kitket Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Perfect Wife (2017) 완벽한 아내 Държава: Корея Година: 2017 Жанр: драма Епизоди: 20 Сценарий: Yoon Kyung Ah Режисьор: Hong Suk Goo Канал: KBS2 Старт: 27 февруари 2017 г. Субтитри: Английски Актьорски състав: Ko So Young - Sim Jae Bok Sung Joon - Kang Bong Goo Yoon Sang Hyun - Koo Jung Hee Cho Yeo Jeong Резюме: Шим Дже Бок е омъжена и отглежда две деца. Животът я е направил суров човек, но след като попада в неочаквана ситуация, тя започва да се връща към старото си „аз“. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Интересни първи 3 епизода. Кастът е на ниво. Съпругът е дразнещ, но то май такава му е ролята. Не мога да повярвам, че главната е 72 набор, изглежда страхотно! Интересно ми е каква е загадката около Eun-Hee и по-възрастната, която се опитва да разбие брака на главната . Обявени са 20 епизода - малко се чудя какво толкова ще диплят, но да видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Тази "неочаквана ситуация" дразни любопитството ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 След 4-ти епизод стана ясно, че двете жени играят заедно. Дали са майка и дъщеря? Eun-Hee се държи много странно с децата и като цяло, възрастната нае човек да убие На Ми (акрисата ми е много симпатична, но защо имам чувството, че все я наемат за героини, които ги разкарват за отрицателно време). Целта е да отстранят Jae-Bok, но защо? Изглежда Eun-Hee е имало нещо в миналото с мъжа на Jae-Bok - сигурно я е отхвърлил заради Jae-Bok и затова сега прави мизерии. Адвокатът ще се намеси да спасява положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Нали в предишните серии Дже Бок и свекървата й се караха и тогава се спомена, че и Дже Бок, и мъжът й са имали богати гаджета преди да се срещнат. Проблемът е, че в желанието си да създаде сложен и изненадващ сценарий, сценаристката може да попадне в капана на логическите дупки и прекалено нагласения сюжет. Досегашните серии показват, че сценарият се доближава опасно до границата на достоверността и всеки момент ще се провали в бездната. Мрачни предчувствия ме обземат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Дидо мерси, това че и двамата са имали богати гаджета преди, съм го пропуснала. Дано не се окажеш прав за сценария, но няма да се учудя. Много от сериалите напоследък почват добре, но в последствие се оказват негледаеми за съжаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Уви, стана както и предположих. Минава в режим "превъртане". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Аз продължавам да го следя, засега върви добре и ми е интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 След пета серия се чудех, но шеста ме убеди и го зарязвам окончателно. Простотиите минаха всякакви граници. Целият "сериал" можеше да свърши в две серии, останалото е зле скалъпен сюжет и разтягане на локуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Мен си ме кефи кастът, за момента локумите са поносими и има разни неща за разплитане. Краят на 8-ми епизод ме хвърли в тъча. Каква ли ще е врътката около инсценираното убийство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Е, точно тази безумна и нагласена "врътка" е едно от нещата, които окончателно ме отказаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Eun-Hee е напълно откачена - много добре играе актрисата! Мъжът на Дже Бок е голямо мекотело, само да му се усмихне жена и той е зарибен. Надявам се Дже Бок окончателно да го разкара и да насочи вниманието си към Bong-Goo, ама надали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Зарязах го след първите 4 епизода. Сюжетът е пълно безумие, а визията на Сонг Джун - за нея стилистът трябва да бъде овалян в катран и перушина, толкова е зле! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Въпрос на вкус - на мен пък ми харесва къдрав и небрежно рошав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Първите епизоди имаше много потенциал за хубава мистерия – гледала съм няколко японски опита, които са ме държали на нокти и имаше индикации и тук да се получи. Уви, с напредването на историята вече не ми е толкова интересно. Въпреки това си го гледам, не е чак лошо, рано е съвсем да се отпише, а и сценаристите все още могат да спретнат нещо смилаемо. засега ни показаха като мотив ''едното фенстване'' , но със сигурност това е само черешката на тортата. Очаквам още по-нереалистичен задкулисен заговор. Пък може да е обществена критика към всичките обсесивни фенове, кой знае :Д В началото сериалът много ми напомни на епизод от антологията 世にも奇妙な物語 (което за мен си е японската версия на "Зоната на здрача"). Не помня пролетното или есенното издание беше, но сегментът се казваше "Гробищни приятелки". Поведението на Eun-Hee и Jae-Bok беше едно към едно с това на героините оттам, може би и затова очаквах повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Онлайн плейлист във vbox7 @lovetose - благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts