Jump to content

Recommended Posts

Страхотен!! Разтърсващ! Изгледах го на един дъх, много силен сериал. Ji Sung отдавна ми е любимец и сега си припомних защо! А за злодеят нямам думи, страшен актьор. Отдавна не съм мразила така силно герой (тоест герои! всички злодеи), направо щях да потроша телевизора. :o:lol:

Изненадах се, че имаше толкова убийства и тежки моменти, определено не е за слаби сърца сериала. Аз не знаех нищо за него, затова не бях подготвена. Хареса ми, че не завъртяха някакъв евтин роман с адвокатката, щеше да развали хубавия сериал. 

Като цяло, браво на Джи Сонг и на всички актьори! Само ме е яд, че нямаше повече серии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурна как точно да изразя мнение за драмата....просто Перфектна!! На един дъх, държа ме през цялото време на нокти, все си мислех какво ще стане в следващоя епизод... Перфектна!!! :inlove::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емоционален коктейл от драма и трилър, обогатен с деликатни и силно вълнуващи изпълнения. Шедьовър в жанра си! От първата до последната секунда! Нито за миг не ми доскуча. За мен нито една сцена не беше излишна.

Ji Sung ... гледах го и можех да почувствам всяка негова емоция. :o

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 епизода на един дъх, въпреки дупките в сценария. Прокурорът и злодеят правят отлични роли, актьорите искрено радват. За момента съпругата на чебола ми се вижда даже по-голям психопат от основния злодей. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядък случай на сценаристи, отнесли се с внимание към финала и отделили достойно внимание на всеки герой.

 

Off Topic

Захарта беше в тонове, а катарзисът стига за още 2-3 сериала, но поне искрено се постараха с щастливия финал и не стоеше присаден. 
 

Единствено епичното бягство от затвора ме разсмя, но актьорите направиха каквото можаха. Без тях сериалът изобщо нямаше да е толкова гледаем.


Наистина неустоим злодей се получи - хем пълен психопат, хем като погледне милно, ти иде да го утешиш. :yes:
 

Абсолютно си заслужи гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 10 еп. съм и смятам че драмата е супер интересна ...с всеки епизод главният ме изумява  с таланта си.Ннаправо нямам търпение да гледам играта им  на нерви....е адвокатката ме дразни ...но се търпи:panda-145:.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук съм пропуснала да оставя коментар.. хммм много странно... Като го изгледам за втори път ще си кажа мнението колко е страхотен сериала, а сега да подсетя за него като добавя още опции за онлайн гледане: :click:  :click:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сериал мина в списъка ми с гледани. 
Бих казал, че във сериала има от всичко ( убийства, драма, сълзи, любов и т.н. ) Високата оценка е напълно заслужена. Първите 2-3 епизода не ме грабнаха чак толкова много, но след това нещата си дойдоха в ред! Имаше и забавни моменти във сериала. Като цяло съм напълно доволен от отделеното време за да го изгледам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...