Jump to content

Missing Nine (2017)


Recommended Posts

2bzbCpDruScU8J8b9jtuiV3QA2K.jpg

 

Missing Nine (미씽나인)

                               Страна: Южна Корея                                 

Също тaка известен като: Missing 9

Период на излъчване: 18 януари 2017 - 16 март 2017

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 22:00

Жанр: Драма

Канал: MBC

Епизоди: 16

                                                                           Режисьор: Choi Byung Gil                                                                        

Субтитри: Български

        

Участват:

Jung Kyung Ho като Seo Joon Ho

Baek Jin Hee като Ra Bong Hee

Choi Tae Joon като Choi Tae Ho 

Lee Sun Bin като Ha Ji Ah 

Park Chan Yeol (EXO) като Lee Yul 

Oh Jung Se като Jung Ki Joon 

Ryu Won като Yoon So Hee

Kim Sang Ho като Hwang Jae Gook

Tae Hang Ho като Tae Ho Hang 

Kwon Hyuk Soo като Jo Geom Sa

Song Ok Sook като Jo Hee Kyung

Cao Lu като Cai Ming

Yang Dong Geun като Yoon Tae Young

 

Резюме: Драмата разказва за една неочаквана самолетна катастрофа, която предизвиква масова паника в Южна Корея заради изчезването на девет души от „Леджънд Ентъртейнмънт“, включително някои влиятелни фигури в развлекателната и K-Pop индустрия…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не спойлвам, но прочетох, че още в първа серия намират един оцелял/оцеляла :na2: и цялата история се крепи на разказаното от него/нея :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

УАУ! Какъв първи епизод. Направо спира дъха. Много различно заснемане, напомня ми на OCN. Браво на режисьора и Чонг Кьонг Хо. Ще го следя с интерес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слаб първи епизод, но пък тая голяма надежди втори да е добър! Това, което не харесах в първи, беше, че твърде много дрехи ми минаха пред очите и твърде много мрънкане пак за дрехи.... някак си това ми се отрази. Краят на първи епизод беше много силен, и се надЯвам, че във втори ще се доразвие този край.... и дано ускорят темпото, че някак си ми е бавен за крими-драма, тоест има моменти, които превъртам. Надявам се от втори нататък да има повече интересни моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите два еп. стават що годе. Това, което не ми харесва е, че често преплитат моменти от оцеляването им с тези от разпита на момичето, бих предпочела като започне разказа си да се потопим с историята му без да го прекъсват, би бил по-въздействащ. Но, ако катастрофата не е случайна, така пък ще можем да разберем кой и защо стои зад нея. Бих се учудила, ако не е случайна, защото от това, което показаха, самолета не се  разби в следствие на някаква неизправност, а защото попаднаха в силна буря.

Това,  което ми попречи, за да приема по-реално случващото се е: 

 

работещ телефон, който светеше силно като луната след дни на острова и след падането на самолета във водата, хм, наистина ме изненадаха. Дрехите им бяха като току-що излезли от пералнята, би трябвало да изглеждат малко по-оръфани и захабени с цялата мръсотия, в която се въргалят. Другото, което не разбрах е, защо първото оцеляло момиче се гмуркаше облечена, за да търси миди. И как така никой не беше наранен при падането, освен счупената ръка на Чани. Като гледам превюто за следващия еп. и с другите оцелели всичко е ОК, все едно са пристигнали на острова с  луксозна яхта, просто нямат вид на корабокрушенци, или по-точно на самолетокрушенци.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега нищо определено не мога да кажа, но в сценария има твърде много дупки и трябва затваряне на едното око. Спомних си за "LOST", но това тук е само далечна прилика с легендата. Май ще го пиша "фентъзи" заради големите измишльотини. Иначе идеята е хубава, но сценаристът, писал преди това 38 Task Force | 38sagidongdae (OCN / 2016), Bad Guys | Nappeun Nyeoseokdeul (OCN / 2014), Vampire Prosecutor 2 | Baempaieo Geomsa 2 (OCN / 2012) и Vampire Prosecutor | Baempaieo Geomsa (OCN / 2011) сега от OCN отива в МВС, което явно се отразява на качеството на сценария. С режисьора нещата са по-зле-никога не е снимал подобни сериали. Да видим какво ще стане по-нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dido, изчакай още поне няколко серии, преди да говориш за дупките. Не може на 2-3 серия да даваш генерално мнение в това отношение. Може па да ги запълнят дупките, има още 13 серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм с противоречиви за сега впечатления, за това ще изчакам да видя още, преди да му сложа присъда.Не мога да кажа, че супер ме е заинтригувал, в това съм сигурна. Нещо куцаше в излезлите до сега епизоди  В мнението на andi11,  са написани неща, дето и аз се чудих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dido, изчакай още поне няколко серии, преди да говориш за дупките. Не може на 2-3 серия да даваш генерално мнение в това отношение. Може па да ги запълнят дупките, има още 13 серии.

Аха, ще запълнят падане на самолет и оцеляване на всички пътници (при това всички те не бяха вързани с колани за седалките, но пък пилотите загинаха), които по незнаен начин се разпръснаха из целия остров. Отделно, че такива самолети спокойно летят и с един двигател. А сега погледни и снимката в началото-има един човек, за който по никакъв начин не можеш да кажеш, че е преживял самолетна катастрофа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полета на самолета беше невероятен, по едно време като се издигаше, все едно някой го беше завързал за конец и го дърпаше нагоре.И други неща са под въпрос, например, на пясъка имаше части силно обгорени от самолета, които няма как да са изгорели при положение, че той падна във водата. Абе, има върху какво да се чуди човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анди, за изгорелите части може да се приеме, че са изгорели докато самолета е падал, а не във водата, понеже нали даваха, че едната турбина почна да пуши. Чисто технически уточнявам. За всичко друго си е чиста фантастика или май фентъзи се наричаше когато е нещо нереално. Не знам, но ако на тях телефоните са им работели след падането както ти казваш, защо не пратиха един есемес, че са в беда. Друг е въпросът, че при подобно падане не би трябвало да има работещ телефон или жив и здрав човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм блажен човек - техническите подробности не ме интересуват. В смисъл... откак видях в корейски сериал човек да се самоубие с изстрел в главата, а не хвръкна и капка кръв, значи и всички в самолета може да оцелеят :D Ако бяха умрели, нямаше да има сериал. Да гледаме логично - ако се бяха изтрепали, сериалът щеше да е 15-30 минути. Тогава защо се учудвате, че са оцелели? И поне пилотите умряха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За телефона...обхват нямаше...просто батерията и още работеше на мацката...за това светеше.

И за протокола аз моя телефон го изпрах в пералнята на 40 градуса с центрофуга и пак проработи...гадината...наложи ми се да го изгубя, че да си купя нов :28558:

 

Сетих се и още нещо...що се гмуркала с дрехи...ми първо не се знае колко е студена водата, второ те с дрехите спят, вие искате голи да влизат в морето.

Сега да ви питам...сървайвар не стели гледали... :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Това със мината в 3-та серия ми хареса...отдавна не се бях смяла така.. :xaxa:

Единия бил медицински брат, а другия свирил във военния оркестър в казармата :rofl:

и му обяснява колко кръв щяла да има и как щяло го боли ако се взриви...ама все пак само 70% е вероятността да се взриви

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...