kandala Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Тийзърът на Айрин под надслов Queens Archive - Red Velvet 레드벨벳 'Perfect 10', а песента е от албума Perfect Velvet (2017). wow Айрин и нейните конци! Между другото не сме споменали по-нагоре. Тези тийзъри са част от промоцията по повод предстоящото завръщане на групата през август (все още няма дата), като последният ще бъде на 31.07. В деня на седмата си годишнина - 1.08, в 8:01 вечерта корейско време, групата ще има VLIVE в своя канал и предполагам, че там ще обявят повече подробности. През това време инстаграмът на Red Velvet постоянно качва архивни снимки, реквизит от стари видеоклипове, като тези например Вкусната сладка близалка от клипа Ice Cream Cake Или пицата със скъпоценности от Peek-A-Boo. Още много спомени на Red Velvet Instagram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Днешият тийзър най-много ми хареса. Джой и Queens Archive - Red Velvet 레드벨벳 'Bad Dracula', а песента е от албума Russian Roulette (2016). Забелязвате ли очите й? Като на огромната, прекрасна, бяла котка в Ice Cream Cake. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Последна по ред, но не и по важност - Сълги, Queens Archive – Red Velvet 레드벨벳 So Good, част от албума RBB (2018). Нямам търпение да обявят детайли за комбека. Това ще е първото ми завръщане като фен и много се вълнувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 В Корея вече е 1 август, което означава, че настъпи денят на 7-мата годишнина на Red Velvet. Не знам как тази група успя да ме омагьоса, но от миналата година насам станах голям техен почитател. Всъщност не е вярно, осъзнавам как се случи. Чрез музиката. Това е, което запали фитилчето в мен и съм щастлива, че си позволих да дам шанс на чудатите им видеа, на забавната и енергична музика изпълнявана от червената им (red) страна или да потърся и после да не мога да се наситя на песните от кадифената (velvet) част от дискографията им. Нямам търпение за завръщането им. Пожелавам им още по-успешни години занапред! Поздрав за всички, които ги харесват! А тайнственият магазин на Кралиците е затворен. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Снимки от днешния лайф в който казаха да очакваме добри новини на 2.08. Отново - честита годишнина на Red Velvet! На 16.08.2021 г., 20:00 KST, групата ще има фен среща във VLIVE+ BEYOND LIVE - interView vol.7 Qeendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Да, в Корея вече е 2.08 и добрите новини не закъсняха. 6-тият мини албум на Red Velvet, носещ името QEENDOM, ще излезе на 16.08.2021 г в 18:00 KST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Излезе красивичкият график на излизане на албума. Туит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Семпъл #1 Qeendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Излезлите дотук тийзър снимки. От вчера - Джой. Off Topic Сълги Off Topic От днес. Уенди Off Topic Йери Off Topic Айрин Off Topic Какво споделиха за самата заглавна песен Queendom? Поп танцова песен с послание, че всички сме "Кралици" в живота си и заедно блестим дори още повече. Off Topic Red Velvet to bring refreshing energy with their new song ‘Queendom’! A pop dance song with the message that we are all ‘Queens’ of our lives and that together we shine more beautifully! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Днешните фотоси на Кралиците. Имаме си общи снимки. И понеже знам, че дамските групи са по-недолюбвани от мъжките (по принцип), искам да покажа на тези, които подценяват момичетата, защо пък толкова ги харесвам. Докато получим новия албум ще ви наспамня с красива музика и кой знае, ако им дадете шанс може и да ви допаднат. Ей тази песен ми е една от любимите им - In & Out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Днешните снимки на Кралиците. И тяхното знаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Уедни, тийзър снимки. Off Topic Сълги Off Topic Къде ли ще ни отведат тези момичета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Снимките на останалите момичета. Качвам по 1, останалите в ТУИТЪР. Айрин Йери Джой. Хайде на нея - две снимки. 