Jump to content

RED VELVET


theL0new0LLF

Recommended Posts

"Fairy Nap", колаборацията на Йери и Сам Ким излезе. Ужасно сладка песен, а Йери ме изуми, въпреки че знам колко добра певица е.

 

 

Сълги за ELLE KOREA и марката "Under Armour".

Инстаграм

Изображение

 

Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

Изображение

 

 


Леле, нямам търпение да ги видя утре на SMTOWN TOKYO, където ще изпълнят "Wildside", по "спойлер" даден уж случайно от Джой.
И като я споменахме, ето я вчера на летището, на път за Япония. Стилът вече си има име - Kwangya style, както е наречен от репортерите. 
Изображение
 

Сякаш е на модния подиум, не да се чеква за полет. "Swag", както му казват сега.

Off Topic

 

 

 

И най-големият майтап.
В този стил Суйонг се снима в... бакалията и гордо качва фотките в Инстаграм. Смешно ми е, каквато очевидно е била целта на поста. :D
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладката Йери вече има свой собствен You Tube канал. Първото й видео е влог от почивката й в Хавай. 

Там е с баща си и е страшно непосредствено, земно и чаровно момиче. Напомня ми за дъщеря ми, може би затова толкова си я харесвам. 

(клик на снимката). 

8ad803e0519bbfa6.jpg

 

 

И след като в клипа стана въпрос за шофьорската й книжка, ето и видеото в което Йери и Уенди се подготвят за изпит за получаване на лиценз. Сладки. :)

Между другото, интересно е да се види как протича целият процес в Корея. А какво по-хубаво от това да ни го представят Ред Велвет? 

Част 1

854751a889520766.jpg

 

Част 2 - ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 3.09 Пак Су Йонг или по-известна като Джой празнвува своя 26-ти рожден ден. 

Никога не съм мислила за нея като "баяс" или нещо подобно, то в дамските групи май нямам такъв, но винаги като я видя се усмихвам. Джой на български означава "радост" и е един от айдълите с най-правилното сценично име. Гледайки изпълнението й на СМТаун всички вкъщи се хилехме като репи, ей така, хубаво беше да я слушаме и гледаме.

Да ни е жива и здрава и да продължава да ни радва! :)

Изображение

 

(клик на фотото)

Изображение

 

Постер за новата й драма "Once Upon a Small Town", която стартира вчера. Ще играе селска полицайка и ще гони крадците и патиците из блатата. Ще я видим колко добре ще се справи.
Изображение

 

 

Сутринта пък се събудих с чудесната новина, че Сълги подготвя дебютния си соло албум, който се предвижда да излезе октомври. Брей, ти да видиш. Значи онзи лист е бил истински?
Изт. Soompi

В нета циркулира една снимка - баща й изпратил камион с напитки на мястото, където снимат видеоклипа, а посланието му гласи: "Моля, грижете се за нашата Сълги! От баща й, който е глупак, като стане въпрос за нея"
Изображение

 

ELLE публикуваха и видеото й за Under Armour. Мноооого готина, мно-го.
(клик върху снимката)
Изображение

 

Още малко снимки в спойлера по-долу.
Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение
 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би най-невероятния албум трейлър (или направо трилър), който съм гледала. Каквото и да е, още като чух звука от нокторезачка настръхнах, но това което ме изненада най-много е актьорската й игра. 

Сълги

Първият й соло албум 28 Reasons.

Излиза на 4.10.

 

Хайде и малко снимки.

ca610c3914655a8f.jpg

 

2a2f14a5013552b5.jpg

 

7109acc7587417c4.jpg

 

55067443159b2412.jpg

 

6153f7ae4ec9141e.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Промо графикът на дебютния албум на Сълги 28 REASONS, който изглежда доста скромен:

На 26.09 ще публикуват семплър на албума.

На 27.09 - тийзър снимки озаглавени #s1

На 28.09 - тийзър снимки с името #g1

На 29.09 - тийзър снимки #g2

На 30.09 - тийзър снимки #s2

1 и 2.10 - почивка

На 3.10 - привю на видеото и албумът излиза на 4.10.2022 г.
Изображение

 

Интересни са посланията на постера, уау.
"Доброто и злото не са ясно разграничени."
"Доброто и злото съществуват едновременно в един човек."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сълги за VOGUE KOREA

Фотосесията е направена в Лондон, Сълги говори за пътуването си, че това е било първото й поселещение в града и това, което я е впечатлило са сградите - микса между старото и новото, хармонията между тях.

