Jump to content

Tomorrow With You (2017)


Recommended Posts

Тая кифла продължава да ме дразни  :28558:

 

 

Да има един-единствен шанс да предупреди човека, че ще го наръгат с нож на конкретно място в конкретно време, а вместо това да му каже да скъса с нея, щото, видиш ли, светът около нея се върти  :slap: Триумф на овчата мисъл.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Нагласиха го този хепи ендинг след Гоблин. Радвам се за финалът.

 

dido100, може наистина да е с нисък рейтинг, но на мен ми хареса. Може и да е заради това, че Шин Мина ми е в ТОП 1.

Има толкова продукции, които заради ниски рейтинги не се превеждат, а има какво да се види.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен точно за Мин А ме е яд, че играе такава овца. Да беше някоя келява актриса, нямаше да ми е толкова криво.

 

Овца -хубавелка все пак с тези чаровни трапчинки, че и добре изиграна, въпреки кухия сценарий. Миткалото-сладурче и на него не му беше лесно да го следва, но с хубавелка добре му се получи. Такова тегло за драгия зрител, повече от половин сериал

чак да не може да се зарадва на добрия край.

То пък един край, фойерверките поне да бяха палнали за последно- по щеше да хване дикиш.

Очаквах  повече, на базата на пътешествията във времето, а всичко се оказа  само  фон на една любовна история, която единствено от симпатя към актьорите догледах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, какви фойерверки,

 

 

като бащицата ѝ се бастиса баш тогава  :28558:

 

 

Не беше твърде празнично събитие спасението им ;)

 

Мен ме поразсмяха с обяснявките между майката и бащата на Ма Рин кой кого бил прелъстил и обезчестил  :28558: Тая терца голяма хиена се оказа :) Май туй ще ми остане в паметта като най-свежия и неочакван момент от сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче! Започнах да го гледам без никакви очаквания към него но с всяка изминала серия ми ставаше все по интересен. Бих го определила, като романтична драма, в която не присъстват лигави и клиширани моменти или поне за мен беше така, лек за гледане и интересен. Емоцията и любопитството, какво ще се случи не ме пуснаха до края на сериала. :) Актьорите се справиха страхотно, а и химията не липсваше между тях. :) От мен едно ДА и благодарности за бг, превода. :up: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мацката съм я гледала в The Naked Kitchen (2009) и имам хубави впечатления от нея, затова и на мен много ми идват режисьорските(или сценарисктките.. или и двете) решения за лиготии, ама харесвам и главния(Сигнал) и ще я догледам драмата, макар и по серия на ден, че да минава по-лесно, но съм привързана много и към крайната дата(на излъчване на сериала и съотв. крайната дата на събитията) и всеки път като я споменат ми става мило :na2:. Харесвам хрумката, че са направили датата да съвпада, така все едно гледаш събития в реално време(корейците най-вече може да го усетят.., други чакаме превод :28558: ),

..... ама наистина не знам защо си отварят устата, докато ядат висящи нудели :nunchako: , или пък всичките много ощипани.., след меден месец и прочие съпружески лудории ги е срам да се докоснат след това :nunchako: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Издържах до началото на пета серия, главната е много тъпа и това ме отказва. Отново да се среща с оня нейна приятелка която винаги я унижаваше????   И дотук сериала с нищо не ме заинтересува. Просто се мъчех заради Мин А. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък това ми е първия корейски сериал и завинаги ще си остане в сърцето ми. На фона на всичко, което съм изгледала след това, наистина тук има някои неща, които дразнят, но след 4 години още помня някои моменти, които докосват с емоция. Шин Мин А, наистина играе безумно драснещ образ, но да не забравяме, че не всички жени (а то и мъже) са такива, каквито на нас ни се иска. Все пак в реалността съществуват и такива образи като нейния и защо пък да не се пишат сценариий и за тях! За И Дже Хун, само мога да се повторя - първата ми корейска любов! Сега има още няколко наредени до него, но той не се дава и във всяка негова роля показва по нещо ново. Харизма да искаш! Трябва да си припомня сериалчето в най-скоро време! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...