Jump to content

Oh My Girl


theL0new0LLF

Recommended Posts

Allure Korea дразни с някои снимки от предстоящата фотосесия на Hyojung за списанието и тя изглеждаше абсолютно невероятно.

В интервю, последвало фотосесията, тя беше попитана за ярката й личност, особено че винаги се усмихва. Hyojung обясни, че усмивката се е превърнала в навик, така че не може да го контролира, но сега се опитва с нови неща, за да покаже различна страна на себе си пред обществеността.

Тогава тя беше попитана за нарастването на популярността на "The Fifth Season" на Oh My Girl и как се чувства, когато види, че те все още са обичани дори след години, Hyojung сподели, че са много доволни и изумени, че песните, които са популяризирали в миналото все още излиза по радиото досега. Тя също така посочи, че най-важното нещо при създаването на отлично изпълнение на Oh My Girl е да покажат своята уникална идентичност. Тя добави, че членовете се опитват много да изпълняват, докато споделят това, което искат да изразят индивидуалността в песента си; затова техните песни могат да се тълкуват от различни гледни точки.

На въпроса за работата в екип на OH MY GIRL, Hyojung отговори, „просто се приемаме“ и цитира израза, казан от Yooa: „Тя е червена и тя е синя, тя е различна от мен. Така че трябва ли да се опитам да я променя само защото е различен цвят от моя? Ако смесиш една капка, тя става червена. Не е ли наистина много готина и красива? " тя добави: "Наистина бих могла да се свържа с това. Тъй като всички членове имат различни цветове, аз ги разбрах и приех повече."

И накрая, тя беше попитана за целта им сега, след като спечели номер 1 безброй пъти. Hyojung отговори, като каза: „Да бъдеш добре класиран е най-добрият подарък, който можеш да дадеш на хората, които са ти помагали и подкрепяли, но аз просто искам Oh My Girl да бъде красив спомен в спомените и сърцата на много хора дори по-късно“.

Пълното интервю и снимки могат да бъдат намерени в октомврийския брой "на" Allure Korea.

1632569535-382.jpg 1632569551-383.jpg

 

Off Topic

 

1632569572-384.jpg 1632569592-385.jpg

 

А на 16-ти септември сладураната YooA беше рожденичка.

Жива и здрава да е. :wub:

#HAPPYYooADAY

E-aki-P6-UUBIkv-Q2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yooa изглежда ослепително във фотосесия за октомврийския брой на Marie Claire Korea.

Фотосесията с Yooa е сътрудничество с Charlotte Tilbury Beauty.

Charlotte Tilbury Beauty е козметична компания, основана в Обединеното кралство, техните продукти се предлагат в 76 държави и до голяма степен се продават в магазини за лична хигиена и козметични продукти.

Yooa е известна с красивото си лице като кукла, но ясното и полупрозрачно лице блести още повече със серума и крем на Charlotte Tilbury.

Още снимки Цък

1632991888-391.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

YooA отново зашеметяваща във фотосесия за списание 1stLook.

Тя споделя, че иска да се гордее със себе си, а също и като човек, който поема отговорност всичките си действия и не се срамувам от това. Още снимки

IMG_20211012_062730.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jiho привлече вниманието със своята сложна и зряла страна в последния октомврийски брой на списание Y.

В тази фотосесия тя изобразява есенното настроение с интензивни погледи към камерата, създавайки елегантна атмосфера и излъчвайки този чар, който кара зрителите да се влюбват в нея безкрайно.

Още снимки

 

1633960117-404.jpg 1633960209-412.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичетата с участие в провелия се вчера 2021 Changwon Kpop World Festival..

 

 

***

2021 Mnet Asian Music Awards (MAMA) официално обяви тазгодишните номинирани!

На 3 ноември MAMA 2021 разкри номинациите си за предстоящата церемония по награждаването, която е планирана да се проведе на 11 декември от 18:00 ч. KST.

Тази година бяха направени няколко промени в критериите за определяне на наградите. За разлика от предишни години, гласовете на феновете няма да бъдат един от критериите за определяне на наградите за изпълнител на годината, песен на годината и албум на годината. Въпреки това, наградите за Worldwide Icon of the Year и Worldwide Fans’ Choice Top 10 ще бъдат определени изцяло чрез гласуване на фенове, без други критерии.

Oh My Girl са с номинации в категориите Best Female Group, Best Dance Performance Female Group и Worldwide Fans’ Choice Top 10.

Още подробности за гласуването + кои са всички номинирани за 2021 МАМА може да видите тук

 

FDRk-Tpuak-AAGVe-V.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sungyeol от INFINITE и Binnie от OH MY GIRL присъстваха на пресконференция за „Time of Memory“

 

На 3 декември следобед KST се състоя пресконференцията за новата Cinerama „Time of Memory”. Sungyeol от INFINITE и Binnie от OH MY GIRL, както и Nam Kyuhee, Yoo Yeonsu и Park Eunoo, присъстваха на събитието. „Time of Memory“ ще се излъчва като Cinerama („Cinema“ и „Drama“). След пускането на филма по кината, драматичната версия ще бъде пусната на различни OTT платформи, както и YouTube.

'Time of Memory' ще бъде фантастична романтична драма за мъж, Jung Woojin (Sungyeol), с болест, при която той помни всичко, което е направил, и жена, Do Haesoo (Binnie), която също страда от състояние, което избърсва всичките й спомени веднъж месечно.

1638520787-20211130-161946.jpg 1638520772-picsart-12-03-09.jpg

 

1638520150-1638511408546466.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Universe Music предизвика очакването за предстоящото ново парче на Oh My Girl "Shark", като представи прекрасна тийзър снимка и график.

На 15 декември глобалната платформа за фендъм UNIVERSE заяви: „Потвърдихме издаването на новото парче на Oh My Girl „Shark“, което ще бъде издадено чрез Universe Music на 23 декември“.

 

1639531095-shark.jpg 1639531079-shark.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Universe разкри красиви концептуални снимки на специалния сингъл kd Oh My Girl „Shark“.

 

1639657392-omg6.jpg 1639657292-omg1.jpg

 

Off Topic

 

1639657319-omg7.jpg 1639657339-omg3.jpg

 

1639657357-omg5.jpg 1639657378-omg4.jpg 1639657406-omg2.jpg

 

(OH MY GIRL) - 'Shark' Official Music Video TEASER (The Ball ver)

 

(OH MY GIRL) - 'Shark' Official Music Video TEASER (The Door ver)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hyojung, YooA и Jiho пуснаха видеоклипа към песента „Say It To Me“.

В MV, членовете на Oh My Girl се трансформират в очарователни герои, които ще бъдат налични като стикери в LINE Friends за приложението за съобщения LINE. „Say It To Me“ е песен за сътрудничество между видеоиграта Nexon Kartrider и LINE Friends.

 

[KARTRIDER X LINE FRIENDS] OHMYGIRL(HYOJUNG, YooA, JIHO) ‘Say It To Me’ MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jiho пусна ръкописно писмо до феновете си, в което обяви напускането си от групата

На 9 май,тя качи писмото в официалното фенкафе на Oh My Girl, потвърждавайки новината, че напуска групата, както и WM Entertainment.

Писмото гласи следното:

„MIRACLE [фендомът на Oh My Girl], здравей. Това е Jiho.

Говорих с компанията за бъдещето няколко пъти, но в крайна сметка решихме да се подкрепяме по пътя напред. В бъдеще ще подкрепям дейностите на Oh My Girl като член на MIRACLE, а не като член на Oh My Girl.

Безбройните разговори, които проведохме през последните седем години, моментите, в които се срещахме всеки понеделник, и любовта и подкрепата, които MIRACLE ни даде, са наистина незабравими. Наистина искам да благодаря на MIRACLE, че създаде такива чудотворни моменти в живота ми. Благодарение на вас успях да порасна и да бъда по-щастлива през последните седем години. Надявам се щастието да се разпространи и в MIRACLE.

Бях наистина зле в изразяването на себе си, но научих много от MIRACLE, които винаги показваха по-голяма любов всеки път, когато я изразих. С толкова, колкото научих от MIRACLE, и аз ще стана прекрасно ЧУДО.

Не мога да ви разкажа подробно за бъдещите си стъпки, но ви обещавам едно нещо. Каквото и да правя в бъдеще, ще работя усилено и ще ви се отплатя с добър имидж. Нека се радваме и занапред!"

Междувременно WM Entertainment също потвърдиха новината за напускането на Jiho, като пуснаха изявление малко преди писмото й да бъде публикувано. Изявлението гласи: „След задълбочени дискусии ние уважаваме избора на Jiho да продължи напред към нова мечта и тя прекрати договора си с компанията. Ние искрено ще подкрепяме дейностите й в бъдеще.“

 

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...