Jump to content

Форумни срещи на ски


Recommended Posts

Има ли скиори-мераклии за изпързалване на Витоша или някъде другаде? В близките дни дават да се затопли и да спре да вали. Аз лично съм навит и на нощно каране на Лалето през седмицата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за първо каране ще минем с нещо по-леко от глиганинга. Нощното каране отпадна, затова пък ще газя деца на Ветровала в събота. Имам още две места в колата, ако някой се престраши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За утре офертата е същата, въпреки че го дават да вали дъжд в града, това едва ли ще е проблем горе.

Вероятно пак си пиша на халос, но така или иначе ще съм там, ако някой му щукне - да ми пише във фейса, понеже му хвърлям по едно око през 5-6 спускания. Ще се намерим лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм обявил бойкот на Банско, Боровец и Пампорово, докато Витоша тъне в руини заради разни псевдо-еколози на хонорар при Цеко Минев. По-скоро съм навит за каране по необработените склонове на Рила, отколкото да плащам луди пари на мафиоти и ибрикчии, за да се редя с часове по опашки. 

 

Жалко, че днес не снимах опашката от автомобили над Златните мостове. По грубата ми преценка бяха над 200, а капацитета на пистата е за около 50 души.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашият бойкот се отнася само за Пампорово. Банско и Боровец няма как да бъдат отхвърлени. Тази година усилено обсъждахме ски в Австрия, но не се случи. Спускането с деца по не обработени склонове е рисковано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отхвърлил съм ги и още как. Щом мога да нощувам и карам 7 дни във Франция, където само в един от курортите им има 150 км писти, за 500 лв, а на Банско и Боровец не мога /с техните 30 км писти/, значи нещо не е оферта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...