми беше интересно да гледам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм чела манхуата, така че го гледах без очаквания. За мен си беше една хубава приказка.

Всеки един от характерите беше уникален за себе си със съответните си особености и актьорите си ги изиграха супер.

Не ми доскуча изобщо, което ме изненада, защото предвид коментарите очаквах и да не го довърша.

След двудневния маратон, даже днес ми липсва очакването да го гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях привлечена от главния - Nam Joo Hyuk, след като гледах "Феята на щангите", поради тази причина реших да изгледам този сериал, въпреки всички разочароващи коментари, които прочетох тук. Съгласна съм с по-голямата част от коментарите: красива история, но много зле пресъздадена. Сценария - един пълен хаос; актьорската игра не беше лоша, особено при драматичните сцени, някои от тях - доста убедителни; няколко красиви реплики - една от които ще остане дълго време в съзнанието ми: "Не трябва да бъркаме фалшивите криле с такива, които могат да летят."...; и една много въздействаща песен. Това беше сериала за мен. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мани, не мога да изброя колко пъти заспивах. Изгледах го иначе, отдавна. Ама нямам какво да кажа. Предпочитам да си затрая пред хейта. :28558:

Добре че беше Блонди да внесе малко свеж диалог и бърза мисъл в тоя сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...