Jump to content

Recommended Posts

Този сериал след голямото чакане да излезнат всички серий на куп , ми се получи като "Фантома " с Джи мастер .Първите 4 серий ,много добре .След това до 11 епизод много бавно ми минаваше , но след това еха ...Не знам дали бих го повторила, но признавам ,НЯМА по добър избор за ролята на Шеф Ким (пасна си му идеално).И тук както в предният негов , но романтичен сериал, го игра голям хахо .По едно време се ядосах ,че не показва потенциала и едва се сдържах да не превъртя до серийте където подлудява и им разкатава фамилията  хахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще се окаже, че само на мен не ми е харесал сериалът.

Мошеник, който отива в компания да свие малко пари, се променя към по-добро и дава надежда на хората около себе си. Прекрасна идея. Бромансът също беше сладък.

Но иначе нещо хич не ми се понрави. Смешните моменти всъщност в повечето случаи не ми бяха смешни, защото по-скоро се чудех какво по дяволите е това нещо. На 99% съм сигурна, че сценаристът и режисьорът са били на някаква доста мощна дрога (че и стилистите с тях). Това е най-напушената драма, която съм гледала в последните 2 години, ако не и повече. Стори ми се прекалено пресилено на моменти и тая комедия тип комикс с живи хора никак не ме кефи. На по-сериозните моменти се обнадеждавах, че може да са поспрели с наркотичните вещества, но в следващата сцена веднага почваха наново с пресилената комиксова комедия. Да, по-различно и няма болести и семейни драми, но това не винаги значи по-хубаво. Разбира се, това си е мое мнение и не го налагам на никого.

И направо си е престъпление да обличат хубав мъж като Нам Гунг Мин в дрешки стил "втората употреба в циганската махала". :28558::mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал.:) Първата серия ми беше малко скучна, но след това започна пълния купон. Страхотна игра на всички актьори и особено на шефа и прокурора. Много ми хареса прокурорът, за айдъл се справи блестящо. От началото до края сериалът си беше едно голямо шоу. Сценарият беше изпипан перфектно. Поначало гледам повече романтични сериали, но тук не ми липсваше. Наистина много добър сериал без почти никаква драма. А относно дрехите на Нам Гунг Мин и мен ме дразнеха, но там му беше чара. В много сериали облеклото е основен проблем, как само ги измислят и ги обличат, но тук си бяха на място:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този айдъл е студент по актьорско майсторство. Догодина ще завърши. Това, че може да пее, не го прави кофти актьор. Не подхождайте с предубеждения. Играе във филми и сериали от няколко години и се справя блестящо с всичките си роли, макар че основно тази го метна под прожекторите и много хора сега го откриха. През ноември ще го видим за първи път в най-главна роля в новия сериал, който снима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ох, не мога простооооо :lol2: скоро така не ме беше забавлявал сериал . Сега искам да оставя коментар и не знам какво да напиша :D Много добра комедия. Не разбирам нищо от финанси и счетоводство, обаче това не ми попречи да се посмея :D  Много добра работа на режисьора и сценариста. Определено мисля, че им се е получил ефекта, който са търсили докато са снимали сериала, и определено доста са се забавлявали целия екип на снимачната площадка :D Музиката допълваше цялата картинка. За актьорите няма какво да кажа. Подкрепям положителните мнения в темата. ;) Нямаше епизод, който да ме е отегчил. Даже с нетърпение очаквах "избухващия" финал на всеки епизод. :D Чак ме е яд, че този сериал стои от 6 месеца на компютъра ми и  чак сега го изгледах :slap: Психото на Ти Кю не е за изпускане :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква финансово-счетоводна разкошотия! Велико, поне до 5-ти епизод. Опровергаха ме, че и корейските счетоводни отдели не можели да са интересни, докато се борят в мазето с към 10-на тона хартия (и явно компютрите не са чак толкова на почит) :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен до края беше много добър, счетоводителката после я гледах в по-стария Gunman in Joseon, препоръчвам и него, въпреки че е костюмен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да свършва! 
Филм за счетоводство, избори в живота и още нещо - всичко си е на мястото: сюжет, актьори, режисьор! Смях до дупка, но си има и малко драма, все пак е корейско.  Преводът е прелест! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм все още на първи епизод и дори не съм сигурна дали сериала ще ми хареса, но не мога да не отдам дължимото на сцената на интервюто за работа. Не знам кому е хрумнала брилянтната идея нелепата сърцераздирателна история да е на фона на "You raise me up", но ме разсмя от сърце. Надявам се и нататък да има добри моменти. :D:ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 9/23/2020 at 4:46 PM, felicyti said:

Пълна плейлиста за онлайн гледане на якото сериалче :happy: :D

 Изведнъж се оказах на 9 епизод и видеото не е достъпно за нашата територия, голямо разочарование, много ми хареса...сега на руски

Редактирано от ivaiva
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още някой се колебае, дали да гледа, не трябва, много е добра. OST е невероятен, може би е най-любимото ми нещо от цялата драма. Сценария е супер забавен и интересен. Актьорската игра е просто покъртително добра, много ми хареса и Джун Хо, цяла седмица след като гледах драмата  не спрях да ям Кит Кат :28558:. Единствено ми липсваше малко романтика, но се преживява. А и финала малко не бе по мой вкус, сякаш очаквах нещо различно, но като цяло останах супер доволна от драмата. 8/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...