Jump to content

Monsta X


theL0new0LLF

Recommended Posts

Нали се сещате, че MONSTA X се подготвяха да се завърнат с „SHAPE of LOVE“ на 11 април, но групата отложи завръщането си, след като Hyungwon беше диагностициран с COVID-19. (Kihyun, Minhyuk и I.M също се тестваха положително за вируса същата седмица.). Само Joohoney бе останал и тогава дори споменах, че най-вероятно и него няма да го пропусне. Така и се получи, но в темата не е отбелязано. 

 

На 10 април Starship Entertainment публикува следното изявление:

Здравейте.

Това е Starship Entertainment.

Вчера (9 април), изпълнителят на нашата агенция от MONSTA X Joonhoney показа симптоми на възпалено гърло, така че използва комплект за самотестване. Той даде положителна проба, така че направи бърз тест за антиген днес (10 април) и той даде положителен тест за COVID-19.

Joohoney е завършил три дози от ваксината COVID-19 и няма други симптоми, освен леко възпалено гърло, така че в момента той е спрял всички планирани дейности и получава лечение у дома отделно от членовете на MONSTA X в съответствие с указанията на държавните здравни органи.

Издаването на мини албума на MONSTA X „SHAPE of LOVE“ ще бъде извършено без промяна на 26 април 2022 г., както беше съобщено по-рано.

Агенцията ще следва стриктно насоките за карантина, като се съобразява преди всичко със здравето и безопасността на артиста, и ние ще направим всичко възможно, за да може той да се съсредоточи върху възстановяването.

Благодарим ви."

Изт.

 

И след като всичко приключи, обявиха новата дата за завръщане, 26 април /да, вчера/ и започнаха с тийзърите. Повечето са качени вече в темата, сега давам и последните, за да се насладим най-накрая и на крайният резултат.

MONSTA-X-4.jpg

 

MONSTA-X-22.jpg

 

MONSTA-X-32.jpg

 

I-M-Minhyuk-Hyungwon.jpg

 

Off Topic

 

Hyungwon2.jpg Hyungwon-22.jpg

 

I-M2.jpg

 

I-M-22.jpg

 

Minhyuk2.jpg Minhyuk-22.jpg

 

Joohoney-Kihyun.jpg

 

Off Topic

 

Joohoney2.jpg Joohoney-22.jpg

 

Kihyun2.jpg Kihyun-22.jpg

 

MONSTA X пуснаха тийзър на музикално видео към предстоящата си песен “LOVE”!

MONSTA X 몬스타엑스 'LOVE' Teaser

 

MONSTA X сподели тийзър за изпълнение, в който се визуализират всички песни от предстоящия им мини албум „SHAPE of LOVE“!

MONSTA X 몬스타엑스 'SHAPE of LOVE' Preview

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MONSTA X най-накрая направи дългоочакваното си завръщане!

На 26 април от 18 ч. KST, групата се завърна с новия си мини албум “SHAPE of LOVE” заедно с музикалното видео към заглавната песен.

С текстове на Joohoney и I.M, „LOVE“ има олдскул атмосфера и закачливи R&B китарни звуци с популярна хип-хоп основа. Текстовете говорят за това, че човек не може да скрие чувствата си на любов като дете с чисто сърце и изразява желанието да даде всичко на човека, когото обича. Песента също така предава любовта на MONSTA X към феновете и че те винаги ще бъдат до тях.

 

MONSTA X 몬스타엑스 'LOVE' MV

 

***

Последното завръщане на MONSTA X започва обещаващо!

На 26 април от 18 ч. KST, групата се завърна с новия си мини албум „SHAPE of LOVE“ заедно с музикалното видео към заглавната песен „LOVE“.

Според Hanteo Chart, “SHAPE of LOVE” оглавява ежедневните класации за албуми на 26 април и класациите в реално време от 15:00 часа. KST на 27 април.

Не само това, албумът оглавява както световните класации на iTunes Album, така и европейските класации за албуми в iTunes. Вече достигна № 1 в класациите на iTunes Top Albums в най-малко 15 различни региона, включително Бразилия, Камбоджа, Гватемала, Индонезия, Израел, Казахстан, Малайзия, Мексико, Никарагуа, Норвегия, Филипините, Сингапур, Тайван, Тайланд и Виетнам . Постави номер 2 в САЩ и влезе в топ 10 в 14 държави.

Освен това заглавната песен „LOVE“ се класира на първо място в седем държави, включително Боливия, Египет, Ел Салвадор, Гватемала, Монголия, Норвегия и Панама, и беше в горните класации на шест държави, включително Аржентина и Бразилия.

Останалите парчета от албума им също успешно влязоха в световните класации. Техните песни „AND“, „I Love You“, „Wildfire“, „Breathe“, „Burning Up“ и „Love“ се класираха от 1 до 6 в класациите на iTunes Top K-Pop Songs в Белгия и Австрия.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4 май MONSTA X взеха у дома първата победа в музикалното шоу на групата за най-новото им парче „Love“ от 11-ия им мини-албум „Shape of Love“.

MONSTA X взе трофея в шоуто „Show Champion“ на MBC. Въпреки че групата не се появи в студиото, MONSTA X оставиха съобщение, в което благодариха на своите фенове и на всички, които направиха това възможно за победата тази седмица.

MONSTA X сподели колко щастливи са били, когато са чули новината, че са спечелили тазседмичното 'Show Champion' . Те споделиха своята благодарност и любов към феновете, като извикаха „Обичаме те, Monbebe!“

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизодът от 6 май на „Music Bank“ включи „Drive“ на (G)I-DLE Miyeon и „LOVE“ на MONSTA X като кандидати за първо място. MONSTA X спечели втората си победа за “LOVE” с 8499 точки над 4243 точки за “Drive”.

Изпълнителите тази седмица включват CLASS:y, ICHILLIN', JUST B, LE SSERAFIM, MONSTA X, Walking After U, WOODZ (Cho Seung Youn), YOUNITE, DKB, Ryeowook от Super Junior, Moonbyul от MAMAMOO, Miyeon от (G)I-DLE, Minseo, VERIVERY, ALICE, E'LAST и 4MEN.

Клик

 

LOVE - MONSTA X (Music Bank) | KBS WORLD TV 220506

 

А това е вчерашното им представяне в M! Countdown..

[MONSTA X - LOVE] Comeback Stage | #엠카운트다운 EP.751 | Mnet 220505

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко гледах клипчета в официалния ТикТок на групата и всъщност има цели две и на Уонхо. Язък, че това приложение не бе измислено по-рано, може би щеше да има повече или поне и с останалите момчета. Но.. Стана ми готино, че ги има и тези, не са ги махнали. Той си е част от Монста Х. Това е.

Този пост ще бъде за него, време е да обърнем малко внимание и на Уонхо.

 

На 13 и 14 ноември Уонхо проведе концерта „WE ARE YOUNG“ в YES 24 Live Hall в Сеул. Мина време, така че няма да мога да предам точно емоциите, които феновете споделиха тогава, но помня, че се коментираше колко страхотен и емоционален е бил концерта. Уонхо се е разплакал. Било е невероятно преживяване. Дори Диспач излязаха със статия с гръмкото име: "Уонхо, стински Давид". Какво написаха те:

"Първият офлайн концерт на певеца Уонхо „WE ARE YOUNG“ се проведе в Yes24 Live Hall в Gwangjin-gu, Сеул на 13 следобед.

Уонхо отвърна на феновете с грандиозно изпълнение, което не пести усилия в този ден. От шик до прекрасен, той привлече вниманието с различни прелести.

От друга страна, „We Are Young“ е представление, в което Уонхо предава послание за утеха и надежда по свой собствен начин на онези, които се борят и са изтощени поради Корона 19." Статията е подпечатана с доста снимков материал на нашия човек, може да ги видите тук.  А тук и тук може да видите доста клипове и моменти в ютуб от събитието.

