Jump to content

Monsta X


theL0new0LLF

Recommended Posts

Още тийзърни снимки...

monsta-x-111.jpg

 

monsta-x-3.jpg

 

Off Topic

 

monsta-x-11.jpg monsta-x-22.jpg

 

monsta-x-7.jpg

 

Off Topic

 

monsta-x-4.jpg

 

monsta-x-5.jpg monsta-x-6.jpg

 

monsta-x-10.jpg

 

Off Topic

 

monsta-x-8.jpg

 

monsta-x-9.jpg

 

И тийзър към заглавната песен от новия им албум, който ще излезе след два дни...

MONSTA X 몬스타엑스 'FOLLOW' Teaser

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, това е. Тая заради, която B.I напусна iKON, сега постигна същото и с Wonho. :(

Starship Entertainment обяви, че той напуска MONSTA X.  :click:

 

Ама какво им става и на тия компании, в момента в който се появи нещо, вместо да защитят изпълнителите си, те гледат как да им бият шута. На тях ме е яд. Макар, че пък тук се съобщава той да напуска само групата, не компанията. Ама знае ли човек. Пак ме е яд.

А за въпросните плюещи, какво да кажа? Голяма злоба в тая Корея.

 

Wonho е написал писмо до феновете след отпътуване от MONSTA X. :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той, заедно с лидера, са ми/бяха най-симпатичните членове на групата.
И както @skofiild отбеляза, Wonho напуска само групата. Много се надявам да го видим в бъдеще като част от различни проекти. 

И тук искам да отбележа нещо. В писмото си казва: "There was a time when I was immature, and I've made big and small mistakes..."
Както разбрахме, онази го е заплашвала именно с това - като непълнолетен е бил съден, но заради възрастта си е бил задържан в център за непълнолетни. Та си мисля, че е много възможно да има нещо, което ние не знаем и тази особа да използва, за да ... не знам какво и защо се опитва да прави. Пари?

И като споменах по-горе лидера. :mellow2:
Преди малко излезе инфо, че въпросната е разпоространила съобщения, от които се разбира, че Шьон У е имал връзка с омъжена жена. От агенцията се включиха и отговориха: "... и дамата не е казала, скрила е, че е във връзка..."
Така завършва изявлението на Starship: "Also, as an agency that has the duty to protect our artists, we would like to ask for your understanding that we may take legal action against people who spread excessive misunderstandings and speculation."
Изт. Koreaboo

Много се надявам накрая да го направят!!!

Егати деня за Monsta X.
Monbebes, fighting! :kiss2:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам но вече това стана много подозрително, значи малката кучка която потопи със слухове много идоли продължава и според мен това вече е някой зад нея който чисти групи с потенциал, няма как да се засегнат само успешни групи които имат и голям успех на запат, нама такива съвпадения....Сега почнаха и лидера, с това искат да унищожът и тази група и вече мога да кажа, че останаха или който носят много пари или копо пейс ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Помня как MONSTA X беше толкова уважителен към ВВ? Те са смирени, грижовни сладури и се надявам, че Уонхо може да се върне при тях. Те заслужават толкова щастие.EIOeZckWwAAUq_V?format=jpg&name=small

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dispatch се намеси, което в тези случаи слага край на надеждите за връщане назад за Wonho.

тук

Пушил е трева през 2013 и има разследване. Преди месец са му взели проби, да проверят дали още не пробва.

 

Има спекулации, че скандалът са раздува, за да се покрие наскоро появило се трагично видео от потъването на ферибота през 2014, когато извадено от водата още живо момче не било качено на хеликоптер, каквито имало 3 отгоре, а оставено на катера на полицията да го закара до болницата - има-няма за 5 часа и то починало по пътя.:wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, видях го и аз, малко след като качих участието им от днес.

Аз още вчера го заподозрях това. Ами ако ме питате мен прав им път на Starship Entertainment. И те се оказаха същите... Не могат или по-точно не искат да защитят изпълнителите си, щото явно и те мислят само за пари. А някой като него сега само им пречи. Що да си правят труда. И какво им пука, че на останалите момчета от групата им е зле, нека да ходят по участия...По-добре, че Уонхо вече не е в тази компания, те не го заслужават. Както и останалите. Те момчетата ще продължат някак си, но за мен тази компания ги загуби. Като дойде време за преподписване що ли си мисля, че Монста Х ще престане да съществува.

Жалко е все пак, жалко за труда им. Жалко за колектива им. Всичко се провали и за мен това е не заради това, че срещу Уонхо ги има тези обвинения или слухове. А защото компанията го махна набързо вместо да застане зад него, да го защити, все нещо можеше да се направи, вместо това те сами го изритаха в калта. Все едно сами казаха, че не е стока. И какво ще става с него от тук нататък, все им е тая...Прав им път, по-добре, че се отърва от тях. Все някак ще се оправи, дори и далеч от тях...

Да, много ме ядоса тая компания, ама се разбра и тя за нищо не става. То пък какво ли се учудвам. В Корея компаниите само използват своите артисти и като им станат неудобни им бият шута...

Малко емоционално го раздавам, но харесвам групата, Уонхо ми е баш любимеца. Но пък аз сигурно и за най-непознатата група щях да реагирам пак така, защото то с всеки изминал ден по-ясно разбираш за какво иде реч в техния шоубизнес и картинката хич не е много хубава. Гадното е, че изпълнителите дават и душата в работат си ,а накрая са изритани като мръсни котета. :(  Ама то всичко се връща...

Важното е, че Уонхо има любовта на феновете, милиони туита и доста хаштагове бяха споделени заради него. Петиция има, протест ще има.Дори европейските фенове се включват, вклчително и българските. И точно заради тази любов от хората си мисля, че компанията можеше да застане зад него. Щом феновете го искат, какво им пука за другите. Ама не..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А викаха, че YG-то  било аптека.:28558: Ако ги проверят всички агенции  наред, група няма да остане без зависим към нещо, при тая месомелачна индустрия.

Повече от явно е, че има нещо за прикриване, а с Бенгите сериалът вече тече година и рейтингът му падна, след като нищо не доказаха.Нужна е свежа кръв за зрелището. И ето  на-  един наркоман и един прелюбодеец- какво по-интересно! И забележете кой ги е натопил- пак същата кучка, дето издъни Топ и Сънгри и айконето, дето е под влиятелна закрила и се шири по света.И задължителният, недосегаем  Дисрач в услуга на правителството и политиците.

Ама ха, за кво е иначе айдълията!:896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wonho, Wonho, що така бе мойто момче? Развали ми хубавата група и каста за съб-юнита на Magic Mike. Shownu и той вече има черна точка, но поне агенцията е зад него, засега.

Явно в Корея никога не е късно да ти изкарат кирливите ризи. Или там всичко се потулва и след 6-10 години се намира някой whistleblower и нещата загрубяват особено ако за това време потърпевшият е станал известен.

Първоначално като прочетох статията, че Уонхо дължи пари на някаква, ми се стори доста тъпо и си викам пак някоя незнайна на никому патица е решила да става известна на чужд гръб. Постепенно обаче и други работи взеха да излизат за него...Да, грешки всички сме правили и ще правим, но никой не е над закона или поне така би трябвало да бъде. Тревата е забранена в Корея, пушил ли е, пушил е, не му я е тикнал някой насила, негово решение е било, следователно сега ще си носи последствията. Да, след 6 години се разбира за случката, но ако го бяха изпортили преди 6 години, нямаше да пишем за него сега понеже надали щеше да е част от групата. Дължи ли пари на една от тези, май още не е доказано, но нищо чудно да е вярно. Имаме една много хубава българска приказка, прилягаща чудесно в случая - "Да би мирно седяло, не би чудо видяло." 

 

Най-кофти ми е за останалите момчета, които не заслужават да обират негативи заради действията и постъпките на Уонхо и Shownu. Много тъжни ми се видяха на изпълнението без Уонхо. Дано бъдат силни и не се разпадне групата! 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И колкото и да е престъпление, края на света ли е дошъл. Нали уж всички хора сме равни. А при тях някой да направи нещо и вече не е човек. Всичко трябва да му се отнеме.То и в България е престъпление, ама не се държим по този начин. Явно сме по-човечни... 

И като е извършил престъление, хубаво, да го съдят ако трябва, да си понесе наказанието, но това какво общо има с кариерата му. 

Е да, при тях има, щото така разсъждават. Но реално погледнато какво общо има? И всичкия труд който е положил, къде отива?

Дори и да си извършил престъпление, не си ли човек? Нямаш ли право на втори шанс?

 

А колкото до Shownu, това е пък толкова смешна история. Човека си е свободен, може да прави каквото си иска. Оная като е женена, какъв го дири при друг. 

/То пък тя даже и не е била женена тогава, ама кой ли обръща внимание на това. Нали сме големи моралисти всички./

Остави. Явно в Корея трабва да си монахиня, да стоиш само в ъгъла, да не поглеждаш никой, да не дишаш даже, че да се харесваш на всички. Нямаш право на живот. Хубаво, в Корея си разсъждават така, щото им хлопа дъската. Ама като го видя и от хора от други части на света, където на тия неща въобще не се обръща внимание, еми странно ми е...Но пък  всеки има право на мнение.

 

Както и да е, приключвам с тази тема, с моите размисли и страсти. Колкото и да се възмущавам, аз разсъждавам така, в Корея по-друг начин.

А за там тяхното си важи и си правят нещата по техния начин...Няма много смисъл да си чеша езика или да се възмущавам.

 

Затова пък се кефя и казвам евала на монбебетата по цял свят. :wub: Не съм сигурна дали ще успеят, даже се съмнявам. Но поне се борят и твърдо застанаха зад Уонхо... Ето дори и две статии в Билборд, свързани с това:

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че има неща не качвани тук от преди случващото се. Малко да разведрим темата. Момчетата са седем, щастливи са... 

И един ден пак ще бъдат така....:wub:

29.10.2019

(MONSTA X)| MONSTA X_ Follow | GAP CRUSH

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Участието им от днес. Изглеждат по-ведри...:wub:

Нахъсани са с гняв, според феновете.

191102 음악중심 몬스타엑스 컴백 FOLLOW / MONSTA X FOLLOW COMEBACK @ MUSIC CORE

 

 

Между другото аз днес изгледах/ преслушах за пръв път новата им песен, ми тя е доста якичка...

Музиката веднага ти се забива в ума. :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Атаката продължава. В туитър са публикувани три голи снимки, за които се твърди, че това е Shownu и набързо са разпространени в социалните мрежи.

Starship Entertainment пусна изявление, че ще предприеме решителни действия срещу извършителите.

Off Topic

Те заявиха:

Снимките, които са били незаконно манипулирани във връзка с Shownu, са разпространени онлайн и чрез социалните медии. Ще подадем протокол в полицията за първото лице, което е публикувало снимките, както и онези, които са помогнали за разпространението на снимките, и ще работим с нашия законен представител за продължаване на силни съдебни действия чрез граждански дела за обезщетяване на щети по основание за нарушаване на Закона за специални случаи, свързани с наказания за престъпления срещу сексуално насилие, разпространение на материали, считани за порнографски от Закона за информационната и комуникационната мрежа, и нарушаване на личните права.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То покрай всичко, това момче как ли е прекарало рождения си ден днес... Милия :(:wub:

#HBDtoMINHYUK   #세상을_민혁이로_그려낼_오늘

EIcgf-H9-Xs-AE8s-V8.jpg EIdbg-He-X0-AEf19j.jpg

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

Участието им от днес:

 

Off Topic

 

 

 

Айде и най-новите хаштагове в подкрепа на момчетата: 

#MonbebeSupportMonstaX   #WeNeedWonho   #StarshipBringWonhoBack

Те вече станаха толкова много, но аз лично адски се кефя и евала казвам на всички, които подкрепят момчетата.

