ukio Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 Главна роля в американски филм за Маккеню! Стискаме му палци да не е поредната западна боза, създадена по японско аниме. Стабилен каст до него, включително Марк Дакаскос, Шон Бийн и Фамке Янсен. Ще снимат в Унгария и Хърватия. Римейкът е на "Saint Seya, с английски заглавие "Knights of the Zodiac" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Супер новина, Маки ще има фен срещи този септември на 17-ти и 18-ти в Осака и Токио. Дано ни зарадва с новината за нови проекти и повечко активност. 4th fan meeting 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted August 2, 2022 Author Share Posted August 2, 2022 Снимаше нещо холивудско напоследък. Рядко ще го виждаме, ако остане с тези роли. Дано брат му има повече късмет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted November 2, 2022 Author Share Posted November 2, 2022 Маккеню като рекламно лице. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Много трудно намирам някакво инфо за предстоящите му филмови проекти. Аз съм му голям фен и на него и на брат му, обаче почти нищо не излиза за тях. Сега снима ли нещо ново, какво му предстои, знае ли се? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 Снима в Холивуд. Последно там отиде. Knights of the zodiac е последното споменато заглавие. Всички знаят, какво се случва с азиатските артисти, когато отидат да покоряват Холивуд. Дано скоро му дойда акъла и да се върне в Япония! Гордън си е в Япония и добре прави, че действа там. Само така ще се развие като актьор, стига да не задълбае само в телевизията. В момента върви дорама с него (Elpis), Масами Нагасава и Рьохей Сузуки. Тя започна с 8% рейтинг. Има 3 излезли епизода, но още се чака превод. Дано! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Маккеню не виждам как ще пробие в Холивуд. Там ще си му дават едни клиширани роли на красивия, мълчалив азиатец, ще го мерваме за малко в роли от типа на тази в Огнения пръстен 2 и дотам. Лошо решение от негова страна, но пък си мисля, дали заради достата нелицеприятните слухове тази година около него за момента не е по-разумно да стои извън Япония. Не знам и доколко има резон и истинност в написаните за него неща, но дано да не изпусне накрая питомното, за да гони напразно дивото. Гордън, ми харесва как се развива като актьор. Ако има късмета да попадне на читав сценарии и добър режисьор би могъл да развие и донадгради таланта си. Смятам, че е той е по-разумния и талантлив от двамата братя, но Маккеню си ми е слабост от много време. Всъщност, доколкото пак бях чела двамата братя не поддържат особено топла братска връзка, Гордън сам се е грижил и за баща им в последните му дни, какво наистина става в това семейство е пълна мистерия. Дорамата с Гордън бих я изгледала с удоволствие. Сега ще видя има ли я качена и при нас в Спирита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 Сега не съм чела да има проблеми Маккеню. Помня, че като стартира кариерата си имаше разни неприятни слухове за него. Натоварващи си беше, но той започна много силно в дорамата Yume wo ataeru. Новата дорама на Гордън върви много добре. Само хубави отзиви чета. Дано я събнат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Мда и аз не съм чела за някакви скандали (може да пишеш за какво става дума интересно ми е) , дано му се размине иначе за Щатите сега с тази политкоректнос може да пробие много по лесно отколкото преди време а и е израснал в Лос Анджелис не е като да ходи на непознато място ...сега доколкото знам снима в Южна Африка още One Pise затова няма много инфо. Иначе за Гордън и аз го харесвам, добре се развива като актьор а за драмата за жалост се превежда в затворена група ще се опитам да взема субтитрите когато приключат превода ако дотогава не се появят от някой друг... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted November 30, 2022 Author Share Posted November 30, 2022 Догодина тръгва дорама по Дисни + с Маккеню и Мин Танака. Двамата ще играят баща и син. House of the Owl стартира през есента. Това се очаква тази зима по същия канал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 На 18.11.2022 г. at 19:18, Ko_Erin написа: Маккеню не виждам как ще пробие в Холивуд. Там ще си му дават едни клиширани роли на красивия, мълчалив азиатец, ще го мерваме за малко в роли от типа на тази в Огнения пръстен 2 и дотам. Не знам за мълчаливия азиатец, но учасва в: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted December 5, 2022 Author Share Posted December 5, 2022 Много ефекти, много нещо. Маккеню обаче е на преден план. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 26 Share Posted March 26 Излезе официалния трейлър на Knights of the Zodiac. Има повече от Макеню в него и от видяното ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) Сега се поразрових около Макеню, че доста време нищо не съм търсила за него и ми излезе, че и той и брат му Гордън, януари месец тази година са пуснали съобщение, че са вече женени и двамата. Жените им не били селебрита, съобщението е пуснато на 22-ри януари, рождения ден на баща им, големия Сони Чиба. Някой срещал ли е и той нещо подобно или е някакъв фейк? Линк 1 Линк 2 Edited March 27 by bealonenomore Покрити линкове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 27 Author Share Posted March 27 Да. Наистина излезе тази информация и мисля, че я потвърдиха. Забравила съм да я постна тук. Дано това не попречи на проектите им и да не ги отдели от екрана! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted May 1 Author Share Posted May 1 Ето кратко интервю за ролята на Маккеню в Knights of the Zodiac. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted September 19 Author Share Posted September 19 Мислех, че Нетфликс снима филм по One Piece, а то се оказа сериал. Ето го. Излязъл е преведен. Само Маккеню си заслужава. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts