Jump to content

Tomorrow With You (2017)


Recommended Posts

Бахте прави, като казахте, че

 

господина й е баща. Днес в последният епизод, майка й беше оставила снимката на семейството.
Като г-на каза, че ще има деца след време, значи е пътувал много по далеч във времето от Со Джун и е видял децата им...

 

Вие какво мислите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усещам ги нещата, хаха или просто предният път не съм гледала след часове чертане и съм била по внимателна. Тия двамата главни са такива шматки как им се смях последните 2 епизода. Всеки си мисли нещо си, което всъщност изобщо не е така. Пък главният особено, че и се кефи яко, че е много разбран ;д Чичката защо ли се опитва да му развали бизнеса не знам имам два варианта 1 е да го накара да вземе нещата в ръце,а  не да се доверява на другите да му работят, а той да се шлае. Или пък иска да го елиминира онзи - мъжа на приятелката, защото може по нататъка той да е една от причините за промяната на бъдещето им. 

И тоя, като му призна на главния, че веднъж си е използвал силите за да спаси дъщеря си. Аз си мисля, че е случаят с метрото. И точно там да речем, че той е направил нещо, даже може той да е този, който е снимал мацката, защото със сигурност мисля, че не беше ГГ. Обаче тя като си помисли, че е той слезнаха двамата и може би така се случи, че чичката се намеси в съдбата на ония двамата, заради което и двамата главни по някакъв начин се обвързаха.

Доста глупости изписах, та приятна вечер от мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина големи шматки, откъде я измислиха тази мимоза, голяма забава.

Не дадоха ли, че Директорът ще причини смъртта на Учителя от Healer? Това може да е една от причините аджушито да се опитва да го накара да напусне фирмата на Со Джун. Пък и защо Ма Рин от бъдещето каза, че Со Джун трябва да спре дъщеря му, за да не заминава за Япония? Надали ще развият романс - по-скоро заради баща й.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия хора, какви ги заплетоха... Какво ще се случва :/

 

Както казахте, фактите са няколко:
1; Г-на е баща на Ма Рин
2: Смъртта на пред. на Хепинес, причинен от директор Ким
3:Се Йонг не замина, заради смъртта на баща й, както каза Ма Рин от бъдещето

 

 

Надявам се само да свърши добре, заради думите на аджошито, че дъщеря му ще има дечурлига.

Стискам палци за гълъбчетата ни <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля си ,че проблемът между главните май се заражда около смъртта на шефа. Защото Ма Ри от бъдещето каза на главния докато е време да я зареже също и да не позволява на мацката да замине в Япония. Стават някакви неща не знам, защо така стават и за сега съм ок с това. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ясно, че 

ще се разделят то това го има във всяка любовна корейска драма. Нали трябва да покажат "голямата" любов, която издържа на разстояния, време и т.н. Те нещо корейците имам чувството, че имат любовта за истинска когато се разделят и сумати време не се видят, а след години пак като се срещнат и бум разбират, че те са един за друг.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиренцето не беше ли по TvN? Вярно и аз съм забелязала, че на тях сериалите им са малко "по - смели" от към държание на актьорите ама пък наскоро и Гоблина си спомням, че по този канал се излъчваше и пак там еди колко си години мотане в небитието. Като канали много, много не съм обърнала внимание, но не може да се отрече, че от доста време това с разделянето и заминаването в чужбина доста си го използват корейците. 

 

П.С : Докато пишех това подписът ти направо (inlove) тъкмо тези дни пак си преповтарям Хилъра. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само че са по-смели, а и по-различни.

Да, в Гоблин и Сиренцето ги разделиха, но в Гоблин си беше съвсем различна идеята. Сиренцето не го догледах, защото ми доскуча, а другият сериал, за който се сещам, че ги разделиха, е "Призраче мое".

