Jump to content

Woman of Dignity (2017)


Recommended Posts

spacer.png

 

Woman of Dignity (2017)

 

품위있는 그녀

 

Държава: Корея

Година: 2017

Още известен като: Lady with Class

Жанр: Драма

Епизоди: 20

Продължителност: 60 мин.

Сценарий: Baek Mi Kyeong

Режисьор: Kim Yun Cheol

Канал: jTBC

Старт: 16.06.2017 г., петък и събота

 

        Актьорски състав:

Kim Hee Seon - Woo A Jin

Kim Sun Ah - Park Bok Ja

Jung Sang Hoon - Ahn Jae Suk

Lee Ki Woo - Kang Ki Ho

Lee Tae Im - Yoon Sung Hee

Yoo Seo Jin - Cha Ki Ok

Lee Hee Jin - Kim Hyo Joo

Jung Da Hye - Oh Kyung Hee

Ryoo Seung Soo - бащата на Woo Ah Jin (гост поява)

 

Резюме: У А Джин (Ким Хи Сон) води луксозен начин на живот благодарение на заможния си свекър, но финансите му намаляват, а съпругът ѝ я предава. Животът на У А Джин удря дъното. Пак Бок Джа (Ким Сун А) е мистериозна жена, която крие сърцераздирателна история. Тя навлича жестоки трудности на У А Джин.

 

Тийзър:

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри  :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е голям купон и много рядък екземпляр корейска драма. Няма хъката -мъката. Може би е за зрителска аудитория над 25.

За актьорите е излишно да ви агитирам, имената говорят достатъчно.

Резюмето е ... нехващащо окото, да не кажа даже отблъскващо,   но драмата е интригуваща, не се влияйте от него.

Превежда го само една група на руски, защото няма голи торсове, дежурните лиготии  и зрелищна айдълия , но превода не изостава .

Онлайн  освен в групата  тук  и  тук 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано нещо не ме хваща. Прекалено ми е "луксозен" (поне засега), а и забавянето на превода не помага особено. Сериозна тема (въпреки някои куцотии из сценария), добри актьори, но ми липсва тръпката, която да ме накара да го гледам непременно и внимателно. Превъртам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината, го бях зарязала след първи епизод, но толкова положителни коментари се появиха, докато поглеждах дали е излязъл преводът на Горския сериал в същата група, че реших да го загледам и ги отнесох от втори  до осми. След четвърти  епизод, започна да набира  добра скорост.

Вярно луксозен, вярно, не е като да го чакаш с нетърпение, сюжетът изчанчен(супер точно определение), краят е  в началото, но любопитството ми, докъде ще стигнат в изчанчеността и лудостта  надделява.Пък и не е каквото да гледаме всеки ден нещо такова. Героинята  на  Kim Sun Ah  толкова отвратителна и  тя толкова великолепно я играе, че ми идва да я стисна за гушата през екрана. Ще ми се да видя как я докараха до пещта.:896767: Надявам се да е втората снаха.

И наистина, от всички, май само детето го слуша главата:28558:.

Не го превеждат в същия ден, но осем епизода са преведени- съвсем си е в час превода.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Lawandula написа:

...................

И наистина, от всички, май само детето го слуша:28558:.

...........

 

За сега :28558:, че то с това обкръжение трябва да си малко луд, че да издържиш.

Сега остава и новата "маминка" да е бременна и лудницата ще е пълна:xaxa:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Tara написа:

За сега :28558:, че то с това обкръжение трябва да си малко луд, че да издържиш.

Сега остава и новата "маминка" да е бременна и лудницата ще е пълна:xaxa:.

 

Къде ще го мериш дядката с наш Ицко Финци.:282: Но може пък, виаграта да го е разорила- ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериал за грозното патенце и чебола ли е? Не ми стана много ясно от резюмето. Ако става въпрос за "селяпашка", да знам да пропускам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го пробвам този сериал тия дни, че нещо сега ме е налегнал мързела до такава степен, че даже сериали не ми се гледат. От времето ще да е!

Сериалчeто го има и англ. субтитири ето тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Изгълтах" 12 епизода за един ден. Скоро не беше ми се случвало да седя почти до сутринта, за да догледам всичко излязло.

Засега ми харесва много, особено това, че не се фокусира само върху една история, а всеки си има сюжетна линия и я развиват.

