lazeto Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 The Voice (보이스) Страна: Южна Корея Също така известен като: Voice Период на излъчване: 14 януари 2017 - 5 март 2017 Време на излъчване: Събота – Неделя 22:00 Жанр: Драма, Криминален Канал: OCN Епизоди: 16 Режисьор: Kim Do Hyuk Субтитри: Aнглийски Участват: Jang Hyuk като Moo Jin Hyuk Lee Ha Na като Kang Kwon Joo Baek Sung Hyun като Shim Dae Shik Yesung (Super Junior) като Oh Hyun Ho Kim Jae Wook като Mo Tae Goo Son Eun Seo като Park Eun Soo Kwon Hyung Joon като Chun Sang Pil Choi Byung Mo като Jang Kyung Hak Jo Young Jin като Bae Byung Gon Cha Soo Yun като Jin Hyuk’s wife Kim Joon Hyuk като Jin Hyuk’s son Son Jong Hak като Kang Gook Hwan Seo Ho Chul като Go Dong Chul Резюме: В драмата се разказва за работата на центъра за спешни повиквания 112… Животът на детектив Му Джин Хьок (Jang Hyuk) излиза извън контрол, след като съпругата му е убита от сериен убиец. В следствие на това той е понижен и прехвърлен в малко районно управление в отдалечен район заради обвинение в употребата на прекомерна сила. Тази лична трагедия го преследва дори в настоящето, но инстинктът му на детектив се събужда в момента, в който попада в центъра за спешни повиквания. Там среща Канг Куон Джу (Lee Ha Na), чийто баща преди години е убит от същия сериен убиец… Линк към Сезон 2 Линк към Сезон 3 Линк към Сезон 4 Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Кримка по OCN? Това е в графа "Задължителни". Дори и Чанг Хьог не може да ме откаже 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 И аз съм на същото мнение, обичам такива сюжети... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimbland Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 И аз съм "за" Чанг Хьок и OCN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Аз пък си помислих, че ще е музикален сериала от името и останах разочарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Почна. Не съм го гледала, коментари по-късно. Руски онлайн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Тук вече с превод на английски език. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Първи епизод вече и с превод на руски -онлайн-тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Изгледах 4-те излезли дотук епизоди и ми допада Историята е интересна, главната кефи (докарва го строгото излъчване, а не е както обикновено някоя кифла с "пронизващ" поглед), главният - излишно истеричен, ама криво-ляво се понася Имам забележки само за малко прекомерното разтягане на действието и за цялата дандания от крещене, която се случва, щото като свърши последният епизод, усетих с облекчение, как си отдъхнаха ушите ми Общо взето въпреки тематиката сериалът никак не е за хора с чувствителен слух... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 хах има чувство ,че този сериал ще държи под напрежение до края ... мм чуа , ному чуа , харесвам криминални мистерий ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Знам кой е убиецът. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Совите не са това, което са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Совите не са това, което са. В тези сериали совите си проличават още в първа серия. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Знам кой е убиецът. ся остана и да кажете кой е .. и няма смисъл да го гледам , трай сега там ... хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Спокойно, нещата, които dido100 говори, никога не отговарят на истината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Става поне за сега за гледане, при положение, че това е сигурно най-слабият януари за всички времена на корейските сериали. Редуцирах ги до два- този и за художничката. Всичко останало е трагично. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Спокойно, нещата, които dido100 говори, никога не отговарят на истината. Не мога да не вярвам на човека, прочел всички мои коментари и проверил истиността на всички мои твърдения. Пък после свенливо отрича, че ми е фен номер едно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Не мога да не вярвам на човека, прочел всички мои коментари и проверил истиността на всички мои твърдения. Пък после свенливо отрича, че ми е фен номер едно. Не "всички", а на базата на представителната извадка на изгледаните и от мен сериали. За съжаление не виждам, чисто физически, във времето, вариант да гледам всички сериали от списъка ти, които са толкова тъпи и нехаресвани от теб, но пък гледани. Фен, не, за антифен номер едно се провъзгласявам с гордост. Само гледай да пишеш по-често, да поддържаш пламъка, че ти се е невъдила доста конкуренция от известно време. За сериала бях решила да чакам повече серии да излязат, че ми е любимия жанр и текущо хич нямам нерви да чакам сериите, но сега няма как, без да се мотам повече трябва да разбера кой е убиеца още във втора серия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimbland Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Много добър, заслужава си вниманието. На моменти ми напомня на "Сигнал" - има филмова визия и добро заснемане. И аз знам кой е убиецът - познах му фалшивата челюст още в първи епизод, но ще видим дали съм толкова добър "експерт", въпреки че не съм стоматолог. Ще го разкрием заедно с Чанг Хьок, аз съм бившо ченге :) Харесвам Чанг Хьок, защото е добър актьор, И Хана малко ми е "флегматична". Гласът й е доста приспивателен. Харесах и ретроспекциите, въпреки че не ги понасям. Като цяло има доста слаби места, но в сравнение с всичко останало - това си е направо е добро. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Не ми харесва. Изгледах с превъртане до края на шеста серия. Изтъркан сценарий, не ми харесва и как играят актьорите.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts