Jump to content

Man to Man (2017)


Recommended Posts

dido, проблемът не е в това, че е просто грозна. Тя е противна, не само некрасива. Има и други некрасиви актриси /в момента примерно Mistery Queen/, които обаче не са толкова явно противеещи. А тук и ролята й...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dido, проблемът не е в това, че е просто грозна. Тя е противна, не само некрасива. Има и други некрасиви актриси /в момента примерно Mistery Queen/, които обаче не са толкова явно противеещи. А тук и ролята й...

 

Проблемът е, че сериалът е слаб и както по-рано писах, няма за какво да се хванеш, че да го гледаш и го отсвирих.

Поне за мен, хубави и грозни не са проблем, стига да е интересно и да могат да играят.За  сравнение - Radiant Office  , където не са наредени първи красавици и красавци, особено главната, но го изгледах с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен ми е сериалът, не съм сигурна защо ми е интересен, но ми харесва. Единственото нещо, с което така и не свикнах, е главната героиня. Образът на героинята - миловиден, наивен и чувствителен, просто не ми пасва на тази актриса, изглежда ми неадекватно и мисля, че сериалът щеше да спечели повече без нея, поне за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът наистина не е кой знае какво, но и аз го следя с интерес. След първите три серии бях готова да го зарежа, но продължих гледането и ме увлече...което не е гаранция, че по-нататък няма да го зарежа напълно. На мен лично Ким Мин Чонг не ми е неприятна, иначе вярно, че хич добре не седи до Пак Хе Джин и че играта й куца. 

Все си миля, че при по- различен каст и по- изпипан сценарий щеше да се получи по- добро нещо. Някак постно развиват взаимоотношенията между ВИП-то и бодигарда/агента, а все пак това трябва да е основната сюжетна линия, предвид заглавието. Хуморът не е както трябва(именно това очаквах да е основното при горе споменатите), а също прекалено клиширано се случват нещата между главната двойка. Ако трябва да съм честна, Пак Хе Джин ми е еднообразен през повечето време, само дето стой много добре на екшън сцените(тъй де, радва окото). Но пак да се повторя, засега ми е интересно и искам да видя занапред дали ще развият нещата по- непредсказуемо или ще е очакваното. Има си и хубавите моменти сериалът, основно шпионските и тук-там по някоя забавна сцена между двамата men. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да подмина факта, че бодигарда се облича къде къде по - класно и фешън от ВИП. Ама корейска му работа, реклама брат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То изобщо образът на ВИП-то не са го направили добре. Ясно, че с бодигарда си делят главната мъжка роля, но са претупали първия. Като чуя за ВИП се сещам за Док Го Джин и оттам летвата се вдига. А тук ВИП, ама май не много важен(бре, една полудяла фенка не видях около него да писка оппааа!). Иначе то сега в  Южна Корея си е в реда на нещата бодигардът да изглежда по- добре от ВИП-то, я за пример бодигардът на новия президент. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още съм в шок, че NETFLIX са платили 6мил. долара за този сериал.  

А и да не забравя последните епизоди ме изкефи това със загадките. Сетих се за книгите на Дан Браун и филмите по тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, завърши точно както и очаквах да завърши. Язък за всички пари, които са дали за реквизит, setting и прочее, язък за Пак Хье Джин, сценарият е толкова клиширан, че няма някъде. Типичният шпионски екшън по корейски. Netflix имат договор с JTBC, иначе можеха да платят за къде по- добри корейски шпионски екшъни. 

Не е лошо направен сериалът, както казах, личи си, че са вложили пари, но всичко е толкова познато и гледано вече, че си доскучава в един момент просто. Аз въпреки това си го догледах и като цяло ми хареса(щото нали само по две серии на седмица, иначе ако го гледах наведнъж, надали щях да го догледам). 

А Пак Хье Джин беше много секси таен агент(тъй де, за какво мислите гледах аз). :wub:

Определено обаче изборът на екранна партньорка не беше добър, не че не ми допада Ким Мин Чонг, ама пусто не стоеше добре в тази роля. 

Не мисля, че си заслужава сериала, освен ако като мен не сте големи фенове на сънбето. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го с много голямо нетърпение.

Пак Хе Джин ми е голяма слабост, особено като е в такава сериозна роля. (а как му отиваше да играе психаря от Лоши момчета....)

Обаче тук нещо...

Или аз очаквах прекалено много от този сериал, или наистина нещо му куца... Стигнах до 4-5 епизод и го оставих.

