Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

The Package (2017)

 

패키지

 

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Deo Paekiji

Период на излъчване: 13 октомври 2017 – 18 ноември 2017 г.

Време на излъчване: Събота – Неделя 23:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: jTBC

Епизоди:  12

Режисьор: Jun Chang Geun, Kim Jin Won

Субтитри: Английски

 

Актьорски състав:

Lee Yeon Hee като Yoon So So

Jung Yong Hwa (C.N.Blue) като San Ma Roo

Choi Woo Shik като Kim Kyung Jae

Yoon Park като mysterious man

Ryu Seung Soo като Jung Yeon Sung

Ha Si Eun като Han So Ran

Jung Kyu Soo като Oh Gap Soo

Park Yoo Na като Na Hyun

Lee Ji Hyun като Han Book Ja

Jang Seung Jo като Bae Hyung Goo

Sung Dong Il – гост

 

Резюме:

Юн Со Со е гид във Франция. Тя води група туристи, всеки от които е там по различни причини: Сан Ма Ру заради раздяла с любимата; Ким Кьонг Дже - офис служител с десетгодишна връзка; загадъчен мъж, който следва Со Со; Хан Со Ран - уебдизайнер, която постоянно размишлява върху въпросите за брака и отношенията между мъжете и жените; О Кап Су - упорит и агресивен побойник; Хан Бок Джа, която цял живот се е грижила за болния си съпруг; и На Хьон, чиято възраст е загадка.

Техните истории се преплитат една с друга по време на пътуването...

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Български субтитри :subs: :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко изгледах 1 епизод, на който първата половина се развива все в летището и яко запълване на време и тъкмо да го зарежа ама така или иначе нямаше какво да правя и стиснах зъби да го добърша. Взе че епизода свърши забавно та може да си пусна и следващия. Лидерът на CNblue тука вече играе малко по - добре в сравнение с предишни продукции. И не знам каква е тая мания на корейците по Париж. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам чувството, че на снимачния екип просто им се е ходило на ексурзия до Франция и затова са измислили и сериал за оправдание. Много-много не са се напъвали творчески, а и парите са им стигнали само за 12 серии престой. Ще го пропусна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-положителното нещо - че зарязаха групата от двайсет аджуми! Ако ги бяха взели и тях, нямаше да го изтрая. На мен ми е интересно, да видя какво ги вълнува корейците в чужбина - до тук, явно само 

Spoiler

селфита и еротични магазини. Иначе си носят козметика и женско бельо от вкъщи, щото от корейското по-добро няма. Чакам всеки момент някой да извади и кимчи и соджу от куфара.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разпускане, неангажиращо. За първи път гледам сериал, на който действието се развива изцяло не в Корея и това ми хареса. Беше приятна изненада разходката из Франция и с обясненията на гид онни направо и аз бях там и научих интересни неща, сякаш бях част от групата. Малко съм разочарована, че Jung Yong Hwa изглеждаше един такъв посърнал и ... обикновен, но образът му и всичките други са такива - обикновени хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загледах се - тази драма често се споменаваше в руска класация за сериал на годината.

Оказа се нестандартно, неклиширано и много забавно преживяване!

Може да се направи втори сезон с последваща екскурзия на групата от двайсет аджуми! Съжалявам , че се появиха за малко, бяха невероятни! 

Много забавни случки имаше, но тази, с пояса на целомъдрието, беше неудържимо смешна!

Чонг Йонг Хуа  играе както винаги - много добре! Тази година влезе в казармата, а другите от CNBlue се забавляват, обикаляйки из Европа.

Йон Хи  беше мила и забавна в ролята на гид. С удоволствие гледах и Yoon Park (Radio Romance), в ролята на мистериозния преследвач.

Имам друг фаворит за най-добра драма, но препоръчвам тази за разпускане и забавление, съвсем неангажиращо, както каза @kitket! :yes: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такъв карък като главния, чак жал ми ставаше за него! А на самия него сякаш изобщо не му пукаше от всичките тези засечки :D Сцената с пояса беше върхът на идиотизмите му!

 

Историите на отделните пътници бяха интересни и различни, та ми задържаха вниманието. А Lee Yeon Hee ми е любимка и с радост си я гледам. Доста се беше постарала с френския, макар че можеше и още :)

 

Детайлите съм ги позабравила, но ми хареса това, че екскурзията не беше само в Париж, защото Франция не е само Париж и има много интересни и прекрасни сами по себе си места, които да се видят. Заради тях може да го изгледам отново след време, ако го преведат, каквито заявки е дала една от преводаческите групи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...