Jump to content

Perfect Wife (2017)


Recommended Posts

spacer.png

 

Perfect Wife (2017)

 

완벽한 아내

 

Държава: Корея

Година: 2017

Жанр: драма

Епизоди: 20

Сценарий: Yoon Kyung Ah

Режисьор: Hong Suk Goo

Канал: KBS2

Старт: 27 февруари 2017 г.

Субтитри: Английски

 

Актьорски състав:

Ko So Young - Sim Jae Bok

Sung Joon - Kang Bong Goo

Yoon Sang Hyun - Koo Jung Hee

Cho Yeo Jeong

 

Резюме:

Шим Дже Бок е омъжена и отглежда две деца. Животът я е направил суров човек, но след като попада в неочаквана ситуация, тя започва да се връща към старото си „аз“.

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересни първи 3 епизода. Кастът е на ниво. Съпругът е дразнещ, но то май такава му е ролята. Не мога да повярвам, че главната е 72 набор, изглежда страхотно! 

Интересно ми е каква е загадката около Eun-Hee и по-възрастната, която се опитва да разбие брака на главната .

 Обявени са 20 епизода - малко се чудя какво толкова ще диплят, но да видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 4-ти епизод стана ясно,

че двете жени играят заедно. Дали са майка и дъщеря? Eun-Hee се държи много странно с децата и като цяло, възрастната нае човек да убие На Ми (акрисата ми е много симпатична, но защо имам чувството, че все я наемат за героини, които ги разкарват за отрицателно време). Целта е да отстранят Jae-Bok, но защо? Изглежда Eun-Hee е имало нещо в миналото с мъжа на Jae-Bok - сигурно я е отхвърлил заради Jae-Bok и затова сега прави мизерии. Адвокатът ще се намеси да спасява положението. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали в предишните серии Дже Бок и свекървата й се караха и тогава се спомена, че и Дже Бок, и мъжът й са имали богати гаджета преди да се срещнат. Проблемът е, че в желанието си да създаде сложен и изненадващ сценарий, сценаристката може да попадне в капана на логическите дупки и прекалено нагласения сюжет. Досегашните серии показват, че сценарият се доближава опасно до границата на достоверността и всеки момент ще се провали в бездната. Мрачни предчувствия ме обземат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо мерси, това че и двамата са имали богати гаджета преди, съм го пропуснала. Дано не се окажеш прав за сценария, но няма да се учудя. Много от сериалите напоследък почват добре, но в последствие се оказват негледаеми за съжаление. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След пета серия се чудех, но шеста ме убеди и го зарязвам окончателно. Простотиите минаха всякакви граници. Целият "сериал" можеше да свърши в две серии, останалото е зле скалъпен сюжет и разтягане на локуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен си ме кефи кастът, за момента локумите са поносими и има разни неща за разплитане. Краят на 8-ми епизод ме хвърли в тъча. :blink:  Каква ли ще е врътката около

инсценираното убийство?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eun-Hee е напълно откачена  - много добре играе актрисата! Мъжът на Дже Бок е голямо мекотело, само да му се усмихне жена и той е зарибен. Надявам се Дже Бок окончателно да го разкара и да насочи вниманието си към Bong-Goo, ама надали. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарязах го след първите 4 епизода. Сюжетът е пълно безумие, а визията на Сонг Джун - за нея стилистът трябва да бъде овалян в катран и перушина, толкова е зле!  :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите епизоди имаше много потенциал за хубава мистерия – гледала съм няколко японски опита, които са ме държали на нокти и имаше индикации и тук да се получи. Уви, с напредването на историята вече не ми е толкова интересно. Въпреки това си го гледам, не е чак лошо, рано е съвсем да се отпише, а и сценаристите все още могат да спретнат нещо смилаемо.

 

засега ни показаха като мотив ''едното фенстване'' , но със сигурност това е само черешката на тортата. Очаквам още по-нереалистичен задкулисен заговор. Пък може да е обществена критика към всичките обсесивни фенове, кой знае :Д

 

 

В началото сериалът много ми напомни на епизод от антологията 世にも奇妙な物語 (което за мен си е японската версия на "Зоната на здрача"). Не помня пролетното или есенното издание беше, но сегментът се казваше "Гробищни приятелки". Поведението на Eun-Hee и Jae-Bok беше едно към едно с това на героините оттам, може би и затова очаквах повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...