abador 226 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Battleship Island Страна: Южна Корея Премиера: 26 юли 2017 Времетраене: 132 минути Жанр:драма, исторически,екшън Език: корейски Режисьор:Ryoo Seung Wan Сценаристи:Ryoo Seung Wan, Shin Kyoung Il Дистрибутор: CJ Entertainment Субтитри: Английски В главните роли: Hwang Jung Min - Lee Kang Ok So Ji Sub - Choi Chil Sung Song Joong Ki - Park Moo Young Резюме: Това е филм за 400 души, насилствено принудени да работят в мина на острова "Боен кораб" по време на японската инвазия... Свали с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руско озвучаване Онлайн с руски превод Quote Link to post Share on other sites
Urban 382 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Тук имам гоУеми надежди за качествен ФИЛМ. Пу, да не лови уроки Quote Link to post Share on other sites
abador 226 Posted January 28, 2017 Author Share Posted January 28, 2017 а де , но ако съдя по трейлъра ... аз ши го гледам с голям пакет кърпички .... Quote Link to post Share on other sites
abador 226 Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 Честно казано искренно се надявам с бюджет от 21 милиона долара да си заслужава филма . Представянето му ще бъде на 17 юли ... 1 Quote Link to post Share on other sites
bogi_danger 25 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Почти ме разплака този филм. Благодаря за буквите. Quote Link to post Share on other sites
abador 226 Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 АЗ пък благадаря и за това ,че сте се погрижили за темата докато ме няма ... 1 Quote Link to post Share on other sites
nig 69 Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Очаквах повече,но си го изгледах без превъртане. Добри масови сцени,....Искаше ми се малко повече развитие на сюжета. Джи Соп...както винаги...блестящ !Като цяло,държи в напрежение. Зрелищен и сравнително добре направен филм! Quote Link to post Share on other sites
Urban 382 Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Нещо не ми се оправдаха очакванията...голям бюджет, топ актьори, ала бала...Има доста силни моменти - факт. Но като цяло нещо ми вървеше тегаво. Без големи очаквания, определено би се харесал. Quote Link to post Share on other sites
Рали 326 Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Гледах го преди време. На мен определено ми въздейства. Всички актьори бяха на ниво и се справиха много добре. По принцип избягвам да гледам такъв тип филми, но този го изгледах заради каста и останах доволна. 1 Quote Link to post Share on other sites
jira 1,276 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Wow, като гледам такива филми за пореден път осъзнавам, че сме късметлии да живеем в друго време. Японците са се отнасяли с корейците, така както турците с нас. Много добре направен филм, на доста места така те стяга гърлото, и после като започне Катеричката да ги минаваш от отчаяние към еуфория. Дъщеричката - Kim Soo-Ahn и бащата-музикант са повече от чудесни в ролите си. 1 Quote Link to post Share on other sites
excape 247 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Страхотен филм, гледайте го! Quote Link to post Share on other sites
Paribas 467 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Добре заснет визуално филм, но някак всички тези изтощени миньори изглеждаха твърде здрави, бодри и енергични, което никак не се предполагаше от сюжета. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts