Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

C_20dRuVoAEZIv3.jpg

 

My Sassy Girl

당신이 잠든 사이에

Държава: Корея

Година: 2017

Жанр: Исторически, Комедия, Романс

Епизоди: 32 серии

Времетраене: 30 мин.

Режисьор: Oh Jin Seok

Канал: SBS

Излъчване: 2017 г.

Субтитри: Английски

 

     Актьорски състав:

Joo Won - Gyun-Woo

Oh Yeon Seo - Princess Hyemyung

Kwak Hee Sung - Park Chang Whi

Lee Jung Shin - Kang Joon Young

Jung Da Bin - Gyun He

Go Min Si

Yoon Se Ah

Lee Si Un

 

Резюме:

В поредния римейк на My Sassy Girl (2001), действието се развива в Чосон, разказвайки за коравосърдечния Гьон У и принцеса Хьемьонг, която все се забърква в неприятности.

 

Тийзър:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

                          Свали с руски субтитри :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна съм гледал филма и понеже рядко гледам нещо два пъти, то на мен ли ми се струва или във филма главния герой не беше "коравосърдечен". Иначе каста е на ниво само дето тези снимки на постера ме карат да си мисля, че и този сериал ще е някаква рекламна кампания на дрехи. Тази актриса изобщо не я харесах в другия исторически сериал, поради стайлинга там и как им светеха лицата, защото ги бяха гримирали ужасно за исторически сериал. В другия и сериал обаче ми хареса. Интересно ми е какво общо ще има с филма, че го водят римейк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...само дето тези снимки на постера ме карат да си мисля, че и този сериал ще е някаква рекламна кампания на дрехи.

 

Интересно какво ще рекламират - чосонски рокли за принцеси и мъжко облекло? И къде видя постер? Щото това не е постер, поне за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъкмо се зарадвах за новата версия и си казвам "правя и една темичка ,че съм голяма фенка на съсисата " и гледам ,тя Кикет ме изпреварила ... Бараво Кике за хубавата темичка която ще чакам с нетърпение ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как ще направят исторически римейк на не-исторически филм, но май само заглавията ще им бъдат еднакви. И може би и някоя друга пияна девойка /принцеса/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Интересно какво ще рекламират - чосонски рокли за принцеси и мъжко облекло? И къде видя постер? Щото това не е постер, поне за мен.

Чосонски рокли за принцеси хахааха много се смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна приказка. Непослушната принцеса е голяма сладурана, а за главния нямам думи, а само лиги :inlove: 

Няма нищо общо с филма със същото име. Тук има зла мащеха, интригант министър, мистериозно изчезнала кралица, забавни моменти и една любовна история. Добре направена и поднесена. Страхотни костюми, надминали са себе си модните шивачи от онова време :896767: 

Единственият минус за мен е малолетният анорексичен шеф на охраната и бодигардката в същия стил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си го гледам с голям кеф. Хем притежава колорита и красотата на историческите им сериали, хем не ме натоварва с политика и драма (има само колкото да не е без хич и да служат за фон на една романтична приказка). Сладки актьори, невероятно красиви костюми, приказни външни снимки сред прекрасна природа и градини. Историята е лека, приятна, забавна и романтична. Много им се забавлявам и с препратките към съвремието, като слепите срещи, които майката на главния му уреди и съответните кандидатки. И с библиотеката, където могат да прочетат " Скандал в Сонгюнгван", "Моят любим от звездите" и "Укротяване на опърничавата"  :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, да, сега я гледах последната серия. И моята шапка скриха с 50-те нюанса, а също и с чосонските полицаи, преследващи "ездач в нетрезво състояние" :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде забравихте марковите чанти, ръчна изработка :282: и срещите по кафенетата,  както    и соаретата. Че и спални имат:28558:.  И  за къде без куче с аристократично  родословие!

Сериалът си е абсолютен  хилеж,  а Трапчинков,  вярно повишава саливацията. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ездачът в нетрезво състояние изби рибата! :rofl: А кучето, освен, че е китайски принц, с такива модни дрешки го обличат :282:

Нови заглавия в библиотеката - Men over flowers и Descendants of the sun , а какво ли още ще измислят до края... :lol2: 

Забравихте за мотела и картата за редовни клиенти с печатчетата :282: А за такситата, дето искат двойна такса до определени дестинации също беше смешно. Въобще, сериалът е извор на забавление и пародия на съвремието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаптираните на книга сериали, дето чосонските моми ги четат апетитно, избиват рибата! Аз искам повече екранно време за пекинеза с благородно потекло, за който са се грижили 4000 евнуха!

Иначе не е кой знае какво сериала, ама голям хилеж пада, а и е типичната красива историческа приказка, setting-а и реквизита носят голяма наслада, едно цветно и шарено. Цялата банда са образи, майката на учителя не отстъпва пред принцесата, да видим коя ще надделее накрая(то е ясно де, ама ще има да се забавляваме).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майката е тотална кукувица без грам мозък, че и щерката е тръгнала по тоя път :slap: Ама иначе доста просветена - явно много ги образова младите дами тая библиотека - откъде аджеба знаеше какво може да прави жена в леглото на батко й? Явно щъркелите са долетели в Корея през някой доста по-късен период.

И аз съм за за повече сцени с пекинеза, и държа, освен да му сменят редовно тоалетите, до края на сериала да го сватосат за някоя корейска кучица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много му се радвам на този сериал! Библиотеко - книжарницата е много свежа идея, много се смях на някои заглавия. А и книжарят с тази бенка от времето на Мария - Антоанета кърти всякакъв фаянс.

Майката на нашичкия и нелепата му сестра ме залепиха за пода с въпросите си. "Е, казах ти, че имат само една стая!" И култовата реплика на родителката: "Ще трябва да продам къщата!" :rolleyes:

Много симпатичен сценарий и най-важното - няма как да го променят, защото главният актьор отиде да си отслужи военната служба. Това доста ме натъжи, харесвам играта на това момче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Книжарят е култов - да не забравяме, че е бивш Фермер, както и единият от авторите му.

Все се каня да питам - някой от знаещите може ли да обясни за тези невероятно красиви костюми от историческите сериали - едно време такива ли са били действително? Защото не мога да си представя с какви естествени пигменти са могли да получат подобни цветове изобщо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингулинка, в ютуб има едни репортажни клипове за въпросите за дрехите. Гледала съм няколко клипа с традиционни корейски носии от различни епохи и на прически /показват причиските как се правят и как са се променяли във времето , и според статуса, няколко клипа са/. Имаше и един клип за сравнение на традиционните рокли на корейка, китайка, японка и виетнамка. Оказа се, че най-красиви рокли имат виетнамката и корейката, поне от видяното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...