Jump to content

Monsta X


theL0new0LLF

Recommended Posts

Излезе музикалният видеоклип на "You Problem", песен част от новият английски албум на групата, който излезе днес...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Английският им албум излезе вече, но понеже само тийзър снимките на Hyungwon към него останаха некачени в темата, ето ги и тях все пак...

 

1639084700-fgj-1m9vqaavcfo.jpg 1639084701-fgj-yolveaql9v9.jpg

 

1639084724-fgj-z1wvqaemblb.jpg

 

И още нещо, което не е качвано в темата.

Знаете, те вече са САЩ, така че промоците им около новият им /корейски/ албум "No Limit" вече приключиха, но миналата сряда като за добър край, на 1 декември те грабнаха първото място и трофея и в MBC Show Champion /без да участват лично този ден, всъщност тогава се излъчиха стари изпълнения на други групи/. И така песента им Rush Hour се накичи с пет награди от музикални предавания. :es:

#RushHour5thWin

FFg4z-Py-VQAo-NFB4.jpg

 

Ето и едно задкулисно видео от участието им в The Show на 23 ноември.

Където пък всъщност грабнаха първия трофей за Rush Hour.

 

(Weki Meki), 스페셜MC 시온 (XION), 몬스타엑스 (MONSTA X), Play List 백스테이지 [비하인드 더 쇼 211123]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hyungwon с първи OST в кариерата му и то за уеб драмата в която участва "Fly Again".

Песента, наречена „Picture“ излезе вчера, а феновете са предоволни от това му начинание.

И очакват тепърва още OST изпълнения от него.

„Picture“ в Melon и Genie, както и в ютуб.

 

M/V] 형원(몬스타엑스) - Picture :: 다시, 플라이(Fly, again) X 형원

 

[Official Audio] 형원 - Picture :: 다시, 플라이(Fly, again) X 형원(몬스타엑스)

 

Hyungwon от MONSTA X определено спира дъха в главната роля в музикалната уеб драма Fly Again. Въпреки това, завладяващият идол отново изтъкна многостранните си таланти като този път даде вокалите си за първия си OST!
Универсалният вокалист представи песента, озаглавена „Picture“. Забавната песен е закачлива денс-поп номер, който включва отличителен китарен риф и синтезатор. Парчето е вдъхновяващо, тъй като отразява смелостта и амбицията на Yohan (изигран от Hyungwon), след като той се отказва от пътя на танцьор и вместо това преследва нова мечта да бъде идол.

FGUgj4-QVIAAj-GHU.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Някой искаше да му разкажа за филмът им:) Така ходих да го гледам,нямаше много фенове,залата беше празна.Явно защото филмът бе с англ. дънки.Честно и аз нищо не разбрах:lol: Даваха как разказват за това как са влезнали в групата,за животът им,за филмът им,за новият им албум и това че са в САЩ и как са на топ местата в Билборд 200.Даваха как репетират,това е горе-долу.Даваха им около 9 песни,къде цели къде не.Поне успях да си ги заснема всичките:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто да се насладите на това тяхно изпълнение...

 

[LIVE] 몬스타엑스 - '동방신기 - Love In The Ice' 커버 (Full ver.) [심야아이돌] | 네이버 NOW.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете, че групата си има ютуб поредица, където споделят задкулисни видеа от моменти, случили се с тях.

Наример, епизод 265 проследява спечелването на първия трофей за Rush Hour, заглавната им песен от последното им завръщане.

 

[몬채널][B] EP.265 'Rush Hour' Won 1st Place!

 

Епизод 266 пък показва тяхната практика и старание, което са вложили преди завръщането за да е перфектно.

 

[몬채널][B] EP.266 Pre-comeback Choreo Practice Session

Off Topic

 

 

 

Епизод 267, част 1 ни показва моменти от заснимането на тийзър снимките, които пуснаха за последното си завъщане.

 

[몬채널][B] EP.267 'Rush Hour' - Photoshoot part.1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 268 е втората част от тяхното задкулисно видео показващо ни как са заснели своите тийзър изображения които пуснаха..

 

EP. 268 "Rush Hour" Photooshop part. 2

 

А в епизод 269 да видим зад кулисите и Kihyun и I.M в тяхното предаване Midnight Idol...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk краси първата корица на списание „Singles“ за 2022 г.

Идолът показа своята шикозна страна в модерни тоалети, които бяха в различни нюанси на кафяво, черно и сиво.

В последващото интервю Minhyuk сподели вълнението си от възможността да участва в световно турне след три години. Той каза: „Започвайки с турнето Jingle Ball във Филаделфия, ще присъстваме на тези във Вашингтон, Атланта и Маями. Най-накрая ще се срещнем с нашия отвъдморски Monbebe, когото не сме виждали от дълго време. Липсват ми аплодисментите на публиката, които биха изпълнили концертните зали до такава степен, че ушите ми ще звънят.”

Когато го попитаха каква е 2021 година за него, Minhyuk отбеляза: „Това беше година, в която не съжалявам, че „трябваше да опитам повече“. Няма да е преувеличено да кажа, че вложих всичко в нея“. Тогава той спомена надеждата си за новата година, като каза: „Дори през новата година няма да се задоволим с реалността, няма да се надменя и ще дам всичко от себе си за поставените задачи. Надявам се малко щастие и ценни спомени да се изпълнят между тези моменти.”

Пълното интервю и снимка на Minhyuk ще бъдат публикувани в изданието на Singles от януари 2022 г.

 

monsta-x-minhyuk-4.jpg monsta-x-minhyuk-1.jpg

 

Off Topic

 

monsta-x-minhyuk-2.jpg monsta-x-minhyuk-3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minhyuk и Hyungwon от MONSTA X и Jinjin, Moonbin, Rocky и Sanha от ASTRO се обединиха с „G Market Global“ за ново разнообразие за решаване на мистерии!

Очаквайте скоро в ютуб канала „INSSA OPPA G“, промоционална платформа за съдържание „G Market Global“, разнообразието от мистерия/оцеляване ще включва първото сътрудничество между MONSTA X и ASTRO. В тийзъра за „X: Endline, New Beginning“ (който можете да видите по-долу), всеки от членовете на актьорския състав поема дадена роля и поема различни мисии, с голяма сума парична награда на линия.

Catch „X: Endline, New Beginning“ с участието на Minhyuk, Hyungwon, Jinjin, Moonbin, Rocky и Sanha излиза на 19 декември от 18:00 KST!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излезе 272 епизод от поредицата им, свързан е със JOOHONEY който е рекламно лице на марката SPAO..

 

[몬채널][B] EP.272 JH Vlog : JOOHONEY at SPAO

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера момчетата от групата се завърнаха в Корея, след като промотираха и то доста усилено в САЩ. Снимки

Имаха много участия и появи, не са споделяни в темата, но скоро и това ще стане.

Сега набързо нещо в тоя дух, какво споделиха за емоциите, които преживяха след всичките им участия и срещата с феновете.

 

MONSTA X говориха за приключване на последните си промоции в Съединените щати!

По-рано този месец групата се присъедини към състава на iHeartRadio Jingle Ball Tour за трета година, като се появи във Филаделфия на 13 декември, Вашингтон, окръг Колумбия, на 14 декември и Атланта на 16 декември.

През същия месец MONSTA X също пуснаха игралния си филм „MONSTA X: The Dreaming“ по целия свят и пуснаха втория си пълнометражен англоезичен албум „The Dreaming“, като се появиха в хитови американски радио и телевизионни предавания като „ 102.7 KISS FM“, „Добро утро, Америка“ и „Шоуто на Зак Санг“.

По отношение на първите промоции на групата в чужбина от две години, Minhyuk коментира: „Преди COVID-19, MONSTA X усърдно популяризираха в чужбина, но поради ситуация, за която не можехме да направим нищо, заминаванията бяха блокирани и не успяхме да видим чуждестранни фенове. След това винаги имаше част от сърцето ми, която се чувстваше разочарована. Чрез тези промоции мисля, че успях да се отърва от част от това разочарование."

Hyungwon добави: „По време на тези промоции непрекъснато си спомням моменти от миналото ни световно турне. Тогава срещата с нашите фенове беше естествена и нямаше неудобни ситуации, в които трябваше да внимаваме заради COVID-19. Въпреки че се чувствах благодарен, че дори просто се гледахме, имах много смесени щастливи и сложни емоции. Най-вече мислех, че искам тази ситуация с COVID-19 бързо да приключи."

Joohoney сподели: „Само с това, че нашите Monbebe се радваше да ни види, мисля, че тези промоции бяха успешни. Две години в никакъв случай не са кратък период от време и смятам, че това беше среща, която MONSTA X и Monbebe наистина чакаха. Станах емоционален, като видях как нашите фенове чакаха, без да забравят за нас, и след това изпратих на MONSTA X наистина топла подкрепа, защото чакаха толкова дълго."

Членовете също бяха попитани как бе турнето на Jingle Ball и Minhyuk отговори: „В началото беше толкова неудобно, че имаше хора в публиката. MONSTA X продължи с промоции дори след началото на COVID-19, но тъй като правехме само онлайн изпълнения, дори не можех да си спомня кога за последно видях пълна публика. Не можех да повярвам и се чудех дали сънувам, но бях толкова щастлив през цялото изпълнение. Въпреки това бяхме наистина разочаровани, че представлението в Маями беше отменено в деня поради COVID-19. Планираме да ви потърсим на предстоящото ни световно турне, така че се надявам нашите фенове да не са много разочаровани и искам да им кажа, че ще ги поздравим с още по-добър имидж."

Kihyun сподели: „Беше неописуемо време. Начинът, по който феновете разклащаха светлинните си пръчици, за да съответстват на песента, която пеехме, и избухваха в аплодисменти, за да съответстват на ключовите точки на нашите изпълнения, не можеше да бъде по-вълнуващ. Не е като да сме група, която не е направила изпълнения, тъй като MONSTA X е група, която е направила много. Предполагам, че мога да кажа, че успях да почувствам, че дишам. Не мисля, че ще мога да забравя онези емоции, които изпитвах на сцената."

I.M продължи: „Чрез турнето Jingle Ball, мисля, че MONSTA X всъщност успя да получи много енергия. Както споделихме в нашия филм, без нашите фенове ние сме просто празна черупка. Наистина усетихме тази обич и подкрепа на сцената и получихме добра енергия. Това беше възможност за нас да приключим щастливо 2021 г. и ние се върнахме, след като получихме стремежа да продължим отново напред.”

С наближаването на края на 2021 г. MONSTA X оставиха и съобщения за феновете, които са били с тях през цялата година. Минхюк коментира: „Надявам се Monbebe да признае, че се опитахме да покажем лицата си чрез повече промоции, защото не успяхме да се виждаме много. Следващата година MONSTA X все още ще бъде на същото място и вярвам, че Monbebe ще бъде точно до нас. Благодаря ви за тази година!”

Kihyun сподели: „Тъй като Monbebe бяха до нас, 2021 г. беше още една щастлива година. Тъй като здравето е най-важно, моля, обърнете много внимание на здравето си и се надявам да прекарате края на годината топло. Обещавам, че MONSTA X няма да се нарани и ще останем здрави.”

Hyungwon продължи: „Надявам се, че можем да прекараме много време заедно през 2022 г., тъй като не успяхме да се видим тази година. Ще се надявам това да се случи. Мисля, че Monbebe ще се почувства същото като MONSTA X. Ще бъде страхотно, ако можем да се виждаме по-често следващата година, Monbebe.”

Joohoney сподели: „2021 беше година, в която постигнах много. Причината, поради която успях да постигна толкова много, е всичко, защото имах солидна подкрепа от Monbebe. MONSTA X планира да работи усърдно и през следващата година, така че ако дойдете с нас, мисля, че ще можем да ви поздравим с още по-голям имидж. И аз съм ви благодарен за 2021 г.

Накрая I.M добави: „Следващата година искам да покажа изпълнения на MONSTA X пред Monbebe в Корея. Нека повярваме заедно, че този ден не е далеч. Монбебе, обичам те.”

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 273, задкулисно видео от фотосесията на Kihyunза списание  star1.

 

 

И епизод 274, ох, това е много сладурско, гледайте го..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седми епизод от поредицата на Shownu, която започна да излиза след влизането м в казармата... Да не ни залипсва.

 

[SHOWNUayo] EP.7 인기가요 깜짝 방문기ㅣ백 투 더 GAMBLER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...