 

Но веднага мога да ти дам няколко примера за сериали на тази телевизия, в която не са ги разделяли:

 

Bubblegum, Another Miss Oh, Emergency Couple, Cinderella & 4 knights, Ex-girlfriend club, I Need Romance 1/2/3, King of High School, Marriage Not Dating, Second Time Twenty Years Old...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам друга идея за аджушито:

 

 

Според мен той послъга, че дъщеря му си е променила съдбата, като е родила. Това просто му е последната сламка, теория, която трябва да се пробва, но нали не може сам да забремени дъщеря си, затова е хванал младока за шаран  :28558: Изглежда е пробвал какво ли не, но девойката пак умира. Друга възможност е да е спасил навремето майката на Ма Рин, като я е забременил и това да му дава добри насоки за действие  :dunno:

 

А малкият ще оплеска нещо жестоко, опитвайки се да поправи нещата - и Ма Рин затова ще го намрази;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ме изгубиха към 5-6 серии-стана ми скучно и досадно. Хубава идея, добро начало и след това скок в традиционното корейско блато. Не ми се гледа и с превъртане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още го мъча. За съжаление си изгуби ритъма след 5 епизод и затова съм едва на 8-ми. Някак си е трудно да гледаш на база на обещанието за интересна развръзка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен основният проблем ми е главната героиня (не актрисата, героинята). Малко множко ми идват детинщините ѝ, то не бяха лиготии, не бяха съмнения, не бяха сръдни за нищо и цупеници, че половинката не ѝ е харесала буламачите достатъчно убедително  :28558: Просто ме дразни на доста места. Пък в последния епизод

 

 

насъска майка си да ѝ маризи мъжа... Ама че тъпотии. И едно благодаря не му каза, че ѝ отвори вратата, за да не спи на студа. Много кифлест образ с куп претенции за всякакви дреболии, въпреки чара на Мин А ми бърка в здравето. Колкото по-претенциозно и натрапчиво се държи, толкова повече ми прави впечатление на провалила се в киното посредствена фотографка, ненаучила се да готви бъкел за 30 години, при това алкохоличка  :28558: За такъв мъж трябва свещи у църквата да пали в знак на благодарност, а не да мрънка...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13 епизод беше пълен пълнеж, да се бяха фокусирали повече върху другата двойка, след като явно няма какво толкова да се случва около главните.

Абсурдно беше как Ма Рин му забрани да ходи в бъдещето, но изведнъж реши, че е ок, за да й донесе чанти, палта и прочие други глупости. Много бързо забрави колко я беше страх, че Со Джун няма да се върне ако продължи да пътува с метрото. Отделно, отношението й към майка й - абсолютно необосновано. :slap:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото така добре започна заплетено и хубаво и дори да гледахме само главните не ни доскучаваше толкоз и не дразнеше, но след като нещата се развързаха стана все едно чакаме да видим ще умрат ли накрая или ще си променят съдбата. Лично мисля, че главно проблема е в това, че ролите и героите на второстепенните герои са слаби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

jira, точно това ми бърка в здравето - цялата кифленост на главната героиня! :)

 

 

Аре, ок е заради кифленото си притеснение, че не може да му звънне, да му вкарва някакви ограничения - не ходи по петите измерения, дъра-бъра. Ама да се отметне ден по-късно заради някакви подаръчета от бъдещето и да им се киска е пъъълна тъпотия (*верно ли нямаме повръщаща емотикона?!*)

 

 

УЖАСНА героиня, колкото повече я гледам, толкова повече ме нервира колко е тъпа и плоска... Не си представям как изобщо са одобрили този точно образ за челен и ключов още преди да започнат да снимат сериала - и как Мин А се е навила да го играе. Трябва да ровиш твърде дълбоко в предположенията си, за да намериш нещо смислено в тази героиня.

 

Сериалът можеше да стане чудесен и с по-логично обрисувана девойка. Тази тук е смес между грижовна майчица параноичка и долна кокетка манипулаторка. Ад и смърт у публиката  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...