Jump to content

Monsta X


theL0new0LLF

Recommended Posts

Може би е просто гръмко заглавие да привлича внимание. При всички случаи, радвам се, че от списанието обърнаха внимание и на други Кпоп изпълнители и групи, че в началото бяха забили на едни и същи. А и като цяло в БГ списание да се пише за Кпоп, защото има достатъчно фенове на стила и у нас е добра идея. Благодарско за информацията. :yes:

 

Иначе днес групата пусна и MV тийзър.. Нямам търпение да излезе песента.

MONSTA X 몬스타엑스 'Rush Hour' Teaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MONSTA X пуснаха официалния трейлър за предстоящия си филм „MONSTA X : THE DREAMING“.

На 17 ноември официалният трейлър на филма за „MONSTA X : THE DREAMING“ беше пуснат в официалния YouTube канал на MONSTA X. „MONSTA X : THE DREAMING“ е документален филм, който дава на феновете да разгледат по-отблизо пътуването на MONSTA X през тяхната шестгодишна кариера в K-pop индустрията. Чрез интервюта и ексклузивни клипове от техните задгранични концерти, филмът ще подчертае потта и сълзите на членовете на MONSTA X, които бяха изляти, за да създадат статуса им на супер звезда днес.

 

MONSTA X 몬스타엑스 : THE DREAMING | OFFICIAL MOVIE TRAILER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е статията от списание "БРАВО",надявам се да се чете (като си уголемите снимката):) Извинявам се за лошото качество:( 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата се завърнаха.. :wub:

MONSTA X препускат покрай вас в мощното си MV „Rush Hour“!

Композиран от члена Jooheon заедно с YE-YO!, "Rush Hour" сравнява хаотичната система на днешното общество с това, че сте заседнали в час пик. Текстовете улавят увереността и борбеността на MONSTA X, тъй като те се заклеват да се втурнат покрай всяко препятствие и да стигнат до върха.

Междувременно, 10-ият мини албум на MONSTA X „No Limit“ съдържа общо 7 песни, включително заглавната песен „Rush Hour“, „Autobahn“ и „Just Love“, композирана от IM, „Mercy“, композирана от Hyungwon, както и „ Ride with U“, „Got Me in Chains“ и „I Got Love“.

 

MONSTA X 몬스타엑스 'Rush Hour' MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В новият епизод на ютуб поредицата им, момчетата представят своята нова песен и по-точно фенските викове към нея..

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, момчетата се завърнаха.

Една добра новина, десетият мини албум на MONSTA X „No Limit“ се продаде в 110 000 копия, най-високите продажби на групата в първия ден на Hanteo.

Популярността им се увеличава, супер. Между другото да вметна, и песента и видеоклипа, много ми харесаха. Особено рапа...

Всичко си е точно в Monsta X стил.

Вчера групата имаше участие в Music Bank, да надникнем как са се представили.

 

Comeback Interview with MONSTA X (Music Bank) | KBS WORLD TV 211119

Off Topic

 

 

 

MONSTA X(몬스타엑스) - INTRO (Music Bank) l KBS WORLD TV 211119

 

Rush Hour - MONSTA X(몬스타엑스 モンスタエックス) (Music Bank) | KBS WORLD TV 211119

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май малко обърках реда и първо трябваше да е ей този пост.

Защото преди представянето в Music Bank, групата поведе пресконференция за новия им мини албум 'No Limit'.

Всичко това се случи вчера, в денят на завръщането.

 

1637333950-img-20211119-225656.jpg

 

MONSTA X говори за значението на последното им завръщане, връщане към турне и други

На 19 ноември MONSTA X проведоха онлайн пресконференция за издаването на своя 10-ти мини албум „NO LIMIT“.

Minhyuk каза: „Някак си ние сме в седмата година от дебюта си. Усеща се, че мина за миг, но ние искахме да докажем с този албум, че това е нашата характерна енергия и динамизъм. Докато трупаме опит, бихме могли да правим по-спокойни песни, но искахме да имаме силно заглавно парче за това завръщане, което да покаже, че все още имаме мощно настроение.”

Joohoney, който копродуцира заглавната песен „Rush Hour“, каза: „Лично аз все още си спомням ясно нашата песен „Trespass“ и исках да върна част от тази енергия. Мисля, че това е комбинация от MONSTA X, който бяхме, когато дебютирахме, и MONSTA X, който узря оттогава. То представлява нашата воля да поставим знамето си на върха на света, както и нашата благодарност към Monbebe.“

Той продължи: „Бях щастлив да работя върху „Rush Hour“. Мисля, че защото много хора се насладиха на предишното ни заглавно парче „Gambler“, успях да направя отново заглавната песен. Мисля, че все още имам да извървя дълъг път като човек, който прави музика, но чувствам малко, че съм бил признат от феновете. Благодарение на добрите им отзиви, аз съм мотивиран да работя повече.”

I.M добави: „Като цяло членовете участваха много в този албум и с нашите имена в кредитите на албума, ние почувствувахме по-голяма отговорност. Сега дори не го смятаме за специална работа, разбира се, че ще направим нашия албум, но има усещането, че е направен от нас.“

Shownu в момента отслужва задължителната си военна служба като служител на обществената служба. Minhyuk каза: „Ние усещаме отсъствието му навсякъде. Но тъй като той не е тук, ние сме мотивирани да работим по-усърдно. Не че можем да запълним празнината му, като работим по-усърдно, но искаме да покажем най-добрия имидж, който можем, така че денят, в който можем да покажем групата отново заедно, да дойде отново."

MONSTA X ще се присъедини към Jingle Ball Tour през 2021 г. в Съединените щати и възстановиха датите на турнето си в Северна Америка за 2022 г. Minhyuk каза: „Като група, която прави много турнета и концерти, ние изпитахме особено силно желание да излезем отново на сцената. Никога не сме си представяли, че датите на турнето ни ще бъдат изместени почти две години назад. Но през тези две години мислехме много как да покажем още по-добри изпълнения и направихме всичко възможно, за да създадем ново съдържание и да общуваме с феновете. Тъй като това е първото ни турне от две години, работим усилено, за да се подготвим. Дори днес имахме страстна дискусия за това."

 

monsta-x2b-2021-11-19-13-25-20.jpg

 

monsta-x.jpg

 

Off Topic

 

monsta-x-minhyuk.jpg monsta-x-joohoney.jpg

 

monsta-x-hyungwon.jpg

 

kihyun-monsta-x.jpg i-m-monsta-x.jpg

 

Няма официално качени клипове от шоукейса им, но пък ютуб е пълен с такива от фенове.

Да се надяваме, че няма да ги премахнат заради нарушаване на авторски права, че да им се наслаждаваме.

 

211118 몬스타엑스 컴백쇼 Rush Hour 러쉬아워 @ MONSTA X COMEBACK SHOW 'NO LIMIT'

 

Off Topic

 

211118 몬스타엑스 컴백쇼 Ride with U @ MONSTA X COMEBACK SHOW 'NO LIMIT'

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата представи задкулисно видео, показващо заснимането на тийзър снимките, които пуснаха за последното им завръщане...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Участията на групата вчера в Music Bank и Inkigayo...

 

(MONSTA X - Rush Hour), MBC 211120 방송

 

MONSTA X(몬스타엑스) - Rush Hour @인기가요 inkigayo 20211121

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на талантливият и чаровен Kihyun. Нека бъде здрав и все така да ни радва:)

spacer.png

 

Извинявам се за въпросът тук. Искам да попитам някой ще ходи ли да им гледа филмът.Билети вече има,аз много бих се надявала да отида,заслужава си:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kihyun изглежда харизматично за корицата на списание @star1!

В новата си фотосесия Kihyun завладява едновременно с чист и харизматичен вид. Той също така впечатли персонала на снимачната площадка с естествените си пози, докато моделираше за списанието. По време на интервюто, последвало фотосесията, Kihyun говори за новия мини албума на групата си „No Limit“.

Kihyun сподели: „Заглавната песен е „Rush Hour“, която Joohoney продуцира. Показахме по-сдържан чар за известно време, но имаше много хора, които пропуснаха интензивността на MONSTA X. Мисля, че можем да покажем мощно представяне за първи път от известно време с това завръщане, така че го очаквам с нетърпение."

Членът на MONSTA X също изрази вълнението си от пускането на предстоящия филм „MONSTA X: The Dreaming“, чиято премиера е насрочена за 8 декември. Той коментира: „Планираме честно да покажем колко усилия сме положили за добър албум и добро изпълнение, какво чувстват членовете отвътре, както и изпълнения, които все още не сме разкрили.”

По отношение на участието на групата в тазгодишното турне на iHeart Radio Jingle Ball в Съединените щати,Kihyun  отбеляза: „За мен е чест да работя с музиканти от най-високо ниво. Най-вълнуващото е, че ще можем да се срещнем лично с феновете за първи път от две години."

В момента, в допълнение към популяризирането на последния албум на MONSTA X, Kihyun е домакин на „Midnight idol“ на Naver NOW с IM Изпълнителят сподели: „Въпреки че има много аспекти, които все още ми липсват, искам да покажа перфектната химия с IM и откакто съм хост уменията са се подобрили много от самото начало."

Пълната фотосесия и интервюто на Kihyun ще бъдат достъпни в декемврийския брой на списание @star1.

Цък

FEyy-Z-Yag-AEo7-Bz.jpg FEyyd-Aeak-AQO2bj.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MONSTA X спечелиха първия си трофей в музикално шоу за “Rush Hour“!
Това се случи днес в SBS MTV The Show.

#RushHour1stWin

FE4-Ofxl-XMAQs-Kki.jpg

 

MONSTA X, Rush Hour (몬스타엑스, Rush Hour ) [THE SHOW 211123]

 

MONSTA X, THE SHOW CHOICE! [THE SHOW 211123]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, ftisland написа:

Само да се похваля,ще гледам филмът им в киното:D Нямам търпение:D

 

Супер. После ще разказваш. :wub:

 

***

Момчетата пуснаха задкулисно видео показващо ни кадри от заснимането на MV ‘Rush Hour'.

 

MONSTA X 몬스타엑스 MV ‘Rush Hour' - Behind The Scenes

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, skofiild написа:

 

Супер. После ще разказваш. :wub:

 

Разбира се,че ще споделя прекрасните моменти и емоции от филмът им:)

Ето ми и билетчето:D Е не е на датата на премиерата,а на повторението,важното е че ще си видя любимците:es:

Ето ми и билетчето:D

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, ftisland написа:

Разбира се,че ще споделя прекрасните моменти и емоции от филмът им:)

Ето ми и билетчето:D Е не е на датата на премиерата,а на повторението,важното е че ще си видя любимците:es:

Ето ми и билетчето:D

 

 

 

Страхотно, ще ги видя пак (като на концерт от 2019г., на което присъствах) удивителни. <333 Надявам се да може да се купи билет на място на каса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, melis95 написа:

 

Страхотно, ще ги видя пак (като на концерт от 2019г., на което присъствах) удивителни. <333 Надявам се да може да се купи билет на място на каса.

Да не би да казваш че си била на техен концерт? Аз така го разбрах:) За билета надявам се,че ще може,аз за всеки случай се подсигурих:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, да видим малко какво прави и другия сладур. Наш Уонхо с пижама парти. Шегичка, просто пусна танцова практика, пижамена версия. Ти да видиш. :P

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...