theL0new0LLF Posted June 21, 2018 Author Share Posted June 21, 2018 Най-накрая е налице е и японският им дебют. Уникално кечи песен, отивам пак да си я пусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted August 7, 2018 Author Share Posted August 7, 2018 Поредна добра песен, ще се слуша много, както и останалите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Честно казано на мен не ми допадна. Някак не ми е кечи, мелодична. Много пауър ми идва. Да не говорим, че тъкмо бях огладнял и как започна клипа направо ми призля с тези топящи се неща. Засега за лятна песен "Egotistic" на Mamamoo ми харесва най много, следвана от "Forever Young" на Black Pink, "Dance the Night Away" на Twice. Apink, Red Velvet и GFriend остават на заден план. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted November 17, 2018 Author Share Posted November 17, 2018 Red Velvet по-лоши от всякога, новия им им мини албум "RBB" (Really Bad Boy) ще излезе на 30.11! Албумът ще включва 6 трака, включително "RBB", който ще бъде и главния трак. Засега имаме само един тийзър Нямам търпение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 Тийзъри: Irene Off Topic Joy Off Topic Yeri Off Topic Seulgi Off Topic Wendy Off Topic Off Topic Някакви върколаци, някакъв хелоуин, лудница 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted November 30, 2018 Author Share Posted November 30, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 ‘The ReVe Festival’ ще отбележи началото на серия музикални активности, от които ще бъдат част ''Red Velvet'' през 2019. Момичетата ще започнат с пускането на ‘The ReVe Festival’ Day 1’, нов мини албум, който ще излезе на 19-ти юни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Тийзър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Тийзъри на Айрин към ['The ReVe Festival' Day 1'] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Тийзъри на Йери... И Сълги.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Тийзъри на Джой.. И Уенди.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Групови снимки и тийзър към предстоящото им завръщане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Песента излезе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Момичетата ще красят корицата и някоя и друга страница на юлския брой на ''Allure Korea''.Също така ще има и интервю с тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Покрай Zimzalabim, която ми хареса, се разцъках насам натам за Ред Велвет, попаднах на стейшъна на Уенди и Джон (Happy) Леджънт. Няма я по-напред в темата и го намирам за голям пропуск. Песента е изключително красива и заслужава да й се обърне внимание. John Legend X Wendy - 'Written In The Stars' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 На 1 август групата навърши пет години и по този случай момичетата пуснаха специално видео... “Milkshake” е част от последния албум “The ReVe Festival: Day 1.” #5YearsWithRedVelvet #함께한_5년_함께할_우리 Off Topic -През този месец Red Velvet ще имат ново завръщане. Новият албум ще бъде част от поредицата „The ReVe Festival“, от която „The ReVe Festival: Day 1“ и заглавната песен „Zimzalabim“ бяха издадени на 19 юни. Серията „The ReVe Festival“ ще бъде в три части, като и трите се очаква да покажат различни страни на групата и ще бъдат издадени в рамките на годината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Тийзърите започнаха...Някакво сладурско ще да е това завръщане,така ми изглежда. Ще трябва да я преслушам песента,като излезе,макар женски групи да не слушам... SM Entertainment разкри, че Red Velvet ще се завърне с „искряща лятна песен“ за завръщането си с „The ReVe Festival: Day 2“. Албумът ще излезе на 20 август... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Тийзърни снимки на Joy... Off Topic И „Carpool”,песен №2 в албума... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts