Jump to content

Recommended Posts

Това от началните кадри на сериала, дали ще го видим? Или съм го проспала някъде?

Дам, музиката е на 100 процента въздействаща. Поразтеглиха в 13-та, с образа и лудостта на майката, това, вече ни е пределно ясно,

ама ни го затвърдиха...  по скоро още веднъж ни го набиха в главите...

Главният, каква усмивка наистиа, просто неотразима... Не остана, да разбере мишлето,

че се е хванало на Фаустчо в капана... :28558:  :28558:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уж 16 епизода, но гледам в някой от сайтовете вдигнали бройката на 18 - да не би да са поразтеглили локумите накрая? Лошото е, че тия тайванци за 2 епизода могат да сътворят такава драма, че да стане на боза... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е страхотен и ост-а също.Изгледала съм около 30-на азиатски сериала с подобна тематика- бедното момиче се влюбва и променя разглезеният богаташ .Но сега се сетих за случка от гимназията- харесвах едно момче от горния клас и си хвърляхме погледи по коридорите цели две години без някой да предприме нещо. И така минаха две години; той завърши после и аз и това беше. Колко се подигравах и се ядосвах на подобни моменти в тези сериали докато в един момент не се припознах в действията на главната героиня.Така че колкото и да ни дразнят сюжетите в тези сериали; понякога  сякаш гледаме своят живот и се чудим къде ни е бил акъла тогава и толкова смешни ли сме били наистина?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересно ми звучи този сериал, а и отзивите са добри. За съжаление не мога за гледам нищо без бг суб. Може би, ако има превод, много повече съфорумци ще можем да ме се насладим. А напоследък Тайван и Китай имат интересни сериали, пък дори и да са предвидими. Ще почакам, сигурно ще го има и с превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям темерут ми се стори Маркус в началото, но след изгледан един епизод, сериалът дава заявка за добър. Благодаря за препоръката. Нали знаете, че аз все съм недоразбрал кои сериали са хубави и кои не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори на знаех, че някой го превежда. Вероятно няма да се възползвам. Ще продължа да си го гледам онлайн. Благодаря ти за информацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах нужда да изгледам такъв сериал. Без лиготни, без много драми и сълзи. И интригите бяха в поносимо количество. Главния е супер як. И се справи страхотно с ролята - когато беше темерут, и когато се усмихваше ... как само се усмихва ...  И главната ми хареса, много искрена усмивка. Получи се химията между тях.  Радвам се, че вече има превод и успях да го гледам. Между другото - началното описание за сериала не е точно. А, забравих - музиката -  супер, супер готина. Абе, голям кеф ми беше да го гледам  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не гледам тайвански драми, освен някои изключения. Този сериал е от изключенията. Трите млади актриси и фермерката се справиха отлично, но главната злодейка Лин Ман доста преиграваше. Като цяло гледах с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, myt написа:

Между другото - началното описание за сериала не е точно. 

 

Ако кажеш кое не е точно, ще го променим :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвах, че някой може да бие корейците по OST, но това се случи, поне в моята книга! След доста изгледани азиатски продукции, смело мога да заявя, че OST-ът на този сериал е най-добрият и въздействащият, който някога съм срещала. :wub:Ши Ши е уникална, главната песен е толкова на място, но и останалите не й отстъпват. За първи път съм си свалила целия OST и го въртя нон-стоп.

В крайна сметка, точно заради песента на Ши Ши, He's unworthy, изобщо стигнах до сериала. Истината е, че преди това ми го бяха пратили, една приятелка беше започнала да го гледа, но постерът ми се стори нищо особено, резюмето - банално. След като ми пратиха песента на Ши Ши и тя ме грабна от първо слушане, реших да видя за какво иде реч. 

Сериалът ми хареса, при това много и ми влиза в категория любими. Интрото е едно от най-уникалните, които съм гледала. Като сюжет не е нещо супер иновативно, но изпълнението в комбинация със саундтрака го правят уникален. Имаше интрига, любов, забавни моменти, какво повече му трябва на човек.

Лаобан или Хладилникът, как може да е толкова секси този човек?! Като се появеше с онези ми ти костюми и елеченца...и като пуснеше усмивката в действие, страхотен, просто страхотен. :wub:  Чудесен беше в ролята си и с Главната бяха много сладки заедно. 

Главната също ми хареса, голяма сладурана.

Spoiler

Тя порастна пред нас, в началото беше невинна и заблудена, но животът я очука набързо и въпреки това, тя не изневери на доброто си сърце. Докрая се опита да помогне на всички, дори и това да беше в ущърб на собствената й майка, която беше всичко за нея. С много любов и постоянство успя да стопи и ледовете на Хладилника, как сладко само му се обясни в любов. 

 

Идеята да вкарат роботче в сериала, беше супер. Xiaobi беше върхът.

Фермерчето, малко сте го окастрили, но не изглежда никак зле, прилича ми малко на на Ли Пейс от Хобита. :D

Spoiler

uzn_15353510234.jpg

Докторът имаше много забавна физиономия, много се смях с него още от първото му появяване и срещата с приятелката на Главната. Нарисувайте нещо романтично, ами той нашият само химични елементи му бяха в главата и бели мишки. :lol2:

 

:wub:

Marcus Chang | Wiki | K-Drama Amino

 

Spoiler

Current Taiwanese Drama 2016] Behind Your Smile 浮士德的微笑 - Page 5 - Taiwan -  Soompi Forums

 

Pictorial Marcus Chang & Eugene Liu " Behind Your Smile " di Majalah SPOP  Edisi Januari - Februari 2017 - Widipedia Korea

 

Pictorial Marcus Chang & Eugene Liu " Behind Your Smile " di Majalah SPOP  Edisi Januari - Februari 2017 - Widipedia Korea

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как грозно се разминавах с това сериалче досега!? Груба грешка. Много ме зарадва, от тези е, дето те оставят нахилена накрая. Маркус –този човек е страхотен, много добре ги докарваше всичките изражения, особено демоничното. Обаче няма нищо фентъзи и наистина част от резюмето не е вярно, ама нищо. Ся, момичето малко ми седи едровато до него, ама пък е толкова чаровно, и невинно, и чистосърдечно. Пък си и пасваха.

Интересно е и ме държа докрай. 

И встъпителната песен – оле, оле, оле! Толкова да ми хареса отдавна не ми се е случвало, страхотна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...