Jump to content

Recommended Posts

Преди 16 часа, kitket написа:

Можеш ли да дадеш линк, бих ги гледала и аз.

Заповядайте момичета, линковете:

1. сравнение между традиционните облекла на жената в корея, япония, китай и виетнам! А на мен ми хвана окото роклята на виетнамката.

2. Традиционни корейски прически и как се приготвят.

И втори клип - промяната на прическата според социалния статус на дамата /те следват в ютуб като една тема в няколко части/.

Off Topic

 

 

3. Традиционни облекла и украшения и прически:

Off Topic

 

 

4. Какви са приликите и разликите между азиатките от Корея, Китай, Япония? Кратка сравнителна характеристика с анимация! МНОГО ИНТЕРЕСНО Е!

Off Topic

 

 

5. А ако напишете Ханбок в ютуб излизат 1001 клипчета.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Monday, August 21, 2017 at 11:44, aria написа:

 

В "Кралският шивач" показват висша мода. В ютуб има едни клипове за висшата мода на съвременна ЮК. И има интересни модели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа, че се забавлявах. Имаше много майтапчийски моменти, препратките към някои сериали също хитро бяха вмъкнати, но най-смешни ми са приятелите-писатели, особено, когато разиграваха сцени от написаното. Без да съм почитател на Oh Yeon-Se и Joo Won, смятам, че добре се представиха, особено главния. Историята ми беше неразбираема, относно първата кралица - как така са се случвали такива работи на най-висшестоящите, че и краля беше безгласна буква, ама не това ми беше основното, а играта на актьорите и забавлението. Взех, каквото исках, и съм доволна.

П. П. И да отбележа колко /не/очаквано добре се представи хлапето Lee Jung-Shin от СНБЛу

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала много ми хареса. Драмата и сюжета беше на ниво. Края малко изнерви с задължителната раздяла. Доста китайски привкус имаше, ако беше 2020-2021 тоя сериал щяха да го отменят с голям скандал.  Легла?  Тук и принцесата и главния спяха на легла? Че и в мотела имаше легло. Нормално в историческите драми спят на пода. Легла има само при китайците. Кафенето и то с китайски привкус. Като гледам надписите накрая, парите за сериала бяха от Китай. Главната беше голямо бижу още от My Husband Got a Family  я помня, но тук вече е на друго ниво. Доста майтапи и култови сцени имаше. Бенката на оня книжар си имаше собствена коса. Майката и сестрата направо можеха да те подлудят. Държанието им беше доста нелогично, как ще се дърпат от сродяване с краля?  Това беше нечувано. Обикновено каквито са интересчии , щяха да целуват краката на принцесата.  Свалката между писателя и прислужницата беше доста мила.

И накрая

Off Topic

като се разделиха, за да отиде тя да учи, ами как не се сети нито един от тях, да отидат двамата в Китай?  На мен това би ми била първата мисъл. Тя дори и китайски не знаеше.  Шанса краля да я пусне да учи сама без да е омъжена беше нула. Това беше пример как да прахосаме една година от връзката си.

Аз ли съм толкова романтичен, те ли са толкова кухи? Поне на стражаря и на него му излезе късмета в последната серия. Ей тъй без да се напряга да открадне сърцето на невинна девойка. Принца разбойник и той беше голям майтап,  две певачки все му бяха в ръцете, и все беше там където се случваха нещата. Препоръчвам за гледане, щото е над средното ниво сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...