andi11 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 A Round Trip To Love Държава: Китай Жанр: драма, boys love Година: 2016 Времетраене: първа част-110мин., 2 част-58 мин. По новелата със същото заглавие на Lan Lin. Субтитри: Английски В главните роли: Gao Tai Yu като Lu Feng Huang Jing Xiang като Cheng Yi Chen Резюме: Lu Feng и Cheng Yi Chen се запознават като студенти и въпреки различните им характери между тях се зараждат силни чувства, но разбирайки за тях, семействата им правят всичко възможно да ги разделят изпращайки единия от тях в друга страна. След години те се срещат отново в компанията, която е собственост на семейството на Lu Feng, а Cheng Yi Chen е техен служител и се оказва, че старите чувства не са забравени. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naia Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Е, това вече много ми хареса. Не е блудкаво и тегаво. Чувствата са ясни, доста драматизъм във втора част и отворен, поне за мен финал. Авторите са си оставили вратичка за продължение, а дано! Който е на тази вълна, да го гледа! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minchoba Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Дремещият садист в мен остана доволен от бруталната част . И двата главни образа бяха малко... хвани единия, удари другия. Теглене на локуми и излишен пълнеж не понасям, но тук бая претупано ми дойде всичко. Като седна да анализирам след гледането, мога да намеря логиката в действията на героите и подбудите им, но в процеса на гледане това не стана. Не ме убедиха, не ми оставиха време да осмисля случващото се, да вникна и да съпреживея. Забележките ми са изцяло към режисьора, монтажиста и този който е адаптирал сценария. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Много ми хареса от прочетеното в резюмето и от видяният трейлър.Филмът ми изглежда доста силен и много хубав.Надявам се че може би ще се сдобие и с български превод,за да може да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Надали ще се наеме някой първо са вградени субките второ свърши в нищото заради цензурата и трето бая брутални сцени си имаше и не е за всеки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts