Jump to content

Recommended Posts

Аз сериала го гледах само заради главния. :):):)  В началото преди да почне си мислих, че ще направят нещо по-различно и разкрепостено в границите на нормалното естествено но..... Сериала се оказа пълна трагедия, като основна идея, на която се базира сюжета ок но самата реализация е толкова скучна, без никаква динамика или поне нещо, което да грабне вниманието на зрителя и да го задържи пред екрана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това нещо може да се хареса единствено на някое 12-13 годишно тинейджърче, което тъкмо го е затресло пуберството :rolleyes:.

 

Лавандулке,

детето е полубрат на девойчето. Явно маминка е родила от последния си съпруг на чиято сватба бяхме свидетели в началото.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът, въобще не е това, което очаквах. Започна добре, но в края на мен не ми хареса изобщо.

Все едно в началото сценарият го е писал възрастен, а в края 5 годишно дете.:28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да се сдържа и аз да коментирам, регистрирах се скоро, защото от скоро съм почитател на тези прекрасни филми. Корейските драми са много нежни, вдъхновяващи и запомнящи се, гледат се на един дъх. Та относно "Романса..", много свежо, леко филмче, заслужава си да се гледа, било то само заради срамежливото хлъцкане на Lee :D:DПосмях се доста наистина...ама то погледи, то свалки... лелееее и заради прекрасния Sung Hoon само да го гледате, няма да съжалявате...ах оппа :wub:, то бе любов от пръв поглед, не дочаках превода във бокса и  го догледах с англ. суб.  

ииииии онзи поглед...:lol::D:rolleyes:

tumblr_oowy6aG0SR1uvnv8xo2_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина имаше много забавни и приятни моменти, но последните няколко епизода убиха тръпката. 

Догледах го само и единствено заради главния, както са го сторили и повечето от момичетата  тук, със сигурност.:28558:

 

И да добавя: 

По принцип не обичам да давам негативни коментари, но не се стърпях. 

Предварително се извинявам на феновете на тази драма за коментарите си.:beer:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладичко и приятно сериалче, но да - не блести с нещо особено, нищо различно от другите неща в тоя жанр. Поне беше направено красиво. Харесаха ми рисунките в началото на сериите. Пичът е прекрасен, главната също е сладка. Имам чувството, че въпреки че по кабеларките се намират по-различни сериали, корейците рядко си излизат от утвърдените рамки за сюжети и герои. Може би понеже знаят, че това се гледа и не смеят много да експериментират. Но като цяло клишето "Пепеляшка" си е вървежно по цял свят, колкото и всички да приказват колко е изтъркано и глупаво. Не бих казала, че това е най-лошото от жанра, защото като четох коментарите, докато бях на първа серия, за малко да се откажа да го гледам. За мен лично най-голямата простотия тип "Пепеляшка" е онова с четиримата рицари, но всеки с мнението си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса драмата, изгледах я с удоволстие :) Наистина нищо оргинално, но беше красиво, романично и забавно!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо и съвременно. Много романтика, много. И целувки на килограм. Еротична актриса, секс за една нощ и други табу-работи се споменаваха. Чудесна двойка, с химия, но и с физика и биология, заради което си струва да простя на малката преиграването. Без интриги и фирмени ексцесии, без злобни роднини, поносимост в любовните триъгълници. Само романтика с красиви актьори.

Лежерно лятно преживяване, което силно препоръчвам на романтиците! 

Благодаря за българските субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главният на детската площадка с детето, беше ... просто нямам думи....

Ако всички мъже и татковци изглеждат и действат така, светът ще е изпълнен само с-щастливи и усмихнати майки...

За момент, съжалих, че не му е баща. Наистина , много красива картина, като за реклама....

Хареса ми...:)..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам кой заради кого е гледал, ама аз да си кажа, че гледах заради секретаря. :lol2: Тоя беше такова извънземно, и с такива фьешън костюмчета се ветрееше, че не исках да изпусна нито секунда с него. :28558: Култова сцена беше като ревна на пазвата на свойта секши готвачка, пардон нутриционистка. :rofl:

Иначе сериалчето не беше толкова лошо. Съвсем стандартно, без да изисква много напъване на сивите клетки, актьорите бяха дървета, ама красиви, краят предвидимо петмезен, единствената сцена, която ме впечатли като нещо различно беше бромансът на малкия и главния на детската площадка, :tongue: ченетата на аджумите увиснаха направо като ги видяха. А дразнещият елемент от до беше майката. Чеболският баща нещо остана съвсем на заден план през цялото време - синът му го третираше като лукова глава. Въобще, ако имате време можете да изгледате сериалчето без големи очаквания за свръхинтелектуална драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много романтично и приятно сериалче. Дори надмина очакванията ми! Не съм виждала никога такъв финал на първи епизод. Получиха им се нещата на двамата главни - и химията, и физиката. Сладък, захаросан, прекрасен  :inlove: Гледах го с удоволствие и наслада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

 

Има си и хубавите моменти сериала,има и тегави,нищо особено не е като цяло,ама пак с удоволствие си го изгледах.Харесаха ми главните,аз за пръв път ги гледам.И не мога да не кажа,в целувките го раздаваха много "бясно" :D,то да не повярва човек.

Секретаря бе много забавен,държанието му,стила му на обличане,ухажването му с жената от кухнята,то и тя друга луда де.Но пък ми хареса как се грижеше той за Джин Ук/главния/ и как му даваше добри съвети.

Майката луда глава, разкрепостена и това хем е яко като за жена на нейната възраст,пък и корейка отгоре на всичко,хем пък сякаш прекаляваше на моменти,мислеше само за себе си и някак не виждаше как вреди и какви комплекси има дъщеря й заради нея.Детето-бонбон,с Джин Ук много бяха сладки заедно.Особено на детската площадка,приковаха очите на всичко женско наоколо,че и пред екрана предполагам.

Писателят,абе защо като харесваш някой,чакаш да мине сумати време и накрая да му го признаеш баш когато този някой вече си има друг.Иначе много добър човек той,защитаваше Ю Ми,и доста справедлив беше,ама все се питах защо си мълча досега?С водещата си паснаха,тя покрай него стана по-добър персонаж,че преди това бе жалка картинка определено,да ходиш 10 години след мъж,който от километри си личи,че не те иска.

Бащата на Джин Ук,рядко го даваха,бяха ми интересни срещите между баща и син,но имаше един момент когато ме издразни яко,много искаше внук,а като помислиха,че детето може да му е такова,вместо да се зарадва,той вдигна врява до небето и там с техните предразсъдъци то проблем стана.Защо имат такова мислене тия корейци?И като се разбра,че главния имал връзка с някоя си,това писане навсякъде и злобните коментари,дали наистина животът там е такъв,само чакаш да оплюеш някого,който нито познаваш,нито имаш общо с него,реално не би трябвало да те интересува даже.Виждала съм го и в други филми и сега се замислих дали и в действителност е така?


 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна с положителните мнения, нищо особено като история, дупки колкото щеш, към края даже започва да влачи и дразни, но като цяло красивко, хубави кадри и рисунки и романтика на поразия. Искам и аз на ваканция в хотела на главния. :D

Финалът на първи епизод беше супер, сцените в басейна много сладки и непринудени, а костюмите на секретаря просто бяха върха. Любимият ми беше онзи с полка дот-са, просто трепач. :896767: Главният и хлапето ми напълниха и очите и душата - страхотни! :wub:

Spoiler

Image result for my secret romance sung hoon

 

Image result for my secret romance sung hoon                      Image result for my secret romance sung hoon

Най-фрапантна ми беше униформата на едната от колежките на главната, деколтето й беше доста дълбочко, май беше объркала бара с кухнята. :28558:

А тази ризка, ако някой я намери някъде да свирка, барабар със сукманчето. :)

Spoiler

Image result for my secret romance secretary suits

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво му харесвате на този пуняк, сериалите са му еднакви, ролите също, не че съм догледала някой, ама не мога да повярвам, че този има 4 страници коментари, а Itaewon class едва крета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е "пуняк" или не, ама по-хваща окото от Со Джун с оная смотана прическа в Итеон Клас. Отделно така като го гледам не бих казала, че е супер привлекателен, но на екран някакси грабва и няма как да си изкривя душата е много приятна гледка, като добавим и химията с Главната и хлапето и какво повече му трябва на човек да разпусне след поредния нажежен до червено ден в офиса.:) ОСТ-ът на сериалчето е също добър.

Иначе на мен това ми първият му сериал, който доглеждам, онзи с Гардероба и Шин Мин А, не можах да го издържа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер сериал за разпускане след работа. Романтика и целувки на килограм! Заиграваха си се наистина. Главната героиня много сладка, малко преиграваща на моменти, но в никакъв случай не дразни. Главния-тука нямам думи! Мноооого хубав! Мога да го гледам 12 епизода само как стои по опъната бяла риза зад бюрото и се усмихва свенливо :) И без това актьорските му умения не са от най-добрите, но пък чар и ръст дал Господ! Този хубавец го забелязах още във Венерата със Су Джи Соб. Сценария познат до болка, но пък винаги актуален сред хард романтиците, класика просто. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой да знае ,че храната може да е толкова секси? Сериала започна много добре, идеята с диетолога беше доста добра. Имаше доста смешни моменти. Но последните 3-4 епизода доста ги разтегнаха с  непонятни раздели.

Off Topic

Раздяла след раздяла , противно на всякаква логика. Първо, да се разделим щото ти ме обичаш само заради малкия ми брат???  What?  Няколко десетки дни по-късно, след събирането на морето, и уж след сериозните разговори, държане за ръце, целувки, прегръдки , дай да се разделим щото ти пак заспа и аз като видя това БМВ и само се чудя как да те изоставя??  Въпреки  че те обичам и скучая по теб, ще скъсам с теб??  Да, главния уж имаше безсъние, ама като влезеше в това БМВ и топ не можеше да го събуди. Така си проспа любовта. Идеше ми да му извикам , събуди се бе идиот, на оная пак взеха да и идват тъпи идеи. И тя нали взе напълно сериозно и обмислено решение да скъса с него,  и взе че се разболя от любов??  Та следваше въпроса - Ти защо скъса с него ма Патко?  Как като го гушкаше в колата изведнъж реши пак да го изоставиш?  Я се обясни тука? И айде след 4 дни пак се събираме отново?? What?  Направо развалиха доброто представяне до сега. Май се опитваха да бият рекорда по най-бърза раздяла след събиране, в рамките на 3-4 часа. 

Можеха напълно спокойно да се съберат само в 10 серии.  Главния доста добре се представи  в Five Enough и в New Tales of Gisaeng. Запазената му марка е явно да си разтяга вратовръзката. За мен е малко дървен, но иначе става. Главната май я гледам за първи път в по главна роля и беше доста сладка.  Като цяло не е лош сериала с изключение на по горното. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...