Jump to content

Perfect Wife (2017)


Recommended Posts

Perfect_Woman_BG_poster_version01.png

 

Perfect Wife (2017)

 

완벽한 아내

 

Държава: Корея

Година: 2017

Жанр: драма

Епизоди: 20

Сценарий: Yoon Kyung Ah

Режисьор: Hong Suk Goo

Канал: KBS2

Старт: 27 февруари 2017 г.

Субтитри: Английски

 

Актьорски състав:

Ko So Young - Sim Jae Bok

Sung Joon - Kang Bong Goo

Yoon Sang Hyun - Koo Jung Hee

Cho Yeo Jeong

 

Резюме:

Шим Дже Бок е омъжена и отглежда две деца. Животът я е направил суров човек, но след като попада в неочаквана ситуация, тя започва да се връща към старото си „аз“.

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click: :click:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Интересни първи 3 епизода. Кастът е на ниво. Съпругът е дразнещ, но то май такава му е ролята. Не мога да повярвам, че главната е 72 набор, изглежда страхотно! 

Интересно ми е каква е загадката около Eun-Hee и по-възрастната, която се опитва да разбие брака на главната .

 Обявени са 20 епизода - малко се чудя какво толкова ще диплят, но да видим.

Link to comment
Share on other sites

След 4-ти епизод стана ясно,

че двете жени играят заедно. Дали са майка и дъщеря? Eun-Hee се държи много странно с децата и като цяло, възрастната нае човек да убие На Ми (акрисата ми е много симпатична, но защо имам чувството, че все я наемат за героини, които ги разкарват за отрицателно време). Целта е да отстранят Jae-Bok, но защо? Изглежда Eun-Hee е имало нещо в миналото с мъжа на Jae-Bok - сигурно я е отхвърлил заради Jae-Bok и затова сега прави мизерии. Адвокатът ще се намеси да спасява положението. 

 

Link to comment
Share on other sites

Нали в предишните серии Дже Бок и свекървата й се караха и тогава се спомена, че и Дже Бок, и мъжът й са имали богати гаджета преди да се срещнат. Проблемът е, че в желанието си да създаде сложен и изненадващ сценарий, сценаристката може да попадне в капана на логическите дупки и прекалено нагласения сюжет. Досегашните серии показват, че сценарият се доближава опасно до границата на достоверността и всеки момент ще се провали в бездната. Мрачни предчувствия ме обземат.

Link to comment
Share on other sites

Дидо мерси, това че и двамата са имали богати гаджета преди, съм го пропуснала. Дано не се окажеш прав за сценария, но няма да се учудя. Много от сериалите напоследък почват добре, но в последствие се оказват негледаеми за съжаление. 

Link to comment
Share on other sites

След пета серия се чудех, но шеста ме убеди и го зарязвам окончателно. Простотиите минаха всякакви граници. Целият "сериал" можеше да свърши в две серии, останалото е зле скалъпен сюжет и разтягане на локуми.

Link to comment
Share on other sites

Мен си ме кефи кастът, за момента локумите са поносими и има разни неща за разплитане. Краят на 8-ми епизод ме хвърли в тъча. :blink:  Каква ли ще е врътката около

инсценираното убийство?

 

Link to comment
Share on other sites

Eun-Hee е напълно откачена  - много добре играе актрисата! Мъжът на Дже Бок е голямо мекотело, само да му се усмихне жена и той е зарибен. Надявам се Дже Бок окончателно да го разкара и да насочи вниманието си към Bong-Goo, ама надали. 

Link to comment
Share on other sites

Зарязах го след първите 4 епизода. Сюжетът е пълно безумие, а визията на Сонг Джун - за нея стилистът трябва да бъде овалян в катран и перушина, толкова е зле!  :nunchako:

Link to comment
Share on other sites

Първите епизоди имаше много потенциал за хубава мистерия – гледала съм няколко японски опита, които са ме държали на нокти и имаше индикации и тук да се получи. Уви, с напредването на историята вече не ми е толкова интересно. Въпреки това си го гледам, не е чак лошо, рано е съвсем да се отпише, а и сценаристите все още могат да спретнат нещо смилаемо.

 

засега ни показаха като мотив ''едното фенстване'' , но със сигурност това е само черешката на тортата. Очаквам още по-нереалистичен задкулисен заговор. Пък може да е обществена критика към всичките обсесивни фенове, кой знае :Д

 

 

В началото сериалът много ми напомни на епизод от антологията 世にも奇妙な物語 (което за мен си е японската версия на "Зоната на здрача"). Не помня пролетното или есенното издание беше, но сегментът се казваше "Гробищни приятелки". Поведението на Eun-Hee и Jae-Bok беше едно към едно с това на героините оттам, може би и затова очаквах повече. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...