Има известни дупки, но не ми пречат засега, все пак е корейски сериал, свикнала съм да има нелогични неща, както в отношенията, така и в историята. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затръшнах се ей така да опитам да гледам нещо корейско, че нещо ми куца от има-няма 5-6 месеца. Честно казано не е моя  тип сериал, но заявявам с две ръце, че Ким Сун А е перфектна. Нямам забележки що се отнася до образа  и играта й. Отдавна не бях гледал толкова добре изпипана игра. Браво. Само дето малко ми е гадно, че в едно от последните си интервюта се e посъсипала с тез интервенции. Жалко. А си беше симпатична дама в Ким Сам Сун. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко в тоя сериал беше  барнато и на ниво .Удоволствие беше гледането , а   Ким Хи Сон с цялота и красота  и с тия  изваяни крака, които непрекъснато демонстрираше -  допълнителен бонус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепна сатира на корейските "отчаяни съпруги". В малките пръстчета на Ким Сун А  и  Ким Хи Сон има повече талант от цял кош

новоизлюпени актриси. Моите адмирации към двете дами. Направиха страхотен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен сериал ! Различен...показващ нещата от живота,без лиготии и превземки.Ким Сун А ..тя е просто явление в корейското кино...Невероятна игра на всички актьори! Препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отличен сериал който те кара да се замислиш. Отлична игра на двете главни актриси. История за корейските класи и общество. Показваща ,че е трудно да надскочиш класата си и да влезеш в по горна класа. Защото тогава получаваш отпор отвсякъде.  И от горните класи и от класата която искаш да напуснеш.

Off Topic

Бок Джа - беше вземала грешни решения през целият си живот.  Комплексен образ в който се бориха доброто и лошото.  И тя беше една от малкото които не получиха втори шанс. Цял живот тя беше мислила ,че парите са това което ще я направи щастлива. И много късно разбра ,че това не е така. Нейният образ показа най голямо развитие в целият сериал, и затова мисля ,че това беше най главната роля в сериала. Разговор с акцент и без акцент, да върви прегърбена като слугиня и изправена извън къщата, духовните и терзания. И в крайна сметка тя загина когато вече беше тотално променена като личност. Ролята на А Джин колкото и добре изиграна беше доста по лесна - тя остана почти непроменена от началото до края.

Та Ким Сун А е една отлична актриса и затова много ме дразни когато Song Hye Kyo, Jun Ji Hyun и Lee Young Ae се водят за актриси А класа??  Когато те са повече модели отколкото актриси.  И вземат над 100000$ на епизод. Просто смешна работа. Не съм им гледал сериалите тази година, ама чувам че май са издънка. Ким Сун А имам чувството ,че живее като отшелник, никой не я забелязва. И не беше включена в поредицата The actor is present. От 100 актриси? Но да приемем там е имало някакъв жребий кой да бъде включен. 

Та като цяло за мен е сериал който не бива да се пропуска от любителите на корейско. Като цяло се показва един невероятен сюжет(труден за сбъдване в  реалността), но сериал който ще запомниш. И затова има толкова висок рейтинг - най гледан сериал по JTBC , и четвърти в историята на кабелните телевизии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, gig911 написа:

 

Та като цяло за мен е сериал който не бива да се пропуска от любителите на корейско. 

Е, аз пък го пропуснах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да не се съглася – не е сериал, който гледаме под път и над път, с основен акцент върху златотърсачката, с теми, които в други сериали или изобщо не присъстват, или са твърде повъхностно показани, но въпреки това не успя да ме спечели. Много сюжетни линии, всяка една беше динамична, а аз имах чувството, че действието е замряло и епизод след епизод едва ли не нищо не се случва. Прекрасна Ким Сон А, изгради отличен образ и направи героиня, която с лекота да мрази човек :) Ким Хи Сон също беше чудесна – с много класа, нищо че и тя не идваше от богато семейство, с принципи, със самочувствие с покритие, с желание да се справя сама и да остане вярна на себе си. Жалко само, че

Off Topic

я събраха с този сухар, който като че ли можеше само да повтаря "Ако ти си яла, и аз съм ял; ако ти още не си вечеряла, и аз не съм".

 

Мъжът ѝ беше отвратително човече, всеки ден на кол да го забиваш, малко щеше да му е :P Абсолютен мухъл, голям хилеж падаше с неговите щуротии. Те цялото семейство май бяха от един дол дренки.

 

Дамите от висшето общество пък все едно бяха излезли от сериал "Богатите също плачат" – на повечето не успях да им симпатизирам кой знае колко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...