Дори само заради Пак Хе Джин не можах да го изгледам до край. Може би след време ще го пробвам пак - току виж пък тогава по ми пасне на душевното състояние :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше лошо сериалчето. Е да имаше доста глупости в сценария и дупки, но като цяло ми хареса. Няма много какво да се разсъждава над него. Плоско, леко без драми, комедия ... колкото да не е без хич... абе като цяло сериал който става за убиване на времето. Беше ми забавен като цяло. Отдавна спрях да гледам под лупа корейските сценарий и режисури, а по-скоро гледам ако ми харесва каста... Бъговете по филмите са специалитет не само на корейците ами и на западняците така че ... Хареса ми главната двойка ... нормално лигави кат всеки корейски сериал. Не знам какво не ви хареса в  Kim Min-Jung . С тази елементарна роля би се справила всяка корейска актриса. И защо трябва да е задължително някоя порцеланова красавица... За лично не бих казал за някоя жена че е грозна... Мисля че се справи добре с тази роля, за първи път я гледам. Едно нещо ме притеснява и това е краят... не разбрах какво точно се случи ....

 

Quote
Spoiler

Накрая той изключи GPS-а за да я накара да го последва и намери ли ?!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Allanon,

Изключването на проследяващото устройство беше знак, че той се връща при нея.. Нали досега е бил включен, за да може тя да знае къде е той и когато той реши да се върне при нея, нямаше нужда тя да го следи...вече ще е до нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

itadakimasu мерси за бързия отговор.

Някои беше споменал по-горе чеболката... актрисата е известна и лично на мен много ми харесва, красива и елегантна жена. Играе във Emperor of the Sea, Cain and Abel, Coffee Prince, Yong-Pal ...това е което се сещам в момента да съм гледал с нея. Надявам се да и дадат главна роля някога ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавлявах се, особено с ВИП-а, на мен ми беше изключително смешен и с удоволствие гледах отново този актьор. За тайните агенти с телосложение на манекени и крака, по-тънки от на повечето европеидни красавици - няма какво да кажа, свикнала съм.

Сериалът не беше изненада, нищо неочаквано не се случи, няма да оценявам реалистичността или дупки в сценария, понеже не се мисля за голям разбирач. Но пък се смях, което ми е достатъчно. 

Не прочетох всичко, което се е изписало преди мен, но искам и аз да си споделя - каква е манията на тези корейки да са с къси коси и момчешки прически? Главната не ми беше противна, героинята й не беше малоумна, но тази коса.... Дори като видях първоначално постера, си помислих, че само мъже ще има в този сериал :D Но мили мои корейци, жените ви са по-хубави с дълги коси, престанете да ги постригвате!

Или просто всички сериали, които гледам напоследък, величаят красивите им мъже, де да знам какво да мисля...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 。゚☆: *.☽ .* :☆゚

 

Стигнах и аз до това сериалче. В момента в който ми се появи в предложенията в Netflix и видях Park Hae Jin на постъра, беше напълно ясно, че ще се гледа. Като цяло ми хареса. Сюжетът е точно мой тип, гледала съм няколко подобни драми и въпреки това не ми омръзват.

Главната ме дразнеше в началото, но с времето ми стана симпатична. Видях някой по-нагоре да споменава, че е грозна с което не съм съгласна.

Хареса ми, че визията и беше по-нестандартна иммено заради прическата. Разнообразието в к-драмите се цени високо, поне от мен. 

 

През цялото време бях раздвоена благодарение на Jeong Man-Sik, който гледах в два сериала едновременно в много сходна роля и в същото време в негативен и позитивен образ. Брилянтен актьор! :yes:

 

Общо взето, cast-a ми е добре познат и симпатичен, което ме радва.

Между главните не усетих химия и частта с романса не ми беше особено интересна ако трябва да бъда честна.

За сметка на това финалът ми хареса, не беше някое cheesy cliche. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да изтупаме праха от това сериалче.:rolleyes:
Класическа крими-екшън-комедия. Ценното е, че не се вземат прекалено насериозно с крими и екшъна, а комедията е много приятна и с интелигентно чувство за хумор.
Имаше култови сцени. Например търчането по моста на бодигарда и VIPа - погледите, ъглите на заснемане, музиката - за мен са много добър пример за самоирония на клишетата използвани в драмите. А на мен такъв тип хумор ми доставя много голямо удоволствие.
Имаше и бъзик с любимата ми сцена с целувка от "Потомци на слънцето".B)
Актьорите се справят страхотно и са големи сладури.
Ако ви се гледа нещо за разтоварване, без големи драми и претенции за велико изкуство, но оставящо след себе си усмивка - давайте.
п.п. В Netflix ще е наличен до 9 юни, така че не отлагайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не помня вече колко пъти съм.го гледала. Голяма забава. Главната актриса е потресаващо грозна, при първия поглед. После се свиква и става симпатична. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...