'щото така. Говорят ни малко и за три от песните в албума. "РЕД ВЕЛВЕТ ше покажат уникалния си музикален свят чрез новия си мини албум Qeendom. Ще представят сякаш приказната, електро-пънк песен Knock On Wood, както и остроумното r&b поп парче Better Me... РЕД ВЕЛВЕТ ще ни представят енергичния си чар с песента Pose. Ъпбийт (енергична, с отличителна характеристика в музиката) танцова песен с окуражаващ текст." Off Topic Red Velvet to show their unique music world through the new mini album ‘Queendom’! To present fairytale-like electro punk B-side ‘Knock On Wood’ & witty R&B pop B-side ‘Better Be’ Red Velvet, set to make their comeback, is to show off their energetic charm with the B-side track 'Pose'! An uptempo pop dance song with encouraging lyrics! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Днешната обща снимка (комбайнерска) . Излязоха и детайлите на албума. Може да ги видите ТУК. И траклистът: 1. Queendom 2. Pose 3. Knock on Wood 4. Better Be 5. Pushin' N Pullin' 6. 다시, 여름 (Hello Sunset) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Снимките от вчера, тема CARNIVAL Джой Останалите ТУК Уенди и ТУК Кралица Йери Още Аудио съобщения в Spotify. Нали ви бях казала, че ще ви спамя с хубава музика? Тази песен не спира да ме шокира. Една от най-добрите им според мен, а като фен на MJ особено харесвам тази част-трибют. Dumb, Dumb Трябва да ме "ПОБЕДИШ" "ЛОШОТО МОМЧЕ" на Майкъл Джексън Аз не съм твоя "БИЛИ ДЖИЙН" Не ме "ОСТАВЯЙ САМ" Но си толкова неясен, аз искам "ЧЕРНО ИЛИ БЯЛО" Не мога да се откажа от теб, моят "ЧОВЕК В ОГЛЕДАЛОТО" "Why You Wanna Trip On Me" (да ме убиете, не мога да се сетя как е бг. заглавието) Твърде си суров Момче, караш ме да "ПИЩЯ" Защо съм такава? Ех, твоята "ЛЮБОВ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ДОБРА" Толкова е наелектризираща, сякаш гледа "ТРИЛЪР" Off Topic You need to "Beat It" That boy Michael Jackson "Bad" I'm not your "Billie Jean" Don't you "Leave Me Alone" But you're so ambiguous, I want "Black Or White" I can't give up on you, my "Man In The Mirror" "Why You Wanna Trip On Me" You're too harsh Boy, you make me "Scream" Why am I like this? Well, your "Love really Never Felt So Good" It's so electrifying that it's like watching the "Thriller" Изпълнение на живо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Хайде и днешните снимки на тема CARNIVAL. Айрин, ориджинъл вижуал на SM. Още няколко ТУК. Сълги и ТУК Групата на гости на канала MMTG. (англ. превод очакваме след 24 часа) Част 1. И част 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Видео тийзър на Qeendom. Хайде, малко остана. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Шестият мини албум на групата Queendom, излезе. Видеото на едноименната, заглавна песен. (клипът ми харесва, момичетата са страхотни, но песента трябва да я чуя още веднъж, нещо не ме грабна) Забавен факт. Забелязали ли сте, че във всяко видео на групата има маса? Връзка към албума в YouTube Music. Видеото мина вече 5 млн., което го прави най-бързото сред дамските групи на СМ, достигнало тази цифра. Queendom e #1 iTunes Albums в четирдесет държави и региона: За Спотифай: Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Една от песните, които ми харесват най-много в албума - Pose, вече има свое живо изпълнение. Случило се е онзи ден, във VLIVE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Днешното изпълнение в Music Bank- Gueendom. (все пак не успя да ми стане любима, но пък останалите в албума са много добри. доколкото разбрах ще промотират и Pose по музикалните програми, за което се радвам.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts