Jump to content

While You Were Sleeping (2017)


Recommended Posts

Преди 19 часа, Lawandula написа:

Бънита, нъл  за тва съм и  написАла  рецепта за доглеждане .;)

 А пък ако Beyonce можеше да види как на нейна песен Суза се прави на секси с розовата вратовръзka... 'шси пререже вените напреки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах никакви очаквания от този сериал, защото тоя главния  ми е голям скакалец (просто нещо ме отблъсква), а и Сузи не ми е много на сърце(но съм я гледала само в тоя училищния сериал).  От нямане на какво си го пуснах и - не е толкова зле положението. Има си там някакви заплетени историйки, които се разкриват постепенно и без много фасони. Има забавни моменти, които ме хванаха неподготвена и прихвах. Личните ми дразнители не ме дразнят много много (само затварям очи на целувките, че брррррррррррррр, но те пък не са много) . На 20ти епизод съм и въобще не съжалявам, че го почнах и с голямо удоволствие ще си го довърша. Благодаря за превода :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също смятам, че сериала не е толкова зле, лично на мен ми харесва, но и главните не са ми сред дразнещите актьори, напротив. Всичко е въпрос на вкус, а и не е необходимо да таиш прекомерни очаквания. Все пак сериалите са за забавление.

 

Благодаря на преводачите за превода, последните две серии ги изгледах на руски.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса, беше много интересен и динамичен и с добра режисура. Но в сценария имаше дупки и най-вече ми се стори недоизпипана и недоизмислена теорията, че като спасиш нечий живот, човека, който спасиш почва да сънува бъдещето на спасителя си. Това беше заложено като теория при сънуването на У Так и младия прокурор. Но тук възниква въпросът:

Off Topic

защо журналистката още като тинейджърка е имала такива пророчески сънища за бъдещето? Не трябва ли да я е спасил и нея някой щом се предава по тази линия? И защо сънува бъдещето на всички застрашени хора, а не на конкретен човек както беше случая с младия прокурор, който пък сънуваше само журналистката. У Так пък сънуваше само прокурорът /спаситля си/. Излиза, че тя е имала тази дарба първа и по незнайно каква причина. Също така, тя спаси индиректно и хората в автобуса на баща си, но те пък защо не се заразиха с пророческото сънуване? Бившия полицай и брат на войника, също прихвана сънуващата дарба от момичето и младежа спасители, но защо за него правилото на заразното сънуване важи, а за другите не? Реално спасиха и момичето в кафенето /от убиеца/, но тя не прихвана сънуването и не почна да сънува нашите трима герои. Някак си много избирателно е приложена тази теория. И не става ясно кой е първият "вирусоносител за сънища", дали е журналистката или някой и нея я е спасил в детството й и така я е "заразил със сънуването на бъдещето"? Но ако я е спасил някой някога, не трябваше ли да сънува тя пък точно този някой и така назад по веригата....? И да, знам, че няма никаква логика в сериала, и че е приказка и не е нужно да търся обяснение, но щом развиват теорията, че У Так е прихванал сънуващата дарба, то не следва ли да е заразна тя и за останалите? Поне трябва да се придържат към избраната версия в сериала.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, tikitoliq написа:

aria, обяснението за това което пишеш в спойлера е в края на 26-ти епизод ! 

Все пак това е фентази и обяснението е такова !

 

 

Фентъзи е да, но е нелогично фентъзи. Много избирателно беше заразяването със сънища и много различно сънуваше журналистката от останалите двама. Идеята беше силна, но имаше много бели дупки. Но не съм съгласна, че края на 26 серия дава отговора! Показаха само, че бившия полицай също беше заразен със сънуване, но сънуваше само спасителите си. Журналистката не сънуваше своя спасител обаче, а сънуваше всичко и всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@aria Е, все някъде трябва да има начало :P, това със сънищата тръгна от нея и се предава на хора, свързани по някакъв начин с нея.., макар че в този смисъл трябваше и майка й да почне да сънува и тя :D.., тя беше една от първите спасени, заедно с полицайчето(което много ми хареса междувпрочем). Главния наистина много си е окепазил носа... чак ме е яд да го гледам, а ми харесва като артист.., както и проектите, в които е участвал... По принцип в началото имах забележки и към ....  образа му..., почти си мислих, че е към играта му, но си дадох сметка, че явно това е била целта в началото - да е вдървен..., Суджи повече ми харесваше как стои.., след 10-тина малки серии обаче нещата си дойдоха на мястото и нямам никакви забележки и към 2..,3..,4..,5-тимата :P. Остава ми да видя само *сладникавия финал*, не ми пречи, че знам, че е такъв..

Не мога вече да си представя адвоката в роля на *добър* човек..(участието му в мис Рипли не го броя, то почти като cameo), би ми било интересно да го видя в хубав съдържателен образ от страната на добрите..., или пък някой драматичен образ, но пак без да е лош.., само да страда :D:D:D..., а полицайчето голям чаровник, дано си харесва носа:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено в драмата имаше от всичко по малко. Въпреки че визуално главния е доста зле , не може да му се отрече че има екранно излъчване .

 Приятна за гледане драма в снежен ден :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...