Въпрос: Имаше ли момент в който да поискаш да нарисуваш картина?

Сълги: Всъщност нарисувах. Това е нещо, което наистина исках да направя. Седейки в парка, слушайки песен на чаша кафе и да рисувам. Чувството "АЗ СЪМ АНГЛИЯ!". Отидох в парка с нашия мениджър и Айрин, и правихме каквото си искаме. След това си сложих слушалките, седнах срещу Тауър Бридж и го нарисувах, пияна от емоции. Не се получи толкова добре, колкото ми се искаше, но едно дете гледайки зад мен каза "Хубаво" и така бях възнаградена.

Въпрос: Дойде време за соло дебют. Дълго време ли го чака?

Сълги: Да, чаках го дълго, но мислех, че е добре да го направя, когато съм готова и момента ми хареса. Защото имах много време да помисля за себе си. Искам и вие да мислите, че отне време да намеря по-добрите песни и да ги реализирам по по-пълноценен начин.

Въпрос: Подготвяйки се за соло албума '28 REASONS' сигурно си се фокусирала повече върху себе си. Какъв имидж ще се опиташ да покажеш?

Сълги: Заглавната песен "28 Reasons" сякаш сама по себе си има две страни, така че се опитах да покажа  много емоции в себе си. Никога не съм успявала да извадя такъв тип усещане докато поромотирам. В тази песен опитвам да представя всички страни в себе си.

Въпрос: Изглежда ще е свързана с предишната ти соло песен "Uncover"?

Сълги: Така мисля. "Uncover" е песен създадена за концерт и композирана според моите чувства. Хората нямат избор, но носят маски в социалния живот. Трудно е да кажеш, че не искаш да правиш нещата, които не желаеш. Ако такъв имиджа беше инкорпориран в "Uncover", то "28 Reasons" увеличава разнооразните емоции.

Въпрос: Чух, че фотосесията е снимана в Лондон. Каква е концепцията?

Сълги: Беше заснета в стара сграда  в покрайнините на Лондон и излезе сякаш призрачна (концепция). Някак старомодна. Интерпретирам атмосферата на песента "28 Reasons" като усещане за добро-зло. Когато мислех за ключовите думи и атмосферата на песента, стигнах до такава тема....

Въпрос: Може ли да бъдеш по-конкретна как интерпретираш добро-зло?

Сълги: Няма ясна граница определяща "това е добро, а това зло". И според посоката на песента представях фразите на момента с изражението си. Не толкова, че злото разрушава всичко, а за злото, което произлиза от невинната игра. От друга страна доброто се чувства сънливо и замаяно, не е чистото (невинно) добро. "Не мислех да те нараня, но ти беше измъчен и разбит? Не знаех, нямах предвид това." Има толкова нюанси, всичко е комплексно. Когато записвах не просто пях добре. Бях емоционална и се опитах да бъда актриса. Беше трудно, но забавно.
По-натам в интерюто говори, че танцът й ще е по-скоро емоционален, разказва за начина на представяне на песента, че има доста и добри импровизации. На въпрос коя е любимата й песен от албума казва, че тази в която е участвала с текста. Песента й била избрана на сляп тест, а тя дори не се е надявала. Мини албумът има шест песни, които са в темата на трейлъра, като негово продължение.

Въобще, очаква ни един драматичен албум и аз позтривам доволни ръце. 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Кратък влог от групата за пътуването им за Джежду за записа на поредния сезон на риалитито "Level Up". Шоуто се излъчва по WAVVE, но който има желание със сигурност може да го намери из нета и да го гледа.
Изображение

 

 

Йери пък се заема да ни разходи по "Сеул - пътят на красотата", който ни представя така:
Style (Стилен)

Eat healthy (Здравеословно хранене)

Own (Собствен)

Unique (Уникален)

Life (Живот)

Видеото представя пет забележителни места в града, които показват модерната и традиционна красота на Сеул.
(клик на снимката)

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Семплър на албума на Сълги '28 REASONS':

Добрите  и злите хора не са ясно разграничени.