До колко ще е успешно това, не знам, даже се страхувам се, че може и Shownu да изгонят. Но важното е да се бориш.

А и в това им положение сигурно сега поне това е някаква утеха за момчетата, че монбебе са зад тях...:wub:

Аз уж повече нямаше да вкарвам размисли и страсти, ама честно тая история много ме ядоса. Дано завърши всичко добре.

 

Накрая fancam от днес на рожденика...

Off Topic

 

 

 

:wub::wub:

EIdbd-NOWs-AI9o-Ct.jpg EIc7j4-CW4-AIevr-X.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-тъпото в Корея е, че айдълията и въобще известните трябва да са за пример и нищо не им  се прощава, а това дава храна на медиите и те манипулират тълпата, както си искат. А идеални хора няма и ето ти проблем за идеалната Корея.

Миналата седмица, примерно,  пуснахa маса видеа по телевизиите и заляха със статии за Дракона,  че ъгъла на ръката му при отдаване на чест  след уволнението,не бил правилен и се изсипа голяма  помия.

И така, от всяка муха става слон и като нямаш дупе и гръб, става страшно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, skofiild написа:

На какво попаднах...

Не, че всичкото това не го знаем вече, ама защото е от българка.

 

 

Момичето ти е отговорило на въпроса.Не, че можах да я изгледам, но това чух- "Коя съм аз?Аз съм Ан и правя отчаяни опити да съм интересна." :282:

Та ей за това.:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 11/2/2019 at 2:00 AM, skofiild said:

И колкото и да е престъпление, края на света ли е дошъл. Нали уж всички хора сме равни. А при тях някой да направи нещо и вече не е човек. Всичко трябва да му се отнеме.То и в България е престъпление, ама не се държим по този начин. Явно сме по-човечни... 

И като е извършил престъление, хубаво, да го съдят ако трябва, да си понесе наказанието, но това какво общо има с кариерата му. 

Е да, при тях има, щото така разсъждават. Но реално погледнато какво общо има? И всичкия труд който е положил, къде отива?

Дори и да си извършил престъпление, не си ли човек? Нямаш ли право на втори шанс?

 

Никъде не съм написала, че е свършил светът, а че просто Уонхо трябва да поеме отговорност и да си понесе последствията. Ако компанията знаеха за всичко това преди да го включат в групата, не вярвам че биха си траяли мирно и кротко надявайки се, че нечистото му минало никога няма да излезе наяве. Ти ако си шеф на музикална компания, особено в Корея, щеше ли да наемеш престъпник, който крие, че е бил такъв и като ти изтипосат новината за деянията му в някой вестник, всичко да си е като по старому? Ако в началото е било станало ясно какви проблеми е имал той и най-вече да си е оправил нещата в първите години след като станаха известни...това е друга работа. Но както виждаме обвиняват го, че дължи пари и какво ли още не. За 4 години той толкова ли не успя да им върне парите на тези, за да им запуши устите? Не знам по колко им плащат, но като е имал да връща, да се беше погрижил.

И как какво общо има с кариерата му? Кариерата му е изградена върху лъжа. Да признавал е, че е правил неща, с които не се гордее, но извинявам се за повторението, ако тези неща бяха ясни в началото, той най-вероятно нямаше да стане известен, щото щеше да има сериозно досие и не виждам как щеше да е част от Монста Х.

Аз лично не мога да продължа да съм супер въодушевена от човек, който скрива истината, за да се облагодетелства от ситуацията и предвид, че е станал толкова популярен и надали има финансови затруднения, да продължава да дължи пари на други хора. И 10 билборда да му вдигнат в Ню Йорк, все тая. Нали имат договор с Епик в Щатите, те дали ще продължат договора си с него?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...