 

 

image.jpg FELEu41-VEAETMwf.jpg

 

Off Topic

 

FQTn-VIWac-AM0fq-M.jpg 

 

FEi-VZT-a-UAY-p1v.jpg

 

 

 

FEKM56-SVk-AQf-RXI.jpg

 

FEKM5-5-Uc-AI7-DGa.jpg

 

Хубаво е било. Дано някой ден и аз имам възможност да го видя на живо, ама затова трябва да дойде по-близо, в Европа някъде поне. Нали?

По-късно Уонхо изненада феновете си със специален клип с изпълнение от своя концерт „We Are Young“.

На 8 декември той влезе в официалния си канал в Ютуб, за да качи специален клип, на който изпълнява японския си сингъл "White Miracle". Тази сцена беше от наскоро проведения самостоятелен концерт на Wonho „We Are Young“. Феновете, които не можаха да присъстват на концерта му, бяха особено развълнувани от изненадващия му подарък. Уо покнхоаза красивите си визии и се усмихна ярко, когато се появи на сцената.

Междувременно „White Miracle“ излезе на 1 декември, подготвен като коледен подарък за феновете в светлината на трудностите, свързани с COVID-19.

WONHO 원호 'WHITE MIRACLE' ('WE ARE YOUNG' Concert ver.)

 

На 30 ноември Highline Entertainment разкриха тийзър видео за Wonho's 2022 Season's Greetings 'Pieces of Memory'. По-напред в темата са качени част от снимките, да видим и краткото видео.

 

Off Topic

 

WONHO 원호 '2022 SEASON’S GREETINGS' Teaser

 

 

В края на декември базираната на критики класация за красота TC Candler публикува годишната си класация за 'The 100 Most Handsome Faces of 2021.' Уонхо се класира на 21 място.

1640721230-img-4080.jpg

 

Off Topic

 

The 100 Most Handsome Faces of 2021

 

 

Следва малко Коледна и новогодишна магия...

В спойлера ще кача неговите коледни и новогодишни пожелания, както и специяна коледна версия на песента "WHITE MIRACLE".

 

Off Topic

 

[Special Clip] 원호 (WONHO) - 2021 크리스마스 메시지 (2021 Christmas Message)

 

WONHO 원호 'WHITE MIRACLE' Special Clip (Christmas ver.)

 

[Special Clip] 원호 (WONHO) - 2022 새해 인사 (2022 New Years Greetings)

 

[Special Clip] 원호 (WONHO) - 2022 설날인사 (2022 New Year's Greetings)

 

 

Къде ви върнах, ние лятото се готвим да посрещаме, а аз за Коледа говоря. Ама така е, има интересни неща и трябва да се качат. И продължавайки напред, на 21 януари Уонхо съобще, че се завръща. Това завръщане е факт, първия му сингъл албум, озаглавен „OBSESSION“ излезе на 16 февруари. Няма да повтарям около него, в темата е качено, но ако пък искате да погледнете, може да го направите тук. Само ще споделя, че Уонхо направи фурор в музикалните класации с новия си албум „OBSESSION“!

На 16 февруари от 18 ч. KST, Wonho се завърна с новия си сингъл албум „OBSESSION“ заедно с музикалното видео към заглавната песен „EYE ON YOU“.

Към 10:00 часа KST на 17 февруари „EYE ON YOU“ вече беше на първо място в класациите на iTunes Top Songs в поне 10 различни региона, включително Аржентина, Боливия, Бразилия, Чили, Салвадор, Гватемала, Норвегия, Панама, Парагвай и Саудитска Арабия.

Освен това песента е на 3-то място в Колумбия, на 6-то място в Полша и Сингапур и на номер 8 в Индонезия, Мексико и Филипините.

“EYE ON YOU” не само влезе в топ 10 на най-добрите песни на iTunes в различни региони, но и другата му песен “Somebody” също се нареди на 3-то място в Саудитска Арабия и на 1-во място в Бразилия. Йес, както се казва!!!

 

В интервю Уонхо говори за концепцията зад новия си самостоятелен албум „OBSESSION“ и заглавната песен „EYE ON YOU“. Това е първото му завръщане след издаването на албума “Blue Letter” преди пет месеца.

Композирана и написана от Уонхо, „EYE ON YOU“ е електро хаус поп песен, която се съчетава добре с вокалите на му. Това е секси песен, която е минималистична, но тъмна и мощна. Той обясни концепцията на песента, като каза: „„EYE ON YOU“ е песен с композиция и звук, които не се намират лесно в съществуващия K-pop. Мощният бас и тежките барабани постепенно засилват атмосферата и се добавя тъмна, мощна, сексапилност, така че мисля, че можете да усетите различните ми прелести.”

Когато го попитаха защо я направи заглавна песен на албума, той каза: „Вибрациите на двете песни са много различни, така че мислех много за избора на заглавната песен. Причината да избера „EYE ON YOU“ беше, че исках да опитам нов жанр и исках да предам музиката си правилно.”

Хореографията в новото музикално видео е грабваща за окото и жизнена. Когато го попитаха върху какво се фокусира най-много, той каза: „Тъй като за първи път опитвам този жанр, опитах и нещо ново в изпълнението. За първи път участваха както мъже, така и жени танцьори, така че можете да усетите живо изпълнение. В припева на „EYE ON YOU“ правим ръцете си в кръгове и ги поставяме пред очите си. Опитах се да направя формация, която да ви напомня за зеницата на очите и форма на началото и края на очите, така че се надявам да не пропуснете тази част."

Чрез новия си албум Уонхо обясни, че иска да покаже по-тъмен и секси външен вид. Той уточни: „Чрез „OBSESSION“ зрителите могат да се срещнат с по-мрачен и секси външен вид на Уонхо. Тъй като концепцията на този албум е ясно различна от „Blue Letter“, мисля, че това ще бъде албум, в който хората могат да усетят различните прелести на това как мога да направя това и онова добре. Занапред ще стана Уонхо, който може да расте, да се развива и да показва различни чарове.”

По-късно той обясни, че целите му за тази година са да се свърже с фенове по целия свят и да се надяваме да се срещне с фенове, след като ситуацията с COVID-19 се подобри. Той каза: „Първо, ще работя усилено върху дейности за „EYE ON YOU“. Освен това планирам съдържание за комуникация с WENEE не само в Корея, но и по целия свят. Подготвям не само музика, но и нови аспекти в различни области, така че с подобряването на настоящата ситуация искам бързо да се срещна с феновете.”

Накрая той даде съобщение на WENEE, като каза: „На WENEE, който винаги ми дават сила, мисля, че съм тук заради вас. Не знам дали звучи официално, но всичките ми причини са заради WENEE. Ще израствам като Уонхо, за да мога да ти се отплатя за подкрепата и любовта ви!”

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kihyun е определена за муза на марката за улично облекло „AQO Studio Space“.

На 9 май модната марка обяви най-новия си модел чрез официалните си акаунти в социалните мрежи, както и пускането на снимките, които ще отбележат началото на различните дейности на Kihyun като първи модел на марката

„Като K-Pop изпълнител, глобалното влияние и енергията на Kihyun съвпадат перфектно с образа на марката за създаване на нетрадиционен код“, заяви служител от „AQO Studio Space“.

Вижте някои от снимките на Kihyun като новата муза за „AQO Studio Space“ тук!

 

1652107802-20220509-223808.jpg 1652107860-20220509-223707.jpg

 

Off Topic

 

1652107744-20220509-223814.jpg 1652107840-20220509-223723.jpg

 

1652107591-img-20220509-223853.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HAPPY MONSTA X DAY

MONSTA X отбелязва своята седма годишнина. Много готина група със страхотни момчета / изпълнители в нея. Много си ги харесвам.

И покрай това, преди няколко дни Starship Entertainment сподели изявление относно състоянието на договорите на MONSTA X.

На 9 май агенцията публикува следното изявление:

"Здравейте, това е Starship Entertainment.

Винаги сме благодарни на феновете, които показват любов и неизменна подкрепа за MONSTA X.

От членовете на MONSTA X подновихме нашите ексклузивни договори със Shownu, Kihyun и Hyungwon. Обещаваме да продължим да предоставяме щедра подкрепа, основана на нашето доверие и вяра един в друг.

В момента провеждаме задълбочени дискусии с Minhyuk, Joohoney и I.M, за да постигнем възможно най-добрата посока за групата и всички членове. Няма промяна в привързаността, която агенцията и шестимата членове имат към MONSTA X и ние ще работим, за да споделим официално изявление относно подновяването на договора, след като всичко бъде уредено.

Ще продължим да предоставяме пълната си подкрепа за всички дейности на MONSTA X.

Моля, покажете много насърчение и подкрепа.

Благодарим ви."

 

#7YearsWithMONSTAX #MONSTA_X #MONSTAX

 

FSpg3-XQa-MAEce-Mu.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HAPPY MONSTA X DAY!

Изминаха 7 дълги години,откакто са заедно. Пожелавам им всичко най-хубаво откъм работа и личен живот. Надявам се групата да се задържи заедно възможно най-дълго. Да се надяваме и останалите момчета да си подновят договорите.

Радвам се,че чрез техният филм който направиха,и се излъчваше по цял свят,разбрах и научих много за самите момчета.Дотогава не бях им обръщала внимание.

Пожелавам им още много години да ни радват с прекрасните си гласове и красиви песни.

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя младеж и той вече от седем години е на сцената /лекинко го пропуснахме в деня на годишнината/, още много по-толкова да е, много го харесвам и макар да не е в групата, мисля че се чувства добре и се забавлява, дори и така. И върти страхотна соло кариерата си. Голяяяям сладур е.

А какви неща се случват.

Уонхо изненада феновете, като официално обяви, че ще се завърне с третия си мини албум “FACADE” някъде в близко бъдеще.

Въпреки че все още не е разкрил дата за предстоящото си завръщане, драматичният първи тийзър, който той пусна за „FACADE“, гласи „очаквайте скоро“.

Ами чакаме.

 

Wonho-Facade.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wonho пусна първото си „secret photo“ за предстоящото си завръщане с „FACADE“!

 

Wonho-Facade1.jpg

 

Което пък фото беше последвано от още супер яки тийзър сники.

Да видим.

 

Wonho-4.jpg Wonho-3.jpg

 

Off Topic

 

Wonho-2.jpg Wonho-1.jpg

 

WONHO 원호 'FACADE' Concept Film #1

 

А песните в албума ще бъдат пет на брой.

Off Topic

 

Wonho-Facade-Track-List.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kihyun...

През юни Kihyun участва в солова фотосесия за @star1!

По време на фотосесията той демонстрира шикозния си чар, докато позира в прохладна и освежаваща атмосфера.

MONSTA X наскоро проведоха първия си офлайн концерт от три години насам, озаглавен „MONSTA X FAN-CON MX AGENT“, за който Kihyun сподели: „По време на този офлайн концерт осъзнах още веднъж, че „ето какво е да си певец!“ Аудиторията беше пълна с възгласи и всички пееха заедно. Веднага получихме отзивите на нашите фенове, така че беше забавно да съм на сцената.“

Относно прякора си „God of K-pop“, Kihyun коментира: „Това е наистина огромна мотивация. Това е незаслужено, но смущаващо прозвище, но като певец съм много благодарен да ме наричат така.“

Що се отнася до юношите идоли, които избраха MONSTA X, който расте непрекъснато през последните седем години, като свой модел за подражание, Kihyun отбеляза: „Наистина съм горд. Смущавам се, но съм наистина щастлив."

 

MONSTA-X-Kihyun.jpg MONSTA-X-Kihyun-3.jpg

 

Off Topic

 

MONSTA-X-Kihyun-2.jpg MONSTA-X-Kihyun-4.jpg MONSTA-X-Kihyun-11.jpg

 

Групата..

MONSTA X са следващите изпълнители, които се завръщат със сингъл за Universe Music, "If with U".

Сингълът ще отбележи второто издание на MONSTA X чрез Universe Music, след "Kiss or Death", разкрит през юли 2021 г. 

"If with U ще излезе на 7 юли в 18:00 KST, като премиерата на MV ще бъде ексклузивно през приложението Universe в същия ден. След това MV ще бъде пуснат в YouTube на 12 юли.

 

1656639283-fwfsp7zxeaee1vr.jpg 1656639283-fwfsmyswqaap8dn.jpg

 

Уонхо...

Говорехме за неговото заръщане. Ето тук може да надникнете за липсващите в темата тийзъри, много яки фотоси има определено, а аз бързам да споделя най-важното. На 13 юни в 18ч. KST, Уонхо се завърна с новия си мини албум “FACADE.” В 20:00ч. KST, музикалният видеоклип към заглавната му песен “CRAZY” също беше представен.

Написана и композирана от Уонхо, „CRAZY“ е фънки денс песен, която включва различни аранжименти, които експлодират от енергия и забавна барабанна и бас линия. Песента също така подчертава мелодичните вокали, които хармонизират с ритъма.

 

Wonho-5.jpg

 

WONHO 원호 'CRAZY' MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Universe Music представи набор от концептуални снимки за чисто новия сингъл на MONSTA X, „If with U“.

 

1656720119-fwkcfx5xkaefq0m.jpg 1656720119-fwkcfx8xkaavkgx.jpg

 

1656720119-fwkcpdax0aa25qf.jpg 1656720119-fwkcpdbwqaiw9ie.jpg 1656720120-fwkcfyixkaaoh-0.jpg

 

Off Topic

 

1656720119-fwkcpdpx0ae8the.jpg

 

На 4 юли KST, Universe Music разкри концептуален трейлър за сингъла. Въпреки че не разкрива самите членове, трейлърът показва редица различни стаи и пространства, свързани заедно с фразата: "Мястото, което търсите, не е далеч от мястото, където сте."

 

MONSTA X (몬스타엑스) - ‘If with U’ CONCEPT TRAILER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле и това го виждам чак сега..

Уонхо ще има европейско турне. :o

 

Уонхо официално обяви плановете си за европейско турне през 2022 г., озаглавено „FACADE“, което ще започне в края на следващия месец.

По време на предстоящото си турне Уонхо ще изълнява в Мюнхен на 28 август, Оберхаузен на 31 август, Мадрид на 2 септември и Лондон на 4 септември.

 

Wonho-Europe-Tour.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско! Кихюн представя плюшената играчка, в чието създаване е участвал и е кръстена на него. Нарича я хамстеро-акула и споделя, че е много чувствителна, защото е 2 в 1. :D След време и хамстерчо и акулата ще бъдат пуснати като отделни играчки. 

 

#기현 #햄상이 #햄슥이 #KIHYUN #HAMSANGYI #HAMSGYI #MONSTAX #몬스타엑스 #MONBEBE #Shape_of_LOVE

 

 

@skofiild ще ходиш ли да гледаш Уонхо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха, замислям се, ама... 

Май ще чакам да има и друго европейско турне някой ден. :blush:

Но пък скоро поне Уонхо ще ни зарадва и с нова песен. 

Сингълът „Don't Hesitate“ е част от „Universe Music“, оригинално музикално съдържание, създадено от NCSoft за тяхната K-pop развлекателна платформа „Universe“. Излиза на 19 август, а пълната версия на видеоклипа към песента ще излезе в Ютюб на 24 август. Кво пък, засега ще му се радваме отдалеч.

 

1660383665-20220813-wonho.jpg

 

И това, което наскоро беше на фокус около групата..