Доброто и злото съществуват едновременно в човека.

Дори, ако нещо изглежда добро, алчността и изкушението винаги съществуват в него.

Ние просто се опитваме да устоим да не бъдем пленени от злото.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за двете долни видеа - клик на съответните снимки.

 

Кратичко видео от Джой, която ни води на снимачната площадка на драмата си "Once Upon a Small Town".

Изображение

 

 

Сълги за VOGUE Korea, онази английска фотосесия, за която стана дума в преден пост.

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тук насетне няколко поста ще са само за Сълги, чийто албум излиза след няколко дни, на 4.10, вторник.

 

Този промо клип, наречен "2+8 Причини" е заснет в арт студиото, където тя ходи да рисува. Споделя, че е искала да излее всичките таланти, които притежава в този албум.
Сълги: Натрупвайки опит през годините се замислих сериозно в какво съм добра или какво харесвам. В момента съм в 9-тата си година (отдебюта) и си помислих, че феновете ще харесат мислите и тревогите ми в албум. А и много фенове очакваха това (албум) да се случи, така че си помислих "сега е точното време".

Въпрос: Каква е движещата сила, която превърна Сълги с червения шал в Сълги с 28-те причини?

Сълги: Преди, когато носех този червен шал (референция към известното й видео като трейни - тук) бях просто момиче, което обичаше да пее, което започна да прави това от любов към пеенето и танците. Подготвях се от 6 клас, присъединих се (към агенцията) докато бях в 1-ва година в гимназията и се изявих още като новобранец (SM Rookies). Когато дебютираш набираш фенове. Така че исках да впечатля ReVeluvs. Това, че ме харесваха ме караше да се чувствам добре, харесваше ми да ми правят комплименти. Мисля, че това беше голяма дрижеща сила. Да виждам, че харесват това, което правя, "Ето, затова се трудих!" или "Ето, заради това обичам да пея и танцувах толкова много!". Продължавам да мисля така  и заради това двигателят на '28 REASONS' са ReVeluvs.

Въпрос: В трейлъра показа емоции, които не си показвала досега. Кое беше най-трудно да изиграеш и защо?

Сълги: Това, което беше най-трудно и отне доста опити беше когато си режех ноктите. Бях ги пуснала за тази сцена обаче... Имах само десет шанса, защото имам десет пръста. Така че, когато си рязах ноктите... Трябваше да се създаде ясен звук от рязане, обаче не изглеждаше толкова добре, не можех да ги отрежа така. И това отне повече време отколкото очаквах. По отношение на емоциите - имаше сцена в която трябва да разтъркам очите си в които има сълзи. Беше първата сцена, в първия ден, първите снимки. Изчистих ума си, отидох, имаше много хора, които ми помагаха. Исках да изтрия очите си малко след като потекат сълзите, но толкова бързах, че го направих в момента в който се насълзиха. Бях малко разочарована от това.

Въпрос: В противовес на искрения ти и спокоен публичен имидж, дали както героинята ти в трейлъра на '28 REASONS' си имала толкова мрачен период?

Сълги: Ако съм честна никога не съм се чувствала така. Разбира се, имала съм трудности, но никога не съм била толкова негативна, че да искам да съсипя някого. Труден момент в живота ми... Когато бях трейни? Като тинейджър? Имах трудности, когато се питах дали това е правилният път за мен. Така че, това беше мрачен период, може би най-трудният в живота ми. От тогава никога повече не се е случвало, защото получавах толкова много любов. Тя ми даде увереност и ми помогна да продължавам да правя това, което обичам.

Въпрос: Научи ли нещо ново за себе си докато се подготвяш за албума? Какво?

Сълги: Това в което винаги съм била зле... Не бях добра в това да съм честна с емоциите си, в представянето им. Винаги се опитвах да ги въздържам. Бях този човек, който като му казват да нарисува правоъгълник, той рисува правоъгълник (еднакъв). Но докато се подготвях разбрах, че може да нарисуваш квадрат, може да е трапецовиден, има много видове. Осъзнах, че можеш да изразиш, да създадеш всичко това. Така че в този албум опитах да го направя....

Въпрос: Защо "28 Reasons" беше избрана за водеща песен?

Сълги: Много мислих за това, говорих също и с А&R екипа. Сигурно има моя страна, която публиката харесва, обаче има неща, които мога да изразя добре. Трябва да има нещо, което идва на ум, когато хората помислят за Сълги. И след като това е първият ми албум, занм, че началото е много важно. Затова обмислях доста как да започна. Харесва ми да рисувам, да снимам, опитвам да навлизам надълбоко с танца, мисля за много неща. Мислех си, че ако изразя това с "28 Reasons" ще е също така и забавно. Затова изпрах да започна с тази песен. 

Въпрос: Опитваш много неща за първи път. Как се чувстваш като ги правиш едно по едно и защо?

Сълги: Първо, беше много вълнуващо. Никой не може да ми каже какво да правя, това е моят албум. Също така, знаейки, че ще издам още албуми и че ще стана по-добра занапред,... справях се и това много ме вълнуваше (предполагам, че иска да каже, че с такава нагласа се е справила). Ще покажа по-добра своя страна в бъдеще. Имайки феновете и публиката, които да наблюдават прогреса ми би било интересно. Така че, исках да участвам доста. Въпреки че не съм все още добра, това е моят албум. Никой не може да ме спре. И планирам да го направя изцяло. 

Въпрос: Гордееш ли се от себе си, за това докъде си стигнала и защо?

Сълги: Горда съм. Честно казано, подготовката за този албум беше доста трудна. Изискваше време да се вглеждам в себе си по начин, различен то този по който бях свикнала. От пеенето до танците - всичко, което изразявам отразява моето мнение. Това ми носи малко напрежение и чувство на отговорност. Преди това правехме всичко заедно (групата), разделяхме частите си, така че не се чувствах толкова напрегната. За моя албум обаче всичко е фокусирано върху мен и в това има напрежение. Обаче като виждам как всичко си идва на мястото, напрежението се променя във вълнение и очакване. Напоследък се опитвам да релаксирам, искам да се представя на сцената по по-спокоен начин. Горда съм от себе си.

Въпрос: Как изглежда бъдещето ти и защо?

Сълги: Правила съм доста различни жанрове досега, но сигурна, че не съм усъвършенствала нито един от тях. Опитвах да ги правя така, че да се почувства, сякаш съм ги усвоила. Сега наистина искам да намеря в какво съм добра и да ви го покажа. Искам да съм човек, който напълно изразява всичко (себе си).

Изображение

 

 

Първи тийзър снимки с тема sNOWWHITE (Снежанка? и да, така е изписано).

Може би е игра на думи, в която акцентът е на тази част от думата - "NOWWHITE", която се превежда като "сега и бяла"? Звучи ми логично, имайки предвид, че концепцията е дуалността. 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение


Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сълги, тийзър за '28 REASONS' и поредни снимки sNOWWHITE.

Да ви кажа фотосесията е толкова красива, че направо ми е съвестно да слагам няколко в спойлер, но няма как. Надявам се поне някой да ги види и отдаде вниманието си. Наистина са добри.

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

FdlBzuKacAAM4pi?format=jpg&name=4096x4096

 

 

Изображение

 

 

 

Ще познаете ли какво е името на втората серия снимки? Жокер "Огледалце, огледалце, я кажи..."
Изображение

 

Да, втората серия снимки носи заглавие gRIMHILDE, което е и едно от названията на злата кралица от приказката за Снежанка. 

Каква кралица си имаме тук, а?

И отново съм в голяма чуденка коя снимка да скрия и коя да оставя.

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сълги продължава с тийзър снимките gRIMHILDE, но тук кралицата изглежда сякаш не толкова зла?

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Снимали, снимали, та се забравили. 

Още красиви фотоси от серията. :)

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След което ни върнаха отново при sNOWWHITE - една модерна Снежанка - Сълги, която сякаш се изкушава от замръзналата ябълка, а скритата й страна започва да се проявява.

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Самият физически албум изглежда красив, а и феновете се радват, че кейс версията следва стилистиката на албумите на Уенди и Джой. 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

 

Знаем вече и трак листа.

EP-то ще съдържа шест песни:
1. 28 Reasons 
2. Dead Man Runnin, където участва в написване на текста.
3. Bad Boy, Sad Girl (вкл. рапърът Be'O)
4. Anywhere But Home
5. Los Angeles
6. Crown

Беше ни разкрит и във видеото "2+8 Причини".

Изображение

 

Като цяло албумът ще е поп - R&B и честно казано, нямам търпение да го чуя. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днешната пресконференция на Сълги по повод излизането на дебютния й аоло албум.

Изображение

 

Изображение

 

Водеща на пресконференцията й беше Уенди, която има ечемик на окото, затова е с превръзка.
Изображение

 

 

Сълги и песента й "28 Reasons".
Разкошен дебют, зряла и умела Сълги.
Много хора се оплакват защо албумът се случва "чак сега", но истината е, че това няма как да се представи по толкова въздействащ начин от по-млад артист.

Моите адмирации!

 

Албумът в Spotify и YouTube Music.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дебютът на Сълги в музикално предаване като соло артист, днес на сцената на M Countdown. 

 

След като ми поотмина цялата еуфория около трейлъра, тийзърите и кинематографското видео - с други думи визуалната част на албума, бих казала, че дебютът й наистина е доста силен. Не е нещо нечувано, това всъщност си е стилът на самата група Red Velvet, но най-хубавата част е, че страшно много пасва на Сълги и като запее пълни душата. Аз лично най-много се изненадах от актьорските й умения, не очаквах. Браво! Ало, продуцентите? Къде са драма-офертите? 

 

Искам да споделя песента от албума, която най-много ми хареса - "Anywhere But Home", много интересен инструментал има. Надявам се да допадне и на вас.

 

"...Скъпи, никога ли не си се чувствал така?

Нощ, в която искам да замина някъде без план,

Заведи ме всякъде, но не и вкъщи..."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сълги беше гост и в предаването на Сонми, където говори за албума си. 

 

Red Velvet, като цяла, петчленна група, записаха реакция на видеото "28 Reasons". Страхотни и подкрепящи се.:)

Джой: Искам да говоря на всички за това.

Уенди: Тя е от нашата група!

Сълги: Разкажете на всички!

Джой: Тя е наш "съотборник"! Видяхте ли това?
Уенди към камерата: Видяхте ли изражението й? (имитира Сълги) Не можете да я биете/победите!

Джой към Сълги: Не трябва за нищо повече да се тревожиш. Просто се наслаждавай!

Накрая имаме една щастливо усмихната Сълги. Какво повече да искаме?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сълги на сцената на Music Bank днес. 

Стайлингът й много ми хареса.

Изображение

 

 

 

Каналът на Red Velvet качи и зад кулисите на фотосесията за албума.

 

Материал на NME за албума.

И на NYLON също, техните винаги ги хресвам.

 

Междувременно песента достигна #1 в 40  държави и региона на iTunes, а албумът за трети пореден ден е #1 на iTunes Worldwide Album Chart.

Браво!

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, че никой не е писал тук през седмицата.
Сълги прави страхотно промо, а песента й заслужено печели овации.

Тук например научаваме как е създаден клипът на "28 Reasons".

 

Записа и няколко "предизвикателства", като любимите ми са с Шиумин и това с Юноу (TVXQ) и Айрин. Много сладки. :)
Изображение

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

В сегмента си "Bop Shop" електронното издание на MTV  похвалиха Сълги и песента й казвайки: 
"Въпреки че годината вече е успешна за дамите от Red Velvet, тя става още по-велика с всеки комбек. Издавайки първия си соло мини албум, вокалистката Сълги се гмурка дълбоко в душата и предприема пътуване до тъмната страна с "28 Причини". Заглавното парче, мрачно и мистериозно средно темпо, фокусирано върху дуалността на живота. С изследващия човешката психика текст Сълги описва начина по който доброто и злото едновременно съществуват, в резултат на което ходим по опасно въже. Тази дуалност рефлектира в звученето, като парчето съпоставя електронната, водена от бас мелодия, с характерните, знойни вокали на Сълги. Поразителната визуализация използва усъвършенствана технология и дизайн, за да подчетае таланта на к-поп асът, по-специално в забележителната хореография на припева. С "28 Reasons" Сълги разкрива дълбочина и мисъл на артист кипящ от креативност. "28 Reasons" е един от най-добрите рилийзи на 2022 г. и изглежда е само върхът на айсберга." - Сарина Бутани.

Изображение

 

Изпълнението й от миналата седмица на Инкигайо, 9.10.2022 г.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...