На 8 август агенцията им Starship Entertainment сподели изявление относно състоянието на договорите на MONSTA X. Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon и Jooheon подновиха договорите си с Starship, а I.M напусна компанията, но не и групата.От тук нататък ще видим как и къде ще продължи неговата кариера, но важното е, че си остава в групата. Слагам в спойлер пълното изявление на Starship Entertainment:

 

Off Topic

 

Здравейте.

Това е Starship Entertainment.

Още веднъж изразяваме дълбока благодарност към MONBEBE по целия свят, които непрекъснато показват любов и подкрепа за MONSTA X.

Starship Entertainment наскоро поднови договорите си с петима от членовете на нашата агенция артист MONSTA X Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon и Jooheon. Тъй като всичките шест члена все още имат непроменена обич към MONSTA X и MONBEBE, постигнахме взаимно съгласие I.M да продължим заедно за бъдещи групови дейности.

Въз основа на лоялността и доверието, които сме изградили помежду си, ние ще положим всички усилия бъдещите дейности на членовете да блестят още по-ярко. Обещаваме да осигурим пълна и системна поддръжка.

Имахме искрени дискусии с I.M, но ексклузивният ни договор с него за съжаление ще приключи. Изразяваме дълбока благодарност за упоритата работа, усилията и отдадеността на I.M през годините. Ще се радваме и ще подкрепяме бъдещите дейности на I.M и неговия нов път.

MONSTA X приключи едномесечната си почивка. Подготвяме се с членовете, за да ви посрещнат с разнообразни групови и индивидуални занимания.

Молим ви да продължите да аплодирате, да изпращате топло насърчение и да подкрепяте шестимата членове на MONSTA X.

Изт.

 

Няколко часа след като излезе изявлението, I.M качи написано на ръка писмо в официалното фен кафе на групата, за да поговори с феновете. Съобщението гласи следното:

„Здравейте, това е I.M. от MONSTA X.

Изминаха седем години, откакто започнах първата си кариера като певец със Starship. Тъй като мина много време, много мислих за това и стигнах до това решение след дълго обмисляне, защото смятам, че имам нужда от ново предизвикателство, което сега ще има различно значение за мен.

Бих искал да изразя искрената си благодарност на семейство Starship, с които прекарах много дни в смях и плач.

Монбебе, която направи най-щастливите и светли моменти заедно с мен. Оценявам дейностите на MONSTA X и MONSTA X ще бъде с Monbebe с шест члена, както винаги. Обичам те, Монбебе. Ще стана Im Chang Gyun/I.M. който ще ви покаже дори повече растеж, отколкото ви показах сега.

Благодаря ви."

Изт.

 

***

Следващото турне на MONSTA X ще бъде „2022 No Limit“ в Сеул.

На 13 август MONSTA X обяви, че „No Limit“ в Сеул ще се проведе за три дни от 2 до 4 септември на SK Olympic Handball Stadium. Шоуто от последния ден също ще бъде достъпно за стрийминг онлайн чрез Beyond LIVE. Билетите влизат в продажба на 29 август от 20:00 ч. KST за официални членове на фен клуба и на 31 август от 20:00 ч. KST за широката публика. Билетите за опцията за онлайн стрийминг влизат в продажба на 23 август в 15:00 KST.

1660351036-fz8s-v2auaactme.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ТикТок рязко ми напомни за тях и последното им завръщане.

Как ли? Постоянно ми излизаха момчетата, и заедно и сами, в изпълнение на последното им парче “Beautiful Liar”, част от новия им 12-ти мини албум „REASON“, излязъл на 9 януари 2023 г. А песента, между другото е трепач, много ми харесва. Hyungwon, Joohoney и I.M участват в написването на текста за „Beautiful Liar“, която е песен с ритмични и мощни пънк рок елементи. Наред със страстта на членовете, „Beautiful Liar“ улавя опасно неустоимите чувства и любовта, от които човек не може да се откаже.

 

 

И малко снимки от техните тийзър изображения, които пуснаха покрай завръщането.

Останалото, може да видите тук.

MONSTA-X-3.jpeg

 

MONSTA-X-1.jpeg

 

MONSTA-X-2-3-scaled.jpeg

 

При участието си в  “Music Bank” на 20 януари момчетата завоюваха първото място с “Beautiful Liar”, изправяйки се срещу SF9 и тяхната “Puzzle”.

 

 

Joohoney е новият водещ на „M Countdown“!

На 15 февруари източник от Mnet сподели: „На предстоящото излъчване на 23 февруари на „M Countdown“, Joohoney от MONSTA X и Miyeon от (G)I-DLE ще работят заедно за първи път като двамата MC.“

Miyeon вече е домакин на музикалната шоу програма от две години, повишавайки очакванията за нейната химия с новия водещ на „M Countdown“ Joohoney.

Освен това, “M Countdown” разкри видео, показващо първата среща на Joohoney и Miyeon като съ-MC. Във видеото Joohoney и Miyeon обсъждат различни очарователни опции за новите си псевдоними като домакини.

Цък

 

***

Мойта любов пък, Уонхо в момента е в казармата...

На 15 ноември агенцията на Уонхо Highline Entertainment разкри, че той ще се запише на 5 декември като обществен служител.

След съобщението Уонхо сподели писмо до своите фенове в официалното си фен кафе.

Пълното му писмо е следното:

До WENEE.
Ще изпълня военния си дълг!

Всеки един ден, който съм прекарал заедно с WENEE досега, създадохме толкова много спомени заедно, че ако прекарам само един ден в мисълта за всеки един от тези дни, вече ще е време да се срещнем отново .

Ще приготвя много неща, така че WENEE да не скучае и се надявам WENEE да прекара това време щастливо, наваксвайки свободно нещата, които не сте успели да свършите досега, докато чакате деня, който ще се срещнем отново!

WENEE, ще ме изчакаш ли малко?

WENEE ще прекарат първата си Коледа без мен, откакто се запознахме.

След като отмине зимата и дойде пролетта, след като сезоните дойдат и си отидат, през лятото на следващата година, в деня, когато за първи път пях за WENEE. В същия ден ще дойда да намеря WENEE отново, точно толкова готин, колкото бях онзи ден.

Ще се върна отново на прага на WENEE, мястото, където принадлежа, моят дом, моето всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търсих, търсих да видя снимка на Уонхо като войник, еми не можах.

То, верно, че е като обществен служител, ама в началото дори и те все пак влизат първо във военна база, подстригани, имат и по някоя друга снимка с униформа, е той е неоткриваем. За сметка на това пък, на 4 април в казармата влезе и Minhyuk. Там снимки бол. Между другото, някъде бях прочела, че Kihyun се е похвалил предварително на феновете, че лично той ще подстриже новият войник. Така и е станало. Друго пък което ме разсмя по него време беше и хрумването на феновете, че за малко, докато го няма Minhyuk, Kihyun ще стане лидер на групата. Ама баш за малко наистина, защото на 21 април приключи Shownu завърши своята военна служба и вече о очакваме да се завърне към активност.

Ние пък да се върнем на прясно излюпения войник.

Е цък.

 

Off Topic

 

338874243_1192632994723251_2276872678201 338755495_1487202125139647_8929842961770

 

338911111_174533381706513_31786989339166

 

338861389_6031262163634507_3262982656591

 

339060767_759841592369820_34449323787797

 

339085746_605483124816859_11656628744664

 

339124417_748961063546399_25867764520466

 

340233573_176835558507892_76416231110870 339983236_535526952077519_37836069034159

 

***

На 19 април I.M стартира нов канал в YouTube с официален тийзър с движение на логото, сигнализиращ за предстоящото му соло завръщане.

Новата агенция на I.M, Sony Music Korea, също обяви, че рапърът ще пусне нов официален уебсайт на 16 май.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...